Délmagyar logó

2018. 04. 21. szombat - Konrád 8°C | 22°C Még több cikk.

Pap képviselő a jelölt

Pap János országgyűlési képviselő, a Fidesz mosonmagyaróvári csoportelnöke a párt helyi képviselőjelöltje.
Pap János országgyűlési képviselő, a Fidesz helyi csoportelnöke a párt képviselőjelöltje az áprilisi országgyűlési választásokon a megye 4. számú választókörzetében (Mosonmagyaróvár és környéke). Ezt Pokorni Zoltán, a Fidesz alelnöke jelentette be pénteki fórumán.

Pap János elmondta: olyan változásra van szükség, ami után a sok munka eredményét jobban fel lehet majd mutatni. Kiemelte: a helyi kórház rekonstrukciójának elindításáért több mint tíz évig harcolt és végül a Fidesz-kormányzat idején kapta meg a város ehhez a támogatást. Ezzel szemben a jelenlegi kormány által megítélt támogatással a tervezett második ütemnek csak a fele valósul meg. Az elmaradt ígéretek közül a képviselő megemlítette Máriafürdőt és a városi sportcsarnokot.
Pokorni Zoltán kijelentette: az elmúlt években jelentősen csorbult a politikusok hitele Magyarországon. A Fidesznek a választásokon elsősorban nem az MSZP, hanem ez a kiábrándultság a fő ellenfele. Éppen emiatt programjuk legfontosabb eleme az egyenes, őszinte beszéd. Az alelnök hangsúlyozta: a körzet képviselőjelöltje, Pap János egyenes, őszinte ember, aki vissza tudja adni az emberek hitét választott képviselőjükben. Hozzáállását bizonyítja az is, hogy jelenleg az Országgyűlés egyik legaktívabb képviselője több mint ezerháromszáz benyújtott önálló javaslatával.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Sipos Judit, a modern kor fiatal festőművésze

Ma már nem elég otthon ülni és szép képeket festeni – a művészet ugyanis nem adja el saját… Tovább olvasom