Délmagyar logó

2017. 09. 26. kedd - Jusztina 13°C | 23°C Még több cikk.

Problémák maradtak –

s nem is kevés

Az alábbi hiányosságokkal, problémákkal és hanyagságokkal biztosan találkozik az, aki a Fehérvári út–Szigethy A. út csomópontja felé közlekedik akár autóval, akár kerékpárral vagy gyalogosan:

Befejezetlenül hagyták a járdát a Fehérvári úton (amíg a Fehérvári utat a tervezett pontig leaszfaltozták, a mellette lévő járdát már nem fejezték be, csak foltozás történt). Megváltozott az út lejtési iránya a Fehérvári úton (a csapadékvíz nem folyik el, sok embert lelocsoltak az errefelé haladó járművek). A csomópont hivatalos megnevezése nem körforgalom, hanem körgeometria (a csomópont előtt kihelyezett tábla mégis körforgalmat mutat).
Az új aknafedél dübörög a Fehérvári úton (mélyebben van az aknafedél, mint az út). Nincs összhangban az út felfestése a kihelyezett táblával a csomópontban (ha például egyenesen kell Székesfehérvár felé menni – a tábla ezt mutatja a csomópont előtt –, akkor ebből a sávból miért lehet jobbra kikanyarodni a Szigethy A. út irányába, ha közben meggondolom magam? Aki besorol a jobbra kanyarodó sávba, a Szigethy A. út felé, az pedig miért léphet át ebből a külső sávból abba a belső sávba, ahova esetlegesen kilép az előbb említett jármű? Ebből vannak a koccanások!)
Az újonnan aszfaltozott járda egyenetlen a Szigethy A. úton (kerékpárral úgy lehet végigmenni a járdán, hogy az embernek kirázza az út a lelkét). Nem ültettek bokrokat és fákat a Szigethy A. úton (a Barátság parknál – a focipályáknál – kivágott bokrok és fák helyett egyetlenegy fát és bokrot sem ültettek). A fákat, a füvet nem öntözik az egész környéken. Kiszáradtak a bokrok, eltűntek a virágok az egész környéken (nem törődik senki a növényekkel, nem úgy, mint a belvárosban). A fű helyett gaz, paréj nő mindenhol, s nem gondozzák a csomópont közepén található „sziget” növényeit. Stb., stb., stb...

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Milyen a takarékos otthon?

Ha kellő figyelmet fordítunk a lakás építésekor, átalakításakor az alapvető kellékek beszerzésére, nem csak anyagilag járunk jól, hanem környezetünket is kíméljük. A takarékos megoldások némelyike ráadásul nem is annyira pénz, mint inkább odafigyelés kérdése. Takarékos tippek ingatlantulajdonosoknak. Tovább olvasom