Délmagyar logó

2017. 09. 22. péntek - Móric 11°C | 17°C Még több cikk.

Pótfelvételi

A győri Harmónia Művészeti Iskola felvételt hirdet a 2002/2003-as tanévre zenei előképző, ütő, dzsesszzongora, dzsesszdob, népzene és magánének szakokra. A pótfelvételit holnap délután három és négy óra között tartja Győrben, a Petőfi Sándor Művelődési Házban (Árpád út 44.).

Kiállítások

Selényi Károly István győri képzőművész munkáiból Budapesten, a Vigadó Galériában (V. kerület, Vigadó tér 2.) nyílik kiállítás ma délután öt órakor. A tárlat szeptember 15-ig tekinthető meg hétfő kivételével naponta délelőtt tíz órától délután hatig. A művész munkái a Műcsarnokban (Budapest, Dózsa György u. 37.) is láthatók szeptember 5-től október 6-ig.
Galgóczy György, Móder Rezső és Varga-Amár László képzőművészek közös kiállítása holnap délután öt órakor nyílik a győri Városi Művészeti Múzeum Képtárában (Győr, Király u. 17.).

Vadásznapok

Pápán holnap és holnapután rendezik meg az Országos Vadásznapokat. A rendezvények mind a két napon délelőtt kilenckor kezdődnek és estig tartanak.

Álláskeresés

A Szociálisan Érzékeny Társadalomért Egyesület mentora, Méri Attila álláskeresési tanácsadást tart holnap délután három órától ötig a Petőfi Sándor Művelődési Házban (Győr, Árpád út 44.).

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

SAPARD: három témában

Heteken belül megjelennek azok a pályázati kiírások, melyek révén a magyar mezőgazdaság és… Tovább olvasom