Délmagyar logó

2018. 06. 22. péntek - Paulina 14°C | 27°C Még több cikk.

Pikáns kapuvári csata

Az NB III Bakony-csoportban a Csorna és az SVSE-GySEV ma, míg a Kapuvár és a Jánossomorja vasárnap 17 órakor lép pályára.

labdarúgás

Tapolca–Csorna. Horváth László edző reméli, csapata folytatja a jó sorozatot. Fenyő és Nagy Sz. még mindig sérült, Baán három sárga lapja miatt nem játszhat. A Csorna várható kezdő tizenegye: Lőre – Horváth I., Csík, Buti, Nyerges, Jakab, Németh I., Bárány, Bóna, Tóth Z., Hollósi.
Bük–SVSE-GySEV. Halász Ernő edző elmondta: Geeb betegsége, Horváth B. munkahelyi elfoglaltsága miatt nem szerepelhet a vasutasegyüttesben. A szakvezető a következő tizenegyet jelölte a kezdőcsapatba: Fentős – Pinezits, Katona S., Somogyi, Kuzmics, Reineck, Párkányi, Szabó A., Varga A., Varga D., Bácskai.
Kapuvár–Répcelak. Pikáns csatára számít Csorba János, a Kapuvár jelenlegi, a Répcelak korábbi trénere. Füsire nem számíthat a szakvezető, Bencsics játéka zúzódás, Riedingeré húzódás miatt kérdéses, Horváth Gy. pedig iskolai elfoglaltsága miatt nem edzett a héten. A Kapuvár várhatóan így lép pályára: Kleizer – Deák L., Horváth P., Tóth B., Szabó D., Szűcs, Markó, Horváth A., Böcskör, Licskai, Mozsolits.
Jánossomorja–Sümeg. Ifj. Drobnitsch Tamás edző örömmel újságolta: sérült nincs a keretben, ugyanakkor Plachy három sárga lapja miatt nem játszhat. A várható kezdőcsapat: Pánczél – Zalka, Göblyös, Görgics, Drobnitsch V., Buza, Németh B., Hegedűs, Németh I Zs., Horváth J., Szalka.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kézműves tábor

Tovább olvasom