Délmagyar logó

2018. 06. 24. vasárnap - Iván 12°C | 21°C Még több cikk.

Pártvezetőkkel konzultál a Tisztelet Társasága

A Tisztelet Társasága (TT) szeretné megismerni azoknak a pártoknak az elképzeléseit, amelyek az európai parlamenti választásokon indultak, ezért hívta konzultációra a pártok vezetőit.
A Tisztelet Társasága (TT) szeretné megismerni azoknak a pártoknak az elképzeléseit, amelyek az európai parlamenti választásokon indultak, ezért hívta konzultációra a pártok vezetőit - mondta Schmuck Andor, a TT elnöke hétfőn az MTI-nek, miután megbeszélést folytatott a Centrum Párt és az MCF Roma Összefogás Pártja elnökével, valamint az MDF elnökhelyettesével.

A Tisztelet Társasága - amelynek 142 ezer tagja van - a 2010-es választások előtt szeretné megismerni a pártok elképzeléseit, és egyben tájékoztatást adni nekik saját pontjairól - közölte Schmuck Andor, hozzátéve, hogy január közepén döntenek majd arról, hogy mely párt vagy pártok programját ajánlják a szépkorúak figyelmébe.

Elmondta, hogy hétfőn Papp János, a Centrum Párt elnöke és Kolompár Orbán, az MCF Roma Összefogás Pártja elnöke egyaránt arról biztosította, hogy hamarosan elküldik programjukat és reagálnak a TT felvetéseire is.

Kolompár Orbán a találkozó után újságíróknak azt mondta: az MCF Roma Összefogás Pártja már több párttal, civil szervezettel megkezdte a tárgyalást, mert - mint kiemelte - fontos, hogy a romák ne maradjanak képviselet nélkül a 2010-es választások után.

Herényi Károly, az MDF elnökhelyettese a találkozó után örvendetesnek nevezte, hogy a civil szervezetek között van olyan, amely valóban kíváncsi a pártok programjára. Kiemelte: ha a magyar gazdaság és a költségvetés helyzete javul, akkor lehet érdemben javítani a nyugdíjasok helyzetén is.

Schmuck Andor elmondta még: december 30-án találkozik az SZDSZ, az MSZP és az MSZDP vezetőjével. Szijjártó Péter, a Fidesz elnöki stábjának vezetője azonban azt közölte vele, hogy a párt vezetője nem ér rá a találkozóra - közölte az MTI kérdésére a Tisztelet Társasága elnöke.

A TT egyik javaslata az, hogy ha a szépkorúak kárára követnek el bűncselekményt, az ugyanolyan súlyosbító körülménynek számítson, mint ha fiatalkorúak sérelmére követnék el - ismertette Schmuck Andor.

A Tisztelet Társasága a 2006-os választásokon öt képviselőt delegálhatott az MDF országos listájára. Az együttműködés alapja az örökösödési illeték eltörlése iránti közös szándék volt, ezt a célt sikerült is elérniük.

Olvasóink írták

 • 5. achilleus 2009. december 29. 19:34
  „http://tisztelet.net/
  A HONLAP EGYELŐRE ÜRES.
  illetve a kezdőoldalon Korda énekelgeti, hogy asszonydja:
  "EGY SZÁL PIROS VIRÁG HIRDETI, HOGY ÖSSZETARTOZUNK"
  Logóban persze rózsa van, és nem szegfű, sárga ötágú csillagok ellipszisében (a dal csak "virágról" nyammog).
  Szörnyű.”
 • 4. achilleus 2009. december 29. 19:25
  „4. hozzászólás dondongó 2009.12.28. 22:05
  Egyetértek. Majd utána kell nézni, mennyi köztük a volt ávós, vérbíró, volt állami és pártvezető. Az átlagnyugdíj biztosan nem 60 ezer.”
 • 3. dondongó 2009. december 28. 22:05
  „Leginkább arról konzuktálnának, hogy ki fizet többet a szavazatokért Schmuck nevű szavazatkufárnak.”
 • 2. igazságkereső 2009. december 28. 20:37
  „Schmuck Andor és társai koruk ellenére is szocialista őskövületnek számítanak. Szeretnének jól megélni a társadalomra kapaszkodva, de semmi nem téve annak fejlődéséért!!Jó lesz észnél lenni itt majd ha eljön annak az ideje,mert üres, semmit mondó szavaknak,látszólagos cselekvéseknek - melynek eredménye nincs - lejárt a szavatossága!!”
 • 1. ERDÉLY 2009. december 28. 18:18
  „Schmuck -és még tisztelet is ? Ez DURVA !”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Elfogták a pénzszállító autóval elhajtó sofőrt

A svájci hatóságok elfogták azt a magyar pénzszállítóautó-sofőrt, aki december közepén elhajtott a… Tovább olvasom