Délmagyar logó

2017. 02. 24. péntek - Mátyás 6°C | 12°C Még több cikk.

Püski epizodista

a kedvelt sorozatban

Major Tamás neve sokak számára cseng ismerősen Mosonmagyaróváron és környékén. A fiatalember az egykor vele azonos néven élt nagy színészhez hasonlóan szintén a világot jelentő deszkák meghódítását próbálgatja. A püski művészpalántát másodjára válogatták be a Jóban, rosszban című tévésorozatba.
Major Tamás a Széchenyi-egyetem informatikushallgatója, de szívéhez közel igazából már gyerekkorától kezdve a színház áll. Számos szavalóversenyen vett részt, s hozott el azokról díjakat. Hosszú ideig volt színjátszós, sőt, a Fehér Ló Közösségi Házban maga is vezetett csoportot. Nagy sikerrel mutatták be a közelmúltban vezetésével a „Légy jó mindhalálig” című darabot. A püski fiatalember többször is megpróbálkozott már a színművészeti egyetemmel, ám nem sikerült bebocsátást nyernie a nagy múltú intézmény falai közé. Tamás azt mondja, többször nem jelentkezik, a célja a jövőben a színész II. minősítés megszerzése, amit játékával szeretne kiérdemelni, bizonyítva tehetségét a bírálóbizottság tagjai előtt.
A művészpalántát – aki tisztában van vele, hogy még sokat kell

a szakmában tanulnia – nemrég igazi sikerélmények érték.
Egyrészt egy epizódszerepet kapott a fővárosi Szép Ernő Színház „Oh, a Grand Hotel” című előadásában, ahová meghallgatás után sikerült bekerülnie. Másrészt tavaly már volt egy kis jelenete a népszerű Jóban, rosszban című tévésorozatban, ahová nemrég újra visszahívták, így hamarosan egy sokaknak ismerős arc tűnhet fel a képernyőn.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Szófiába érkezett Gyurcsány Ferenc

Bulgária EU-csatlakozásának támogatása, valamint a kétoldalú gazdasági kapcsolatok erősítése áll a… Tovább olvasom