Délmagyar logó

2017. 05. 01. hétfő - Fülöp, Jakab 5°C | 20°C Még több cikk.

Pszi kiállítás nyílt a zeneiskolában

Pszi kiállítást szervezett az Alpok Képzőművészeti Kör, melynek megnyitóját a zeneiskolában tartották. A közel harminc alkotás év végéig tekinthető meg.
Az Alpok Képzőművészeti Kör tagjai őszi kiállítást szerveztek a Horváth József Alapfokú Művészetoktatási Intézményben. A kiállítást Rujaveczné Ferenczi Katalin, a sarródi Ferenczi József Nemzetközi Alkotó és Művésztábor vezetője nyitotta meg.
– A képek elkészítéséhez az alkotók különböző technikákat alkalmaztak, és fontos tudni, hogy mindegyik alkotás a megyei őszi tárlat egy-egy pályamunkája – mondta el a Kisalföldnek Szepes Péter, a képzőművészeti kör művészeti vezetője. – Sajnos, a kiállított alkotás egyike sem került be ténylegesen az őszi tárlatra, ezért döntöttünk úgy, hogy itt tesszük őket közszemlére. A tárlat december 31-ig látogatható az iskola nyitvatartási idejében.
Az Alpok Képzőművészeti Kör 1989-ben kapta nevét, előtte AFIT Képzőművészeti Kör néven működtették a vállalat dolgozói. A tagok száma jelenleg harminc körüli, az alkotók a legkülönbözőbb technikákat – pasztell, akvarell, olaj, akril – alkalmaznak.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Energiafűvel is lehet fűteni

Füzy Antal zákányszéki gépészmérnök olyan fejlesztéseken dolgozik, amelyek segítségével a… Tovább olvasom