Délmagyar logó

2017. 11. 21. kedd - Olivér 1°C | 8°C Még több cikk.

Presztízs-díjra készülve

A nyár kiválóan alkalmas arra, hogy a vállalkozók és a vállalkozások összeszedjék gondolataikat arról, melyik kategóriában pályáznának a Presztízs-díjra.

A Presztízs-díj a Kisalföldön és Dél-Magyarországon is kiosztásra kerül a különböző kategóriákban. Így elmondható, hogy hatéves történelme során igazi rangot vívott ki magának ez az elismerés a gazdaságot motiváló jutalmazások között.

A Presztízs-díj kategóriái idén az alapítók szándékának megfelelően változtak. A környezetvédelmi díj helyére az új vállalkozás került be. Az alapítók arra gondoltak, hogy az a jelentős publicitás, amelyet a díj elnyerése biztosít, nagyon sokat segíthet egy fiatal vállalkozásnak.
A díjjal kapcsolatban bőséges információt találnak a www.presztizs.kisalfold.hu internetes oldalakon.

Az új kategória: Az év új vállalkozása díja

Ezt az elismerést az a vállalkozás, vállalat kapja, amely alapítása az elmúlt két esztendőben történt meg. Az elbírálás során a bírák különös figyelmet fordítanak azokra a vállalkozásokra, melyek tudatos beruházásaikkal és szemléletváltásukkal hozzájárultak értékteremtő, munkahelyteremtő, vagy/és teljesen új szemléletű üzletpolitika meghonosításához.

Azokat az új vállalkozásokat részesítik előnyben az elbírálók, amelyek ötletükkel, kreativitásukkal hozzájárulhatnak a térség gazdasági sikereihez. A díjazók a díjjal szeretnék elősegíteni, hogy egy-egy jó ötlet, legyen az szolgáltatás vagy termelés, még nagyobb publicitást kapjon, hogy az új vállalkozás megerősödhessen.

Idén nemcsak jelentkezni, jelölni is lehet! Ha van ötlete, írja meg a marketing@kisalfold.hu címre! Ki miért kaphatná meg a díjat?

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Elmarad a mozdonyvezetők hétfőre tervezett sztrájkja

Nem sztrájkolnak hétfő reggel a mozdonyvezetők. Megállapodott a szaktárca és a Mozdonyvezetők… Tovább olvasom