Délmagyar logó

2017. 09. 23. szombat - Tekla 11°C | 19°C Még több cikk.

Rágalmazás miatt feljelentette Schiffert az MSZP

Rágalmazás és becsületsértés miatt feljelentette Schiffer Andrást, az LMP frakcióvezetőjét az MSZP nevében Puch László pártigazgató - írta pénteki számában a Népszabadság.
A beadvány szerint a szocialisták azt kifogásolják, hogy Schiffer András egy nyilatkoztában azt állította: az LMP ellenfelei nem válogatnak az eszközökben, a "szocialisták a belső levelezéseinket kifürkészik és közzéteszik". Ez utóbbi kitétel az MSZP szerint valótlan és sérti a pártot.

A Fővárosi Bíróság a Népszabadságot úgy tájékoztatta, hogy Schiffer András ellen becsületsértés és rágalmazás miatt a II-III. kerületi bíróságon folyamatban lévő büntetőügyben a bíróság az eljárást még szeptember elején felfüggesztette, és a végzés jogerőre emelkedését követően "megkeresi a Magyar Köztársaság Országgyűlését a mentelmi jog tárgyában hozandó állásfoglalás végett".

Olvasóink írták

 • 7. Ferrer 2010. szeptember 25. 00:10
  „Lehet békén hagyni az LMP-t és Schiffert, ameddig bizonyítékot nem tudtok hozni a rágalmaitokra.”
 • 6. történész 2010. szeptember 24. 19:03
  „Nos 8 évig ők játszották a pénzember fiai gőggel az urat a kormányba. Mindent elkövettek,hogy hízelegjenek a figyesznek,,de azok nem vették őket kormányba,így alakítottak egy új pártot...a lánc az új...”
 • 5. valoperes_zugugyved 2010. szeptember 24. 17:14
  „A SHIFFEREK "MÁS"OK
  EE”
 • 4. misty.cum 2010. szeptember 24. 12:08
  „Nem kell félni, a vita családban marad!”
 • 3. jozko 2010. szeptember 24. 11:40
  „Nocsak!
  Esetleg a holokauszt tagadásról vagy a cigánybűnözésről -politikusbűnözésről folytattak belső levelezést?
  Egy demokratikus, nyílt sisakkal küzdő, rövd élettörténetéből származóan még takargatni valókkal nem rendelkező pártnak milyen levéltitkai lehetnek?
  Esetleg leírták, hogyan is lehetne más a politika és ez nem publikus?”
 • 2. dodó 2010. szeptember 24. 11:16
  „Rágalom! A schifferek nem olyanok!”
 • 1. achilleus 2010. szeptember 24. 08:43
  „A "vörös ördögöket" az ilyesmi persze nem zavarja:
  "(...) Megdöbbentő vallomásában a volt börtönőr részletesen elmondja azt is, hogyan kínozták az egymáshoz bilincselt foglyokat. - Ha megmozdult, húzta a kezét, odavágtunk nekik. Ha lejjebb akarta engedni a térdét, vagy a hátsó részét, hogy kicsit pihentesse magát, akkor oda kellett rúgni. Nagyon sok ember összepisilte magát, voltak idősebbek-fiatalabbak, fiatal lányok, idősebb nők - jelentette ki a volt börtönőr.
  Az udvaron térdepeltetett embereket a befogadó helyiségekben újra és újra megverték, aki pedig szót emelt a bántalmazások ellen, meztelenre vetkőztetve meg is alázták.(...) http://www.hirtv.hu/belfold/?article_hid=340280
  ---Gyurcsány főbűnöző persze nem akar elmenni a parlamenti vizsgálóbizottság ülésére. Megelőzve egy két "mi köze hozzát", Hitler sem személyesen gázosított Auschwitzban.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Volt rendőrök állnak először bíróság elé gyanúsítottként az UD Zrt.-ügyben

Hivatali visszaélés és magánokirat-hamisítás miatt kell bíróság elé állnia két volt rendőrnek, akik… Tovább olvasom