Délmagyar logó

2018. 05. 24. csütörtök - Eszter, Eliza 16°C | 26°C Még több cikk.

Rábás siker

A Rába Futómű Kft. és a John Deere Waterloo Works hároméves együttműködési szerződést írt alá. Ennek értelmében az amerikai cég 9000T típusú traktorainak gumihevederes és nedves parkolófékes gumihevederes futóműveit kizárólag a Rábától szerzi be.
A két vállalat kapcsolata 1998-ra nyúlik vissza – közölték a Rábánál. Az Industria-nagydíjat nyert Rába-fejlesztésű gumihevederes traktorfutómű és futóműalkatrészek biztos, jól tervezhető árbevételt biztosítottak a Rába számára az elmúlt öt évben az Egyesült Államok piacán. Idén a Deere & Co.-nak történő szállítások a Rába Futómű Kft. árbevételének 67 százalékát teszik ki: dollárban számolva ez hatmilliót jelent.

A most aláírt hároméves szerződés magasabb szintre emelheti a két vállalat együttműködését. A Rába ugyanis részt vesz a Deere & Co. „Achieving Excellence" programjában is, mely lehetővé teszi számára, hogy még szorosabban kapcsolódhasson az amerikai partnerhez. A Rába által megvalósított minőségi, szállítási, kommunikációs, műszaki támogatási és költségmenedzsment-eredményeket a Deere & Co. rendszeresen minősíti.

A programban való kedvező Rába-minősítés még erősebb partnerkapcsolat lehetőségét vetíti előre. A szerződés aláírása kapcsán Pintér István vezérigazgató úgy fogalmazott, büszkék arra, hogy a világ egyik vezető mezőgazdasági erőgépgyártójának kiemelt partnere lehetnek, s azt remélik, hogy ez jótékony hatást gyakorol piacfejlesztési törekvéseikre is.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Több százmilliós pályázat közbeszerzésre

Összességében több százmillió forintos közbeszerzési pályázatokon hirdetett győztest a megyei… Tovább olvasom