Délmagyar logó

2017. 07. 25. kedd - Kristóf, Jakab 19°C | 29°C Még több cikk.

Rába-futóművek amerikai teherautókba

Öt évre szóló keretmegállapodást írt alá a Rába rt. és az amerikai Marmon-Herrington Company. A megállapodás szerint a magyar járműipari cég saját fejlesztésű futóműveket szállít az amerikai partner által kialakított terepjáró tehergépkocsikhoz.
A szállítandó termékek mennyiségéről és áráról évente állapodik meg a két fél. A megrendelésekből származó bevétel az eddigi 1 milliárd forintos éves forgalom további öt évre szóló fenntartását jelenti.
A Marmon-Herrington Company járművek speciális igényeket kielégítő átalakításával foglalkozik. A cég kereskedelmi tehergépjárműveket alakít át terepjáróvá úgy, hogy az eredetileg merev mellső futóművet hajtott futóműre cseréli ki.

Az így átépített összkerékhajtású jármű nehezebb tereppel is képes megbirkózni. A több mint 150 éves vállalat ismét a Rába Futómű Kft.-t bízta meg azzal, hogy magyar fejlesztésű komplett futóműveket szállítson a részére. A futóművek hasonló konstrukciójúak, mint amiket a Rába saját katonai terepjáró gépkocsijaiba épít be, többek között rendelkeznek központi abroncsfeltöltő berendezéssel is.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Mediawave tizennegyedik esztendeje

Többek mellett Váray Lászlónak, a Győri Ütőegyüttes alapítójának ítélte oda a Mediawave Alapítvány… Tovább olvasom