Délmagyar logó

2018. 05. 25. péntek - Orbán 17°C | 27°C Még több cikk.

Rákay Philip távozik a közmédiától

Minden kreatív ember életében eljön az a pillanat, amikor úgy érzi, szüksége van szakmai levegőváltozásra - nyilatkozta az MTV Zrt. vezérigazgató-helyettese.
Távozik a közmédiától Rákay Philip, az MTV Zrt. vezérigazgató-helyettese - közölte a hirado.hu hétfőn.

Rákay Philip 2011 januárjában előbb az M1, majd az M2 intendáns-programigazgatójaként, később az MTV Zrt. vezérigazgató-helyetteseként az M1 és az M2 műsorstruktúrájának teljes megújításán dolgozott. 2015. július 1-jével távozik posztjáról - olvasható a portálon.

Kiemelték: Rákay Philip nevéhez fűződik a többi között a Maradj talpon!, a Gasztroangyal, a Mindenből egy van, a Szálka, avagy Bagi és Nacsa megakad a torkán, a Magyarország, szeretlek!, a Fábry, a Virtuózok, illetve A Dal című műsorok elindítása, valamint az M2 gyerekcsatornává alakítása. Emlékeztettek arra, hogy értéket közvetítő, erőszakmentes tartalma miatt az M2 csatorna 2013 novemberében nemzetközi Eutelsat-díjat kapott Velencében.

Közölték azt is, hogy Rákay Philip műsorvezetőként és kreatív producerként folytatja 2014 januárjában elindított történelmi talk show-ját, a Szabadság tér '89-et, amely a rendszerváltoztatás történetét dolgozza fel.

Rákay Philip úgy nyilatkozott, hogy nehéz szívvel döntött, de "minden kreatív ember életében eljön az a pillanat, amikor úgy érzi, szüksége van szakmai levegőváltozásra, mert új ötletek megvalósítása, új feladatok és más izgalmas területek várják".

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Halálos baleset az M2-esen

Személyautó és kamion karambolozott az autóút 38-as kilométerénél. Tovább olvasom