Délmagyar logó

2017. 08. 19. szombat - Huba 20°C | 35°C Még több cikk.

percről percre

20. p: Cotan jobb oldali szögletét követően a rövid sarok felé mozduló Demjén csúsztatta remekül kapura a labdát. A gólvonalon álló Balajcza beleütött, és Bagoly merészen előrevetődve, a kaposvári védők gyűrűjéből két lépésről a vendégek kapujába fejelt. 1–0

23. p: Horváth András végzett el szabadrúgást 28 méterre a kaposvári kaputól, és a középpályás bombáját követően a felső léc alsó lapjáról vágódott a mezőnybe.
38. p: Újabb pontrúgás után növelte előnyét a Sopron. Cotan végzett el szabadrúgást jobbról, a 16-os vonalával egy magasságból. A kaposvári kapu előterébe ívelt labdájára Horváth András érkezett a legjobb ütemben és 7 méterről úgy fejelte a labdát a kaposvári kapuba, hogy Balajcza kapus még beleért a labdába. 2–0
42. p: Pintér ívelt balról középre, és Zsolnai hét méterről kapura csúsztatott, Rabóczki azonban fantasztikus reflexszel „leért” a bal alsó sarokra tartó labdára és menteni tudott.
63. p: Cigan lépett ki Zahorecz mellett a balösszekötő helyén, tíz méterről lőtt, ám Balajcza bravúrral lábbal hárított.
74. p: A 16-os vonalánál álló Oláh kapura fordult, de a 14 méterről leadott ballábas, a soproni kapu jobb oldalába tartó lövését Rabóczki óriási bravúrral védte.
83. p: Oláh cselezett balról keresztbe a soproni 16-os előterében, majd a labda az akciót a túloldalon kísérő Kovácsevics elé került, akinek 12 méteres, tiszta helyzetből leadott lövését óriási bravúrral védte Rabóczki.
85. p: Jobb oldali kaposvári szöglet után Oláh csúsztatta kapura 6 méterről a labdát, s Rabóczki újabb parádés védéssel őrizte meg kapuját a góltól.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Megakasztotta a Hankook-beruházást a Levegő Munkacsoport

Fellebbezést nyújtott be a Levegő Munkacsoport a Hankook gumiabroncsgyár tervezett dunaújvárosi… Tovább olvasom