Délmagyar logó

2017. 05. 30. kedd - Janka, Zsanett 14°C | 29°C Még több cikk.

Pezsgős gyümölcsbólé

Hozzávalók:

1 üveg kimagozott meggybefőtt, 1 doboz darabolt ananászkonzerv, 4 alma, 4 narancs, 4 banán, 4 kivi, 1 üveg félédes vörösbor, vagy rosé, 2 üveg pezsgő, cukor, vaníliáscukor, szegfűszeg, fahéj.

Elkészítés:

A friss gyümölcsöket megtisztítjuk, egyenletes kockákra vágjuk. Beletesszük egy bóléstálba, hozzáöntjük a kompótokat (levükkel együtt). Ízlés szerint cukrozzuk, vaníliáscukorral, őrölt fahéjjal, szegfűszeggel ízesítjük. Ráöntjük a bort és néhány órára hűtőbe tesszük, hogy az ízek összeérjenek. Tálalás előtt hozzáöntjük a hűtött pezsgőt. Gyerekeknek is elkészíthetjük. Bor helyett málnaszörpöt, pezsgő helyett kölyökpezsgőt adunk hozzá.

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Agrárfórum a vidékért

Halásziban a Kereszténydemokrata Néppárt agrárfórumán hangzott el kedden: azért kell nemzeti kormány… Tovább olvasom