Délmagyar logó

2017. 11. 19. vasárnap - Erzsébet 0°C | 8°C Még több cikk.

Penészedik a konyha fala

Két éve ázik be folyamatosan a brennbergbányai özv. Ecker Jánosné konyhája. Az idős asszony házában a beázás már a falban futó vezetékeket is elérte. A Sopron Holding Zrt. ígérte a probléma orvoslását.
Ha egy kis eső esik Brennbergbányára, özv. Ecker Jánosné konyhája olyan gyorsan beázik, mintha nem is lenne tető a házon. A két éve tartó folyamatos nedvesedés hatalmas, egybefüggő fekete penészfoltot eredményezett, mely a plafon alatt körbefogja az egész helyiséget. – Nézze, egészen a villanykapcsolóig befolyt a víz, már nem merem felkapcsolni a lámpát, nehogy megrázzon az áram – mutatja a meszelt, eredetileg sárga falat borító feketeséget özv. Ecker Jánosné. – Két éve a szomszédom tetőt cserélt, akkor sérülhetett meg az én tetőszerkezetem, a tűzfalon például teljesen lehullott a vakolat. Fiammal vettünk ide új bútorokat, de ilyen vizes falak mellé nem állíthatom be őket, elég, ha ezek a régiek áznak szét az esővízben. A Sopron Holding Zrt.-nek mindig időben, pontosan feladom a lakbért. Legutóbb tizenegyezer forintot fizettem, mégsem hajlandóak kijavítani a hibát, amiért nem én vagyok a felelős.
A Sopron Holding Zrt. tegnap délután megvizsgálta az épületet. – A tűzfal és a tetőgerinc között valóban repedés volt, ez okozta a szivárgást – mondta el a vizsgálatot végző Nagy Tamás, majd hozzátette, az időjárás függvényében legkésőbb a jövő hét végéig visszatérnek, ekkor habarccsal kitöltik a hézagot és cserélik a sérült cserepeket.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Domínium a Rába partján

A Rába Domínium Ingatlan Kft. Győr-Moson-Sopron, Komárom és Veszprém megyében mintegy huszonnyolcezer négyzetmétert kitevő nyolc létesítmény gazdája, száznál több bérlője van világcégtől a kis magántársaságig. Évi bérleti bevétele mintegyhétszáz - millió, s a folyamatban lévő fejlesztéseinek értéke meghaladja a négymilliárdot. A Domínium feje Rigó László. Tovább olvasom