Délmagyar logó

2018. 04. 26. csütörtök - Ervin 14°C | 25°C Még több cikk.

Ralisokkal karambolozott a Hende Csabát szállító autó

Pénteken elhagyhatja a budapesti Honvédkórházat az előző nap autóbalesetet szenvedett Hende Csaba honvédelmi miniszter.
A Balassagyarmaton ápolt sérült lábtöréssel került kórházba

A Hende Csaba honvédelmi minisztert szállító gépkocsi csütörtöki közlekedési balesetének Balassagyarmaton ápolt sérültje térdkalács- és lábszártörést szenvedett. Erről Szabó Géza, a Dr. Kenessey Albert Kórház igazgatója tájékoztatta pénteken az MTI-t, hozzátéve, hogy a férfi állapota jó, megfelelően ellátták őt.

A férfi lába gipszsínben fekszik, sérüléseinek gyógyulási ideje mintegy hat hét - tette hozzá az igazgató.

Az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) korábban azt közölte, hogy a két személygépkocsi a Szécsény és Hollókő közötti 2122-es úton ütközött össze csütörtök délután, a balesetet az első információk szerint nem a minisztert szállító autó okozta.

A karambol a Nagylóc és Zsunypuszta közötti szerpentines szakaszon történt, amelyet az MTI információi szerint egy szécsényi raliversenyző-páros engedély nélkül le akart zárni. Szemtanúk beszámolója szerint a honvédségi autó megkülönböztető jelzést használva kerülte ki az illegális lezárást jelző embert, majd nem sokkal később karambolozott a ralisokkal.

A minisztert és a balesetet okozó sofőrt helikopterrel, Hende Csaba sofőrjét és a miniszter tanácsadóját pedig mentőautóval vitték a Honvédkórházba, a raliversenyző navigátora került a balassagyarmati kórházba.

A Honvédelmi Minisztérium (HM) tájékoztatása szerint miután Hende Csaba vállsérülését ellátták, a miniszter pénteken jó általános állapotban, "további, otthoni gyógyulás céljából" elhagyta a Magyar Honvédség Egészségügyi Központ Honvédkórházát. A kezelés után hazatérhetett a miniszter munkatársa - aki könnyebb zúzódásokat szenvedett - és mellkasi sérüléssel ápolt gépkocsivezetője is.

A balesetet okozó gépkocsi vezetőjét továbbra is a Honvédkórházban ápolják. Őt mellkasi csontsérüléssel, valamint hasi és végtagzúzódással a baleseti sebészeti osztályon kezelik. Állapota stabil, megfigyelése és további kezelése várhatóan egy hétig tart - tették hozzá.

Szabó István, a Magyar Honvédség Egészségügyi Központ parancsnoka péntek reggel az MTI-nek azt mondta: csütörtök éjszaka a miniszteri autóban ülő másik két ember, a tárcavezető tanácsadója és a gépkocsivezető is a Honvédkórházba került. Előbbi zúzódásokkal érkezett az intézménybe, míg a sofőr szegycsonttörést szenvedett.

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság szakértők bevonásával vizsgálja a baleset körülményeit.

A rendőrség szakértők bevonásával vizsgálja a körülményeket

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság szakértők bevonásával vizsgálja Hende Csaba honvédelmi minisztert szállító gépkocsi csütörtöki közlekedési balesetének körülményeit. Bővebb tájékoztatást csak a vizsgálat lezárása után adnak - közölte Kovács Zsófia, a főkapitányság sajtóreferense pénteken.

Az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) kommunikációs szolgálata korábban azt közölte, hogy a minisztert szállító autó a Szécsény és Hollókő közötti 2122-es úton ütközött össze egy másik kocsival csütörtök délután öt óra körül, a balesetet az első információk szerint nem a minisztert szállító autó okozta. A balesetben öten sérültek meg.

A Honvédelmi Minisztérium (HM) tájékoztatása szerint miután Hende Csaba vállsérülését ellátták, a miniszter pénteken jó általános állapotban, "további, otthoni gyógyulás céljából" elhagyta a Magyar Honvédség Egészségügyi Központ Honvédkórházát. A kezelés után szintén hazatérhetett a miniszter munkatársa - aki könnyebb zúzódásokat szenvedett - és mellkasi sérüléssel ápolt gépkocsivezetője is.

A balesetet okozó gépkocsi vezetőjét továbbra is a Honvédkórházban ápolják. Őt mellkasi csontsérüléssel, valamint hasi és végtagzúzódással a baleseti sebészeti osztályon kezelik. Állapota stabil, megfigyelése és további kezelése várhatóan egy hétig tart - tették hozzá.

Szabó István mérnök dandártábornok, a Magyar Honvédség Egészségügyi Központ parancsnoka péntek reggel az MTI-nek azt mondta: a minisztert sem műteni, sem gipszelni nem kellett. Vállficamát helyrerakták, az éjszaka nyugodtan telt. Egy rögzítőkötéssel engedik ki a kórházból. A másik mentőhelikopterrel a kórházba vitt sérültet - aki fedett hasi sérülést szenvedett - néhány napra megfigyelésre bent tartják.

Szabó István elmondta, hogy csütörtök éjszaka a miniszteri autóban ülő másik két embert, a gépkocsivezetőt és a tárcavezető tanácsadóját is a Honvédkórházba vitték. Hende Csaba tanácsadója zúzódásokkal érkezett az intézménybe. A miniszteri autó sofőrje szegycsonttörést szenvedett, ő a salgótarjáni kórházból került át hozzájuk - mondta a kórház parancsnoka.

Hende Csaba péntek reggel a Facebook-oldalán azt közölte, hogy jobban van és "remélhetőleg néhány nap múlva minden visszatérhet a megszokott kerékvágásba".

Az MTI értesülése szerint az ötödik sérültet, az autóbalesetet feltehetően okozó raliautó navigátorát a balassagyarmati Kenessey Albert Kórház traumatológiai osztályán ápolják súlyos sérülésekkel.

A miniszteri autó sérültjei már elhagyták akórházat

Elhagyta a kórházat Hende Csaba honvédelmi miniszter és tanácsadója, valamint gépkocsivezetője péntek délelőtt az előző nap történt autóbalesetüket követően. A balesetet okozó autó sofőrjét várhatóan még egy hétig megfigyelik a budapesti Honvédkórházban - közölte a Honvédelmi Minisztérium (HM) az MTI-vel.

A közlemény szerint miután Hende Csaba vállsérülését ellátták, pénteken jó általános állapotban, "további otthoni gyógyulás céljából" a miniszter elhagyta a Magyar Honvédség Egészségügyi Központ Honvédkórházát. A miniszter könnyebb zúzódásokat szenvedett munkatársa és a mellkassérült gépkocsivezetője a kezelés után szintén hazatérhetett.

A balesetet okozó gépkocsi vezetőjét továbbra is a Honvédkórházban ápolják. Jelenleg a mellkas csontvázának sérülésével, valamint hasi és végtagzúzódással a baleseti sebészeti osztályon kezelik. Állapota stabil, megfigyelése és további kezelése várhatóan egy hétig tart - tették hozzá.

Szabó István mérnök dandártábornok, a Magyar Honvédség Egészségügyi Központ parancsnoka péntek reggel az MTI-nek azt mondta: a minisztert sem műteni, sem gipszelni nem kellett. Vállficamát helyrerakták, az éjszaka nyugodtan telt. Egy rögzítőkötéssel kiengedik a kórházból. A másik mentőhelikopterrel a kórházba szállított sérültet - aki fedett hasi sérülést szenvedett - néhány napra megfigyelésre bent tartják.

Szabó István elmondta, hogy csütörtök éjszaka a miniszteri autóban ülő másik két embert, a gépkocsivezetőt és a tárcavezető tanácsadóját is a Honvédkórházba vitték. Hende Csaba tanácsadója zúzódásokkal érkezett az intézménybe. A miniszteri autó sofőrje szegycsonttörést szenvedett a baleset során, őt a salgótarjáni kórházból szállították át - mondta a kórház parancsnoka.

Hende Csaba péntek reggel Facebook-oldalán közölte, hogy jobban van és mint írta, "remélhetőleg néhány nap múlva minden visszatérhet a megszokott kerékvágásba".

Az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) kommunikációs szolgálata azt közölte, hogy a minisztert szállító autó a Szécsény és Hollókő közötti 2122-es úton ütközött össze egy másik kocsival csütörtökön délután 5 óra körül, a balesetet az első információk szerint nem a minisztert szállító autó okozta. A balesetben öten sérültek meg.

Az MTI értesülése szerint az autóbaleset ötödik sérültjét, az autóbalesetet feltehetően okozó raliautó navigátorát a balassagyarmati Kenessey Albert Kórház traumatológiai osztályán ápolják súlyos sérülésekkel.

A Honvédkórházban szállított többi sérült állapota is stabil

A honvédelmi miniszter csütörtöki autóbalesetének valamennyi Budapesten kezelt sérültje stabil állapotban van. A tárcavezetőt délelőtt hazaengedik, a többi sérültet még megfigyelik - közölte Szabó István mérnök dandártábornok, a Magyar Honvédség Egészségügyi Központ parancsnoka pénteken reggel az MTI-vel.

Mint kifejtette: a minisztert sem műteni, sem gipszelni nem kellett. Vállficamát helyrerakták, az éjszaka nyugodtan telt. Egy rögzítőkötéssel kiengedik a kórházból. A másik mentőhelikopterrel a kórházba szállított sérültet - aki fedett hasi sérülést szenvedett - néhány napra megfigyelésre bent tartják.

Szabó István elmondta, hogy csütörtök éjszaka a miniszteri autóban ülő másik két embert, a gépkocsivezetőt és a tárcavezető tanácsadóját is a budapesti Honvédkórházba vitték. Hende Csaba tanácsadója zúzódásokkal érkezett az intézménybe. A miniszteri autó sofőrje szegycsonttörést szenvedett a baleset során, őt a salgótarjáni kórházból szállították át. Arról, hogy ők mikor hagyhatják el a kórházat, kezelőorvosaik további vizsgálatok elvégzésének függvényében döntenek majd - mondta a kórház parancsnoka.

Hende Csaba péntek reggel Facebook-oldalán közölte, hogy jobban van és mint írta, "remélhetőleg néhány nap múlva minden visszatérhet a megszokott kerékvágásba".

Az MTI értesülése szerint az autóbaleset ötödik sérültjét, az autóbalesetet feltehetően okozó raliautó navigátorát a balassagyarmati Kenessey Albert Kórház traumatológiai osztályán ápolják súlyos sérülésekkel.

Az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) kommunikációs szolgálata azt közölte, hogy a minisztert szállító autó a Szécsény és Hollókő közötti 2122-es úton ütközött össze egy másik kocsival csütörtökön délután 5 óra körül, a balesetet az első információk szerint nem a minisztert szállító autó okozta. A balesetben öten sérültek meg.

Hende pénteken elhagyhatja a budapesti Honvédkórházat

Pénteken elhagyhatja a budapesti Honvédkórházat az előző nap autóbalesetet szenvedett Hende Csaba honvédelmi miniszter - mondta Szabó István mérnök dandártábornok, a Magyar Honvédség Egészségügyi Központ parancsnoka pénteken az M1 Ma Reggel című műsorában.

Ismertetése szerint a csütörtökön mentőhelikopterrel a kórházba szállított miniszter vállsérülését még csütörtök este ellátták, az éjszaka nyugodtan telt, így pénteken elhagyhatja a kórházat.

A Honvédkórházba ugyancsak mentőhelikopterrel beszállított másik súlyos sérült - vélhetően a balesetet okozó autó sofőrje - zárt hasi sérülést szenvedett. A fiatal férfi állapota szintén stabil, de őt még megfigyelésre még bent tartják. A parancsnok azt mondta: valószínűleg a biztonsági öv nyomta meg a férfi hasát.

Hende Csaba péntek reggel Facebook-oldalán közölte, hogy jobban van és mint írta, "remélhetőleg néhány nap múlva minden visszatérhet a megszokott kerékvágásba".

Az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) kommunikációs szolgálata azt közölte, hogy a minisztert szállító autó a Szécsény és Hollókő közötti 2122-es úton ütközött össze egy másik kocsival csütörtökön délután 5 óra körül, a balesetet az első információk szerint nem a minisztert szállító autó okozta. A balesetben öten sérültek meg.

Szabó István mérnök dandártábornok csütörtök este a Honvédkórházban tartott sajtótájékoztatón azt mondta, a minisztert és a balesetben részt vevő másik autó sofőrjét is stabil állapotban vették fel, őket mentőhelikopterrel vitték a baleset helyszínéről a budapesti intézménybe.

A Honvédelmi Minisztérium (HM) csütörtök este azt közölte: a honvédelmi miniszter autójának vezetőjét és másik utasát közúton ugyancsak a budapesti Honvédkórházba szállították kivizsgálásra. Az MTI értesülése szerint az autóbaleset ötödik sérültjét, az autóbalesetet feltehetően okozó raliautó navigátorát a balassagyarmati Kenessey Albert Kórház traumatológiai osztályán ápolják súlyos sérülésekkel.

Az MTI helyi forrásból úgy tudja, hogy a karambol a Nagylóc és Zsunypuszta közötti szerpentines szakaszon történt, amelyet egy szécsényi raliversenyző-páros engedély nélkül le akart zárni. Szemtanúk beszámolója szerint a honvédségi autó megkülönböztető jelzést használva kerülte ki az illegális lezárást jelző embert, majd nem sokkal később karambolozott a ralisokkal.

A 24 éves raliversenyzőt az M1 Híradója szerint eddig több mint hússzor büntették meg gyorshajtásért, jelenleg hat eljárás folyik ellene hasonló ügyekben.

A HM közleménye szerint Hende Csabát csütörtökön délután érte baleset miközben Szécsénybe, egy lakossági fórumra tartott. A minisztert szállító gépjármű a közlekedési szabályoknak megfelelően, a megengedett sebességhatárt betartva közlekedett, amikor egy kanyarban a sávjukba áttérő autóval ütköztek frontálisan a Szécsény és Hollókő közötti útszakaszon.

Hende Csaba honvédelmi miniszter következő napokra előzetesen megszervezett programjait át kellett tervezni. Eredeti programja szerint a tárcavezető pénteken Ostravában a cseh védelmi minisztérium egy konferenciáján tartott volna előadást.

Korábban:

A balesetet szenvedett Hende Csaba honvédelmi miniszter autójának vezetőjét és másik utasát közúton vitték kórházba, az ő kivizsgálásuk folyamatban van - közölte a Honvédelmi Minisztérium (HM) csütörtök este az MTI-vel.

Közleményükben felidézték: Hende Csabát csütörtökön délután érte baleset miközben Szécsénybe, egy lakossági fórumra tartott. A minisztert szállító gépjármű a közlekedési szabályoknak megfelelően, a megengedett sebességhatárt betartva közlekedett, amikor egy kanyarban a sávjukba áttérő autóval ütköztek frontálisan a Szécsény és Hollókő közötti útszakaszon.

A balesetben megsérült honvédelmi minisztert mentőhelikopterrel a Honvédkórházba szállították, az elsődleges vizsgálatok ficamot és törést állapítottak meg a jobb vállában. A ficamot ellátták, a miniszter állapota stabil. A sérülés további kezelését pénteken újabb vizsgálatok alapján döntik el a traumatológusok.

A feltehetően a balesetet okozó autó egyik utasát is mentőhelikopterrel szállították a Honvédkórházba, a fiatal férfit zárt hasi sérüléssel vették fel. Az ő állapota is stabil, további vizsgálatok alapján döntenek kezeléséről.

Hende Csaba honvédelmi miniszter következő napokra előzetesen megszervezett programjait munkatársai áttervezik - írta a HM.

Ralisokkal karambolozott a Hende Csabát szállító autó. Fotó: MTI (galéria(


Eredeti programja szerint Hende Csaba honvédelmi miniszter pénteken Ostravában a cseh védelmi minisztérium "Többnemzeti együttműködés a helikopter kiképzés és telepítés során: Tanulságok és kihívások a 2014 utáni időszakra" című konferenciáján a cseh és horvát partnerei mellett tartott volna előadást.

Szombaton három különböző városban, három programon vett volna részt a tárcavezető. Délelőtt 9 órakor Szolnokon a Magyar Ejtőernyősök Bajtársi Szövetsége és a Magyar Ejtőernyős Szövetség Első Ejtőernyős Napján - egyben a találkozó fővédnökeként - mondott volna megnyitó beszédet. Délelőtt fél 12-kor Budapesten, a Hősök terén, a Nemzeti Vágta nyitányául rendezett ünnepségen helyezett volna el koszorút a Magyar Hősök emlékkövénél. Délután 2-től pedig Balatonfüreden "Romantikus Reformkor 2013" elnevezésű, reformkorhoz kapcsolódó fesztiválon is megjelent volna Hende Csaba.

Az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) kommunikációs szolgálata azt közölte, hogy a minisztert szállító autó a Szécsény és Hollókő közötti 2122-es úton ütközött össze egy másik kocsival délután 5 óra körül, a balesetet az első információk szerint nem a minisztert szállító autó okozta. A balesetben öten sérültek meg.

Szabó István mérnök dandártábornok, a Magyar Honvédség Egészségügyi Központ parancsnoka csütörtök este a Honvédkórházban tartott sajtótájékoztatón azt mondta, a minisztert és a balesetben részt vevő másik autó sofőrjét is stabil állapotban vették fel, őket mentőhelikopterrel vitték a baleset helyszínéről a budapesti intézménybe.

Az MTI helyi forrásból úgy tudja, hogy a karambol a Nagylóc és Zsunypuszta közötti szerpentines szakaszon történt, amelyet egy szécsényi raliversenyző-páros engedély nélkül le akart zárni. Szemtanúk beszámolója szerint a honvédségi autó megkülönböztető jelzést használva kerülte ki az illegális lezárást jelző embert, majd nem sokkal később karambolozott a ralisokkal.

A 24 éves raliversenyzőt az M1 Híradója szerint eddig több mint hússzor büntették meg gyorshajtásért, jelenleg hat eljárás folyik ellene hasonló ügyekben.

Korábban:

Stabil állapotban van Hende Csaba honvédelmi miniszter, aki csütörtök délután szenvedett autóbaleset Nógrád megyében - mondta Szabó István mérnök dandártábornok, a Magyar Honvédség Egészségügyi Központ parancsnoka csütörtök este a kórházban tartott sajtótájékoztatóján.

A parancsnok azt mondta: az Országos Mentőszolgálat két mentőhelikoptere csütörtök délután 6 óra körül két sérültet szállított be a kórházba. Az egyikük Hende Csaba honvédelmi miniszter volt, akinek az elsődleges vizsgálatok alapján kificamodott a jobb válla, s egy törést is találtak a vállában. További vizsgálatok miatt felveszik a kórházba. A törés további kezeléséről pénteken döntenek.

A budapesti Honvédkórházba szállított másik sérült a másik autó sofőrje. A fiatal férfit zárt hasi sérüléssel vették fel a kórházba. Ő is stabil állapotban van, egyelőre őt is vizsgálják - mondta a parancsnok.

Szabó István a baleset körülményeiről annyit mondott: a miniszter autójában Hende Csabán kívül tanácsadója és a gépkocsi vezetője ült. Ők könnyebb sérüléseket szenvedtek, kórházi ellátásra nem volt szükségük.

Az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) kommunikációs szolgálata korábban azt közölte, hogy a két személyautó Szécsény és Hollókő között ütközött össze délután 5 óra körül, a balesetet az első információk szerint nem a minisztert szállító autó okozta. A balesetben öten megsérültek.

Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat kommunikációs és pr-igazgatója csütörtök este az MTI-vel annyit közölt: a Nógrád megyei baleset helyszínére mentőkocsik és két mentőhelikopter is érkezett. A helyszíni ellátás után három férfit vittek kórházba súlyos sérülésekkel. Két sérültet mentőhelikopterekkel Budapestre, a harmadik sérültet pedig mentőautóval Balassagyarmatra vitték.

A Hende Csaba honvédelmi minisztert szállító mentőhelikopter leszáll a budapesti Honvéd kórház tetejére 2013. szeptember 19-én. A minisztert autóját érintő baleset a Nógrád megyei Nagylóc és Zsunypuszta között történt. MTI Fotó: Lakatos Péter

Korábban:

Öten sérültek meg abban a balesetben, amelynek a Hende Csaba honvédelmi minisztert szállító autó is részese volt csütörtök délután Nógrád megyében - közölte honlapján a rendőrség.

HM: a honvédelmi minisztert és egy másik sérültet vitt helikopter kórházba

Hende Csaba honvédelmi minisztert és a másik autóból egy sérültet vitt a budapesti Honvédkórházba két mentőhelikopter a Nógrád megyei baleset helyszínéről - közölte a Honvédelmi Minisztérium (HM) sajtóosztálya.

Nagy Zsófia, az Országos Mentőszolgálat ügyeletese az MTI-nek azt mondta, hogy három embert vittek kórházba a baleset helyszínéről.

A HM közölte, hogy az első helikopter a minisztert szállító autóval karambolozó járműben utazó embert vitte a Honvédkórházba súlyos hasi sérülésekkel. A második helikopteren volt a honvédelmi miniszter, akit jelenleg is vizsgálnak.

Az eddigi információk szerint a két személyautó a Szécsény és Hollókő közötti 2122-es úton ütközött össze délután 5 óra körül, a balesetet az elsődleges információk szerint nem a minisztert szállító autó okozta.

Az MTI biztos forrásból úgy tudja, hogy a karambol a Nagylóc és Zsunypuszta közötti szerpentines szakaszon történt, amelyet egy szécsényi raliversenyző-páros engedély nélkül le akart zárni. Szemtanúk beszámolója szerint a honvédségi autó megkülönböztető jelzést használva kerülte ki az illegális lezárást jelző embert, majd nem sokkal később karambolozott a ralisokkal.

Ugyancsak szemtanúk beszámolójából úgy tudni, hogy a miniszter a saját lábán szállt ki a sérült autóból.

Az M1 Híradója úgy tudja, hogy a balesetben hárman súlyosan, ketten könnyebben sérültek meg. A raliversenyzőt a Híradó szerint eddig több mint húszszor büntették meg gyorshajtásért, a budapesti Honvédkórházba őt és a honvédelmi minisztert szállították.


Korábban írtuk:

Balesetet szenvedett a Hende Csaba honvédelmi minisztert szállító személyautó csütörtök délután Nógrád megyében - erősítette meg az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) kommunikációs szolgálata az MTI értesülését.

Az eddigi információk szerint a két személyautó Szécsény és Hollókő között ütközött össze délután 5 óra körül, a balesetet az elsődleges információk szerint nem a minisztert szállító autó okozta.

A Hír Televízió információi szerint a balesetben többen megsérültek, köztük a honvédelmi miniszter is. A helyszínre két mentőhelikopter is érkezett.

Programja szerint Hende Csaba honvédelmi miniszter fideszes képviselőtársával Balla Mihállyal tartott volna közös sajtótájékoztatót a rezsicsökkentésről fél 6-tól Szécsényben.

Olvasóink írták

33 hozzászólás
12
 • 33. Power 2013. szeptember 21. 20:57
  „Remélem véglegesen betiltják a közutakon rendezett rally-kat, az útlezárásokat, amelyek nem kímélik sem a közlekedni vágyókat, sem a környezetet.
  A megkülönböztető jelzést használóknak általában nincs veszélyérzetük.”
 • 32. queenmargareth1 2013. szeptember 21. 11:53
  „tehát, ha valaki rohan elébed és kalimpál neked, akkor te továbbmégy akkor is, ha azt akarta mondani? hogy beszakadt az út és mondjuk szakadékba zuhansz:)?”
 • 31. szatyi 2013. szeptember 21. 09:34
  „"29. v.imre 2013.09.21. 06:42"

  Figyelmedbe ajánlom >18. csiatt 2013.09.20. 09:10< kommentjét!”
 • 30. cselac 2013. szeptember 21. 09:12
  „Nem nehéz találni tényszerű cikket erről az esetről...és akkor talán még a panellakásban ücsörögve sem kommentel senki marhaságokat arról, hogy mit tehet és mit nem egy sofőr, aki védett személyt szállít.”
 • 29. v.imre 2013. szeptember 21. 06:42
  „28. szatyi 2013.09.20. 21:50

  Nem filózok rajta, minek szántad a megjegyzést... Egy közút lezárásához annak kezelőjének van joga és úgy, ahogyan a kreszben írva vagyon. Ha e szerv állít ki jelzőőrt, annak is vannak viselkedés és eszközalkalmazás szabályai. Ha csak úgy integet valaki valahol állva a közút mellett...”
 • 28. szatyi 2013. szeptember 20. 21:50
  „"22. v.imre 2013.09.20. 15:36 "
  Ennyi ésszel még mindig csak itt tartasz, hogy a DMonlájnon kommentelsz? Felsőbb szinten lenne a helyed!”
 • 27. queenmargareth1 2013. szeptember 20. 19:11
  „sokat ér a megkülönböztetett jelzés, ha kézzel-lábbal integetnek, hogy álljanak meg, ezt nem tanították?”
 • 26. DMagóg 2013. szeptember 20. 18:33
  „25.Óperenciás 2013.09.20. 18:10: "Hende nem védett személy."
  Milyen esetben jogosult a megkülönböztető jelzés használatára?”
 • 25. Óperenciás 2013. szeptember 20. 18:10
  „Hende nem védett személy.

  Állandó személyvédelemben részesülő állami vezetők
  A köztársasági elnök
  A miniszterelnök
  Az Alkotmánybíróság elnöke
  A Kúria elnöke
  A legfőbb ügyész”
 • 24. DMagóg 2013. szeptember 20. 18:01
  „Kétségtelen, hogy a rezsicsökkentés elleni nemzetközi támadás elhárításából részt kell vállalnia a honvédelmi miniszternek!
  Kétségtelen, hogy a személyi védelem mindenkor megilleti!
  Kétségtelen, hogy bármilyen célból használhatja a rendelkezésére álló gépkocsit, a velejáró biztosítással.
  Kétségtelen, hogy nagy gond van ott, ahol a hadügyminisztert vetik be pártpolitikai célokból, s még azt teljesíteni is akarja.”
 • 23. papagaly 2013. szeptember 20. 17:46
  „Na igen, ha valakinek magasrangú rendőr rokona van.... De még így is összeszedett 22 szabálysértést. A ROKONT is megbüntetném.”
 • 22. v.imre 2013. szeptember 20. 15:36
  „18. csiatt 2013.09.20. 09:10

  A helyszin ismeretlen volta miatt fogalmaztam úgy, ahogy: nem minősítem az esetet. Ha az integető személy körül nem látható semmiféle közvetlen ok és ráadásul a jelzést leadó személy helyzete nem egyértelmű (például a jobboldali, menetiránynak megfelelő oldali padkáról integet) nem indokolja a megállást...”
 • 21. queenmargareth1 2013. szeptember 20. 14:29
  „helikopteres kórházba szállítás, ugyanmár!A TEK is kirohant?”
 • 20. cselac 2013. szeptember 20. 11:41
  „Ezeket a hozzászólásokat tényleg komolyan gondoljátok? Csak azért, mert viccnek durva lenne...”
 • 19. Én2 2013. szeptember 20. 09:56
  „Képviselők mindig kimossák magukat a balesetből.”
 • 18. csiatt 2013. szeptember 20. 09:10
  „v.imre: Baleset esetén mi a helyzet? Lehetett volna az integető ember után a kanyarban egy-két fekvő motoros is az úton. Akkor is nagygázzal áthajt, mert ő egy politikusi fajtából való ÜBERMENSCH ?
  Persze az illegális lezárást nem vitatom, és nyílván büntetést érdemelnek. De ez a nekem mindent lehet mert... hozzáállás undorító!”
 • 17. Antal50 2013. szeptember 20. 08:58
  „Egyre többe kerül ez a rezsicsökkentési mánia az országnak.”
 • 16. szandokán 2013. szeptember 20. 08:37
  „Szerintem az ilyen magas beosztásu politikusok,ha sajtótájékoztatóra mennek,akkor egyszerübb mentöhelikopterrel közlekedniük,mert ha netán megfájdul a fejük,akkor ott van a segitség azonnal,és kisebb,a valószinüsége,hogy összeütköznek valakivel.”
 • 15. szatyi 2013. szeptember 20. 08:18
  „"7. rodnás 2013.09.19. 23:03 "

  Gratulálok! Ügyesen megoldottad a napi szegedi komcsizást!”
 • 14. Együgyű 2013. szeptember 20. 08:17
  „,,Ralisokkal karambolozott a Hende Csabát szállító autó"
  Először is Hende Csabának és a többi sérültnek mielőbbi gyors gyógyulást és felépülést kívánok! Vélelmezem, hogy Hende Csaba és a többi sztárpolitikusunk ilyen esetben Magyar ,,VIP" egészségügyi ellátást kap és nem a köznép ellátásában részesül! Remélem, az utólagos esetleges egészségügyi károsodás esetén nem kerül/nek várólistára! Harcos kuruc felszabadító forradalmi üdvözlettel!”
33 hozzászólás
12

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kevesebb lesz a természetvédelmi alapbírság

Emellett a telek tulajdonosának a nyilatkozata nélkül a jövőben nem kezdődhet el az építés. Tovább olvasom