Délmagyar logó

2017. 07. 27. csütörtök - Olga, Liliána 16°C | 26°C Még több cikk.

Pszichiátriai kezelés alatt állt a bozótvágós gyilkos

Pszichiátriai kezelés alatt állt az a 27 éves salgótarjáni férfi, aki hétfő este machete karddal vagdosta össze volt barátnőjét és annak új barátját, valószínűleg féltékenységből - mondta a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság bűnügyi igazgatója kedden sajtótájékoztatón.

A megtámadott 25 éves nő a kórházba szállítás közben, 34 éves barátja nem sokkal később a kórházban meghalt - mondta Némedi Gábor.

Salgótarján belvárosában, a Pécskő úti élelmiszerbolt előtt támadta meg a párt a férfi. A nő összeesett a járdán, párja a boltba menekült, a támadó utána rohant. Szabó Jenő megyei főkapitány a keddi sajtótájékoztatón úgy fogalmazott: "végtagcsonkolások is voltak", de kegyeleti okokból ennél többet nem mondanak.

A büntetlen előéletű elkövető és áldozatai is salgótarjániak. A főkapitány nem válaszolt arra a kérdésre, hogy valóban a salgótarjáni polgármesteri hivatal alkalmazottja volt-e az elkövető. Azt mondta: "ha a foglalkozását, beosztását megneveznék, az elkövető személyét is megneveznék".

A támadó egy 49 centiméter pengehosszúságú, 12 centiméteres fanyelű machetével, más néven bozótvágó késsel sújtott le többször is volt élettársára és annak barátjára.

A főkapitány szerint ezt az emberölést nem lehetett volna megelőzni. A városi pánikhangulatot viszont sikerült megelőzni, mert az elkövetőt 115 perc alatt elfogták úgy, hogy a nyomozókat otthonról rendelték be - tette hozzá.

A részletekről Némedi Gábor bűnügyi igazgató elmondta: a helyszínen a felzaklatott tanúk személyleírást adtak, és a rendőrök annyit tudtak meg, hogy a férfi, kezében a véres késsel, "kényelmes, nyugodt tempóban" távozott, egy fehér színű autóval.

Az autót, égő lámpával, a salgói vár környékén találták meg, és miután megszerezték a férfi mobiltelefonjának számát, Ponyi Béla salgótarjáni rendőrkapitány közel 40 percig tartotta vele a kapcsolatot, amíg a Cserhát bevetési egység a gyanúsítottat elfogta. A férfi közben jelezte öngyilkossági szándékát, az ereit próbálta felvágni és a szakadékba akart ugrani.

A 27 éves, őrizetbe vett férfi pszichiátriai kezelés alatt állt, ahonnan kilenc napja jött ki, és hét napja nem szedte a gyógyszereit. Az elkövetőt jelenleg is a pszichiátrián őrzik, a férfi nem kommunikál sem a rendőrökkel, sem a kezelőorvosaival.

A vele telefonos kapcsolatot tartó salgótarjáni kapitány azt mondta: "higgyék el, ha valamit most kérhetnék, azt kérném, hogy lehessen visszaforgatni az idő kerekét, és a mostani ismereteinkkel tudjuk megelőzni ezt a tragédiát, de ahogy a tábornok úr fogalmazott, sajnos ez a fajta bűncselekmény semmilyen módszerrel nem előzhető meg".

Némedi Gábor arra is kitért, hogy december 14-e lassan a nógrádi bűnügyi nyomozók "mumusa" lesz, hiszen 1992-ben ezen a napon történt meg az ország újkori történetének első gépfegyveres leszámolása Pásztónál, 2002-ben megöltek egy nőt, 2005-ben pedig egy férfit gyilkoltak meg Béren és rágyújtották a házát.

Olvasóink írták

29 hozzászólás
12
 • 29. jq 2009. december 16. 11:14
  „Kedves magyarok! Szerinted az intermneten fellelhető korábbi választási eredményeket is a kurucok hamisították több évvel ezelőtt, mert jó előre tudták, hogy a választási listán szerepló jóember majd néhány év múlva gyilkolni fog?
  Az említett oldal mondanivalójával és stílusával kapcsolatban gyakran fenntartásaim vannak, viszont sokszor ír meg elsőként olyan dolgokat, amikből aztán máshol ís hír és botrány lesz (ld. sukorói ügy)”
 • 28. Birodalmi 2009. december 16. 10:54
  „most ez a legújabb védekezés? pszichiátriai kezelés...látom már a következő brutális gyilkosok is ezzel takaróznak, meg, h. gyengeelméjű, ami igaz is a C ra.”
 • 27. Azazel 2009. december 16. 08:18
  „Pszichiátriai kezelés alatt állt...

  Attól még ha rajtam múlt volna, tegnap délben már meg is lett volna a <moderálva>..mert MEGÉRDEMLI !!

  Részvétem a hozzátartozóknak.”
 • 26. Nostradamus 2009. december 16. 07:33
  „Bosszú miatt lángolt egy vállalkozó kocsija?

  Jászalsószentgyörgy | Felgyújtották Jászalsószentgyörgyön annak a vállalkozónak az egyik autóját, aki korábban -- a rendszeres nemfizetés miatt -- benzinkútjáról ki szeretett volna utasítani egyes romákat. A hétvégi diszkó alkalmával -- amely után hajnalban kiégett kocsija -- két vendéggel gyűlt meg a baja, akik egyszerűen nem akarták elfogadni a záróra tényét.

  -- Rendszeresen tartunk diszkókat az étteremben, de eddig nem volt gondunk senkivel -- emlékezett vissza Szabó László vállalkozó a vasárnap hajnalban történtekre. -- Most is minden probléma nélkül zajlott a rendezvény. Hajnal öt óra tájban, amikor a programnak vége szakadt, a fiatalok folyamatosan hagyták el az étteremet, de két férfi egyszerűen nem akarta elfogadni a pincérektől, hogy véget ért a diszkó. Ekkor szóltak nekem, hogy gond van két vendéggel.

  A vállalkozótól megtudhattuk, hogy hosszas huzavona kezdődött a garatra felöntött vendégekkel.
  -- Teljesen nyugodtan és higgadtan elmagyaráztam nekik, hogy dolgozóimnak rendbe kell tenni mindent, ki kell takarítani, hogy az étterem készen álljon a reggel hét órai nyitásra. Először nem akartak kimenni, de végül sikerült kiszorítani őket és kulcsra zárni az étterem ajtaját.

  Az igazi problémák ekkor kezdődtek, mert a két férfi egyszerűen nem akarta elhagyni az étterem környékét, sőt beültek a tulajdonos ott parkoló autójába.

  -- Megkérdeztem tőlük, hogy ugyan mit keresnek az autómban, de igazi válasz helyett csak szitkozódást kaptam, illetve a hozzám közelebb ülő le is akart köpni (Kuruc.info: a nemcigányok leköpése tipikusan ... sport például a kődobálás mellett - lásd pl. EZT és az onnan induló hivatkozásokat). Akkor kirántottam a kocsimból, felém rúgott.

  Dulakodás kezdődött, de a két férfi végül mégis elindult hazafelé. Szabó László szeretett volna már aludni, de kisvártatva alkalmazottai hívták: a delikvensek visszatértek és megint csak beültek az autójába. Akkor ismét kihúzták az értetlen férfiakat a kocsiból, és a falu első házáig kísérték a hazatérni nemigen akaró két embert. Amikor látták, hogy tovább ballagnak, a vállalkozó ismét próbált nyugovóra térni.

  -- Mindezek után nem telt el fél óra, amikor egyik dolgozóm azzal vert fel, hogy lángol az étteremtől néhány száz méterre parkoló másik autóm. Értesítettük a tűzoltókat, de közben poroltóval megkezdtük az oltást. Hat palackot fújtunk az autóra, de alig ért valamit. Azután a közeli csapra szerelt csőből locsoltam az autót. Láttam, hogy sok mindent már nem lehet tenni, csak arra próbáltam ügyelni, hogy amennyire lehet, hűtsem a benzintankot, nehogy felrobbanjon. Megérkeztek a tűzoltók és eloltották az autót, de lényegében az egész kiégett. Közben nem messze a történtektől, a benzinkúton ismét előkerült a korábban hepciáskodó vendégek egyike. Őt a kiérkező rendőrök bilincsben vitték el, illetve egy másik embert is megfogtak az üggyel kapcsolatban, ez utóbbi eseményeket azonban már nem láttam, erről a dolgozóim meséltek.

  A berényi tűzoltók mentőt hívtak a vállalkozóhoz, mert a füst -- s talán az oltópalack porának -- belélegzése miatt rosszul lett. Végül megfigyelésre sem maradt benn a kórházban, mert az oxigénpalackból lélegezve már jobban érezte magát.

  -- Az elmúlt években az energiám nyolcvan százaléka arra megy el, hogy megvédjem mindazt, amit eddig sikerült felépítenem. A lopások, a rongálások, a károkozás miatt legalább 15-20 millió forint károm biztosan keletkezett már. Most meg ez történik. Soha nem tudom majd bizonyítani, hogy azok gyújtották fel a kocsimat, akikkel korábban vitába keveredtem, de a dolog számomra egyértelmű: így nem lehet ebben az országban élni -- fakadt ki keserűen Szabó László.

  -- Amíg a törvények ilyen lazák, és a rendőrség sem kapja meg a kellő tiszteletet, addig nem lesz változás. Pedig a békés megoldás ez volna: szigorú törvények, és megfelelő eszközökkel ellátott rendőrség. Úgy vélem, hogy ha ez nem történik meg, akkor a nap mint nap tapasztalható egyre nagyobb feszültség egyszer csak kipattan. Az pedig nem lesz jó senkinek.

  Szabó László határozottan elutasította, hogy a hétvégén történtek, és a korábbi események -- mikor is egyes nem fizető lakosok miatt kitiltotta a romákat benzinkútjáról -- között összefüggést keressünk. Szerinte a két történést mindenképp el kell választani egymástól.

  A megkérdezett helybéliek viszont szinte egy emberként kötötték össze az egymástól alig néhány hét különbséggel történteket. -- A nem fizető vásárlókat Laci kitiltotta üzletéből, és most bosszút álltak rajta -- állapította meg egy idős helybéli -- persze, hogy konkrétan ki volt a tettes, azt a rendőrségnek kellene majd kideríteni.

  -- Az első gondolatom az, hogy megtorolták a vállalkozó korábbi lépését -- mondta egy idősödő hölgy. -- Ez csak magánvéleményem, de ez merült fel bennem rögtön, hiszen amúgy közkedvelt, a faluba gyorsan beilleszkedett embernek ismerjük Szabó Lacit, aki segít mindenkinek és megszerették az emberek. Támogatja az időseket, mondják, hogy a múltkor is ajándékot vitt a nyugdíjas klubba.

  -- Sajnos már meg sem lepődöm azon, ami most történt -- tette hozzá egy fiatal asszony. -- Két általános iskolás korú nagyfiam van, akik nap mint nap mesélik, hogy mik történnek. Egyedül már nem engedem az utcán járni őket. Nem csak a rendőröknek, a pedagógusoknak is meg van kötve a kezük, szinte semmit sem tehetnek. Nem akarok rasszistaként feltűnni, de szomszédos településekről bevándorló idegenek nem tudnak, vagy talán nem is akarnak beilleszkedni. Szabó Laci pedig a múltkor kirakott egy táblát, hisz -- igaz többször bejelentette, hogy folyamatosan meglopják -- nem segített rajta senki, a tolvajok után nem ment senki. Egy ideig tűr az ember, de ha a hivatalos szervek nem tesznek semmit, akkor a maga módján próbál lépni. Úgy gondolom, hogy a két esemény között van összefüggés.
  (SZOLJON)

  Elüldözni a magyart meg megölni.... Ez a célotok, országrontó banda, de jegyezzétek meg: így vagy úgy, de semmi nem marad büntetlenül!”
 • 25. Minibusz 2009. december 16. 07:32
  „Ami a kurucon megjelenik, az a többi médiában is meg fog jelenni.
  2 nap múlva.
  Amit ott bűncselekménynek mondanak, azt a többi "gyermek csínynek".
  És amiről meg itt nem olvasol, azt meg ott tudod elolvasni.
  Ami meg itt van és ott nincs, az meg nem is érdekel.

  Nem érdekel a femina.hu-ra mutató link sem, nincs felugró reklámablak induláskor, és nincs olyan, hogy egy-egy cikket leszednek, ezzel eltűntetve a fórumok bejegyzéseit.

  Igen olvasom azt is, ezt is, Népszabadságot is, meg a Magyar Nemzetet.
  És?
  Igyekszem tájékozódni.
  Bocsánat!”
 • 24. Tapasztalt 2009. december 16. 07:30
  „Már megint felmentenek egy elmebeteg mozdonyszöke gyilkost, aki a fideszes önkormányzat koordinátora volt?”
 • 23. Nostradamus 2009. december 16. 07:21
  „15: Mert te a DM-ben a valóságot olvasod, mi? Hol élsz te, ember?”
 • 22. franzvon 2009. december 16. 05:32
  „Satnya!
  Az onkológust is felősségre vonnád, ha rákos betege meghal?”
 • 21. gyorgy99 2009. december 16. 01:06
  „Ha bebizonyosodik, hogy a hétfő esti leszámolás elkövetője kóros elmeállapotú, akár fel is mentheti őt a bíróság. A kóros elmeállapot ugyanis kizárhatja a büntethetőséget, pontosabban az elkövető beszámítási képességét. A törvény a "kóros elmeállapotot" említi a beszámíthatóságot korlátozó vagy kizáró okként. Ez több mindent takarhat: elmebetegséget, gyengeelméjűséget, tudatzavart éppúgy, mint szellemi leépülést, esetleg személyiségzavart. Jogi értelemben a kóros elmeállapot olyan gyűjtőfogalom, amely a felismerési és akarati képességet foglalja magában. Magyarul azt, hogy az elkövető képes előre látni cselekedete következményeit, illetve képes arra is, hogy az akaratának megfelelő magatartást tanúsítson. Ha a felismerési vagy az akarati képessége (esetleg mindkettő) hiányzik, akkor már nem tekinthető beszámíthatónak.

  (HVG)”
 • 20. gyorgy99 2009. december 15. 22:45
  „Iskolában dolgozott, "hátrányos helyzetű diákok" integrációját segítette a tarjáni kettős gyilkos .....

  A TV2 és a Népszabadság is úgy értesült, hogy az önkormányzati kistérségi társulás alkalmazásában esélyegyenlőségi koordinátorként dolgozott az egyik iskolában (Értsd: hadd lopjanak, verjék a tanárt és a diákokat ......, nekik különös igényeik vannak és kissé heves a vérmérsékletük, de egy kicsivel több segély megnyugtatná szegényeket, akinek pedig ez nem tetszik, az rasszista és kicsináljuk. Körülbelül erről szól az egész - a szerk.) az a cigány, aki bozótvágó késsel lemészárolt két embert Salgótarjánban.
  Innen már sejtheti a gondolkodó ember, hogy nagy valószínűséggel nem fehér emberről van szó, de természetesen ilyenkor nem fontos a származás, a média nem említette meg egyszer sem, hogy a gyilkos cigány. Továbbra is sunnyognak és manipulálnak, többek között ezért nő rohamosan a Kuruc.info látogatottsága, mert mi nem hallgatjuk el a tényeket, közzé is tettük a gyilkos cigány képét, adatlapját, bővebben alul a kapcsolódó anyagoknál. Most pedig következzék a Néphazugság cikke.
  Pszichiátriai kezelés alatt állt az a 27 éves salgótarjáni férfi, aki hétfő este egy 49 centis pengéjű bozótvágóval összevagdosta volt barátnőjét és annak új barátját, valószínűleg féltékenységből. Ezt Némedi Gábor, a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság bűnügyi igazgatója jelentette be kedd délelőtti sajtótájékoztatóján.
  A 25 éves nő a kórházba szállítás közben, 34 éves barátja nem sokkal később a kórházban meghalt - tette hozzá a bűnügyi igazgató.
  A 27 éves férfi Salgótarján belvárosában, a Pécskő úti élelmiszerbolt előtt támadta meg a párt. A nő összeesett a járdán, párja a boltba menekült, a támadó utána rohant. Szabó Jenő megyei főkapitány úgy fogalmazott: "végtagcsonkolások is voltak, de kegyeleti okokból ennél többet nem mondanak". A büntetlen előéletű elkövető és áldozatai is salgótarjániak.
  Mi történt az élelmiszerüzletben, ahová a nő barátja bemenekült a bozótvágós gyilkos elől? A helyiségben a pénztárosokkal együtt féltucat eladó lehetett, s a kevés vásárlók egyike Varga Sándor volt. A már megsebzett férfi még odaszólt neki, hogy segítsen, ám mire ő a pultot megkerülte, a magát az áruház belseje felé vonszoló emberre ismét lecsapott gyilkosa, aki röviddel ezután nyugodt léptekkel kisétált az épületből. Ezután beszállt a kocsijába, majd elhajtott Salgóbánya felé.

  Az üzletben tartózkodó Varga Sándor levette a nadrágszíját, és azzal próbálta elszorítotani az erősen vérző ember karját, amelyet megcsonkított a bozótvágó kés. A mentősök gyorsan a helyszínre értek, s mint megtudtuk, a kórházba szállítás után egy ideig még élt az áldozat.
  A város útjait lezáró rendőrök az autót a Salgói vár környékén az erdőben találták meg, s két órán belül a Cserhát bevetési alosztály kommandósai elfogták a kettős gyilkosság elkövetőjét, akit az autója alapján azonosították, és a telefonszámát is megtudták. A városi rendőrkapitány, Ponyi Béla hívta fel és tartotta szóval, amíg a kommandósok felkutatták és elfogták a Salgói várnál.
  A 40 perces beszélgetésük alatt Ponyi Béla azt erősítette a tettesben, hogy segítségre szorul és megpróbálta a elterelni a figyelmét a tragédiáról. Jelenleg Balassagyarmaton, a városi kórház pszichiátriáján őrzik, a rendőrökkel ott már nem volt hajlandó szóba állni.
  A tettes - információink szerint - az önkormányzati kistérségi társulás alkalmazásában esélyegyenlőségi koordinátoraként dolgozott az egyik iskolában. Szerettük volna megkérdezni a munkaszervezet vezetőjétől, hogy miként alkalmazhattak pszichiátriai beteget ilyen munkakörben, de nem tudtuk elérni.
  ´Nem lehetett volna megelőzni´
  A főkapitány azt mondta: ha a foglalkozását, beosztását megneveznék, az elkövető személyét is megneveznék. A főkapitány szerint ezt az emberölést nem lehetett volna megelőzni. (Igen, a rendőrség szerint a cigánybűnözést nem lehet megelőzni, egyes helyeken mégis sikerül kordában tartani ....., tehát ez hazugság, nem akarnak tenni semmit, mert jó üzlet a politikusoknak.......... A városi pánikhangulatot viszont sikerült megelőzni, mert az elkövetőt 115 perc alatt elfogták úgy, hogy a nyomozókat otthonról rendelték be - tette hozzá.
  ´Nyugodt tempóban távozott´
  A részletekről Némedi Gábor bűnügyi igazgató elmondta: a helyszínen a felzaklatott tanúk személyleírást adtak, és a rendőrök annyit tudtak meg, hogy a férfi, kezében a véres késsel, "kényelmes, nyugodt tempóban" távozott, egy fehér színű autóval.
  Szakadékba akart ugrani
  Az autót, égő lámpával, a salgói vár környékén találták meg, és miután megszerezték a férfi mobiltelefonjának számát, Ponyi Béla salgótarjáni rendőrkapitány közel 40 percig tartotta vele a kapcsolatot, amíg a Cserhát bevetési egység a gyanúsítottat elfogta. A férfi közben jelezte öngyilkossági szándékát, az ereit próbálta felvágni és a szakadékba akart ugrani.
  Egy hete nem szedte a gyógyszereit
  A 27 éves, őrizetbe vett férfi pszichiátriai kezelés alatt állt, ahonnan kilenc napja jött ki, és hét napja nem szedte a gyógyszereit. Az elkövetőt jelenleg is a pszichiátrián őrzik, a férfi nem kommunikál sem a rendőrökkel, sem a kezelőorvosaival. A vele telefonos kapcsolatot tartó salgótarjáni kapitány azt mondta: "higgyék el, ha valamit most kérhetnék, azt kérném, hogy lehessen visszaforgatni az idő kerekét, és a mostani ismereteinkkel tudjuk megelőzni ezt a tragédiát, de ahogy a tábornok úr fogalmazott, sajnos ez a fajta bűncselekmény semmilyen módszerrel nem előzhető meg".
  A fekete nap
  Salgótarjánban legutóbb tíz éve történt hasonló gyilkosság, akkor is egy elmeápolt ölt: az illető hozzátartozóját gyilkolta meg szamurájkarddal a zagyvapálfalvai városrészben. December 14-e egyébként tragikus dátum a nógrádi életvédelmi nyomozók naptárában: Pásztón - az ország kriminalisztikai krónikájában elsőként - ezen a napon hajtottak végre gépfegyverrel emberéletet is követelő rablást 1992-ben. Mint megtudtuk, 1999-ben és 2003-ban is történt gyilkosság ezen a napon Nógrád megyében.
  (Nol nyomán) <moderálva....>”
 • 19. TELSTAR 2009. december 15. 21:51
  „Érdemes lenne a BTK-ba belevenni azt a módosítást, hogy amennyiben egy ismert pszichiátriai beteg embert öl, nem kényszergyógykezelésre kellene visszaküldeni, hanem statáriálisan ki kellene végezni.
  Rögtön megszűnne az elmebetegség lelpe alá bújás...”
 • 18. Satnya 2009. december 15. 21:40
  „A pszichiátereket nem lehet felelősségre vonni?
  Meg lehet e állapítani, hogy valaki Ön vagy közveszélyes-e? Ezekre at emberekre nem lehet rábízni, hogy szedje a gyógyszereit, hanem örökre elzárva kell Őket tartani, vagy gyámot rendelni melléjük, aki egyetlen percre sem hagyhatja magára.”
 • 17. gyorgy99 2009. december 15. 21:35
  „moderálva”
 • 16. gyorgy99 2009. december 15. 21:26
  „Felgyújtották Jászalsószentgyörgyön az egyik autóját annak a vállalkozónak, aki korábban - a rendszeres nemfizetés miatt - benzinkútján meg akarta tagadni egyes cigány tolvajok kiszolgálását
  szolgai-naptar-2010

  Előzőleg Szabó Lászlónak - aki diszkót is üzemeltet - két vendéggel gyűlt meg a baja, akik nem akarták elfogadni, hogy a zenés rendezvény véget ért - írja a szoljon.hu.

  A vállalkozó a szoljon.hu-nak elmondta: a diszkóprogram vasárnap hajnali öt körül befejeződött, a fiatalok folyamatosan hagyták el az éttermet, de két férfi nem akart távozni. Nagy nehezen sikerült őket kituszkolni szabadba, de ekkor beleültek Szabó László ott parkoló autójába. Megkérdezte tőlük, mit keresnek a kocsiban, de válasz helyett csak szitkozódást kapott. Kisebb dulakodás után a két férfi kiszállt, és elindult hazafelé.

  A szoljon.hu további beszámolója szerint Szabó László is távozott, de kisvártatva alkalmazottai hívták, mert a delikvensek visszatértek, és ismét beültek az autójába. Akkor újból kihúzták a férfiakat a kocsiból, és a falu első házáig kísérték őket.

  Mindezek után nem telt el fél óra, és megint azzal verték fel a vállalkozót álmából, hogy lángol az étteremtől néhány száz méterre parkoló másik autója. Értesítették a tűzoltókat, és közben poroltóval és vízzel megkezdték az oltást. Mire a tűzoltók megfékezték a lángokat, a kocsi kiégett.

  A jászberényi tűzoltók mentőt hívtak a vállalkozóhoz, mert a füst belélegzése miatt rosszul lett. Végül megfigyelésre nem maradt benn a kórházban, mert az oxigénpalackból lélegezve már jobban érezte magát.

  http://www.jasztuzolto.hu/EventView.aspx?id=173”
 • 15. magyarok 2009. december 15. 21:00
  „de ezt honnan szedted egy idióta honlapról ami szélsőjobbos? Csak azért mert azok ellen több per is van hazugságéért! :)
  szóval ez a te bajod, hogy nem a tényeket a valóságot olvasod hanem az agymosott oldalt!
  Sosem hittem volna, hogy ebben az országban ennyi beteg ember van!”
 • 14. Maci1 2009. december 15. 20:58
  „Az ilyen mocskot <moderálva> azzal az ügyvéddel együtt /nem kirendelt/ aki a védelmét elvállalja!!!!”
 • 13. dodó 2009. december 15. 20:56
  „2009-12-15. 14:00
  "Bemutatjuk a salgótarjáni gyilkos cigányt: F. László a Fidesz Lungo Dromjának jelöltje volt

  A gyilkos, ahogy alább is kiderül, 2002-ben a Lungo Drom-színekben politizált. Abban az Orbán Viktorral szövetséges szervezetben, amelynek vezére, Farkas Flórián is többszörösen büntetett előéletű és amelynek bérelt helye van a Fidesz parlamenti képviselői közt, ahogy az önkormányzatokban is. A .....bűnözést aljas módon elhazudó Fidesz a maszopszadeszhoz hasonlóan ilyenekkel szövetkezik. A parlamenti tolvajpártok szerint természetesen nem a felfegyverkezett cigánybűnözők, vagy az izraeli őrző-védő cégek, hanem a nemzetvédő Magyar Gárda az erőszakos... " <moderálva...>”
 • 12. Pinaman 2009. december 15. 20:47
  „En is pszhiatriai kezeles alatt allok, a gyogyszerem is elgurult, megsem vagyok cigany se baltas gyilkos. Engem inkabb egy jambor hujegyerekkent tart szamon a vilag!”
 • 11. Lehiggadt 2009. december 15. 20:36
  „T. Métely!
  Olyan soha sincsen, hogy rögtön másodszorra! SAJNOS a legborzasztóbb állapotban lévő pszichiátriai eseteket sem lehet eljárás alá vonni, elzárni, amíg nem követi el az elsőt! EZ SAJNOS ILYEN!
  .
  T. Mathiasking!
  Előre bocsátom, hogy én nem vagyok rendőr, DE akik - a Kapitány Úr telefonon keresztüli segedelmével - sikerrel foganatosították az elfogást, azok a saját testi épségüket veszélyeztetve úgy fogták el ezt az elmeháborodtat, hogy közben senki más már nem került veszélybe, az elismerésre méltó!
  .
  A ma már nem létező zárt osztályra való az ilyen elkövető...”
 • 10. magyarok 2009. december 15. 20:29
  „dodó te egyszer még bekkattansz ebbe a cigány nem cigány kérdésbe....
  Szerintem egyszer téged valamelyik nagyon kicsinált...”
29 hozzászólás
12

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kormányszóvivő: nem lesz kötelező az emelt szint

A parlament által hétfőn elfogadott törvénymódosítás nyomán továbbra sincs általánosan elrendelten… Tovább olvasom