Délmagyar logó

2017. 08. 16. szerda - Ábrahám 17°C | 31°C Még több cikk.

Pulykamelltorta

Hozzávalók:

1 kilogramm pulykamell, 1 csomag szeletelt baconszalonna, 1 csomag szeletelt sajt, 5–6 darab gomba, ételízesítő, tojás.

Lerakás jénaiba vagy tepsibe: alul zsiradék vagy szalonna, aztán a vékonyra szeletelt hús, ízesítővel meghintve, arra a gomba, ismét hús sajttal, amíg van hozzávaló. A tetejére: 2–3 tojást kis tejjel felverve a szalonnás felső rétegre öntjük. Lefedve 25–30 percig sütjük, a fedőt levéve még a szalonna megsüléséig takarékon hagyjuk. Krumplipürével csodálatos. Tortaszerűen vágjuk fel, savanyúsággal kínáljuk.

Tóth Józsefné, Mosonmagyaróvár

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Földalatti és buszjáratok nélkül maradt New York

Földalatti és buszjáratok nélkül maradt New York kedden a tömegközlekedési dolgozók sztrájkja miatt… Tovább olvasom