Délmagyar logó

2017. 08. 16. szerda - Ábrahám 17°C | 31°C Még több cikk.

Pk is megérdemlik a köszönetet

Idén nyáron, július 26-tól augusztus 6-ig úszó, szinkronúszó és műugró Európa-bajnokság volt kis hazánkban, Európa szívében.

Az úszó-, a szinkronúszó és a műugró versenyek Budapesten a Margitszigeten és a magyar tengernél zajlottak. Sokáig bizony még az is kérdéses volt, hogy felépülnek-e egyáltalán az uszodák idejében és meg tudjuk-e rendezni ezt az Európa-bajnokságot. De végül is sikerült, méghozzá világszínvonalon.
Érzelmekben gazdag volt az esemény, sok-sok örömben, boldogságban, büszkeségben részesülhettünk a kiváló magyar versenyzők révén. Méltán lehetünk büszkék sportolóink teljesítményére és arra, hogy magyarok vagyunk. Van itt azonban valami, amiről nem szabad megfeledkeznünk. Mégpedig arról, hogy a nézők, a szurkolók csak nagyon kicsi töredéke tudta volna végigizgulni az eseményt, ha nem lett volna televíziós közvetítés, méghozzá nem is akármilyen, szintén világszínvonalú.
Általában a Magyar Televízió munkatársainak, a Telesport stábjának, a médiának nagyon kevesen köszönik meg a közvetítést, pedig nélkülük bizony sokan, akik nincsenek „tűzközelben”, még csak nem is tudnánk erről az eseményről. Méltán lehetünk büszkék nemcsak sportolóinkra, hanem a stábra is, hiszen kiváló munkát végeztek. Köszönjük nekik tehát a munkát, azt a sok energiát, amivel végigcsinálták a két hetet, és ezzel felráztak bennünket, nézőket, szurkolókat. Szántó Dávid, Egri Viktor, Török László, Zelinka Ildikó, Somogyi Dia és a többiek – köszönjük. Nélkületek nem jöhetett volna létre ez a csodálatos sportesemény, nélkületek sokan az országban és a világban nem részesülhettünk volna az Európa-bajnokság értékes mozzanataiban. Ezúton is megköszönöm munkátokat.
Nagy Éva (Szuzi), Gyöngyöshalász

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Ön mire köt(ött) biztosítást?

Tovább olvasom