Délmagyar logó

2017. 04. 26. szerda - Ervin 8°C | 22°C Még több cikk.

Régi-új elnök az MSZP élén

Az MSZP megyei szövetségének küldöttgyűlése szombaton dr. Molnár Csabát újabb két évre elnökévé választotta – jelentették be az eseményt követően a párt győri székházában.
Az újonnan kialakított elnökhelyettesi posztra a soproni Kránitz Lászlót, alelnökökké Stinner Sándort és Papp Józsefet választották, az etikai bizottság elnöke Heller László, a pénzügyié Kiss Zoltán lett.
A régi-új elnök, Molnár Csaba megválasztása után elmondta, a küldöttgyűlés egyhangúlag elfogadta a korábbi elnökség beszámolóját. Hangsúlyozta, örömmel tölti el, és eddigi munkája elismeréseként értékeli, hogy ismételt elnöki megbízatását ellenszavazat nélkül kapta. A megyei szövetség legfontosabb feladataként a pártépítést jelölte meg. Bejelentette: a februári országos tisztújító kongresszusra Győr-Moson-Sopron megye MSZP-s szervezetei a párt országos elnöki posztjára egyedül Gyurcsány Ferencet javasolják.
A megyei szövetség küldöttgyűlésén részt vett Vadai Ágnes, az országos elnökség tagja bejelentette: az MSZP februári kongresszusa a következő két év politikájával foglalkozik. Mint mondta, igyekeznek az ellenzékkel is párbeszédet folytatni. Kránitz László ehhez csatlakozva megjegyezte, hogy a „megrendült bizalom helyreállítása érdekében egyfajta hangos gondolkodást” kíván kezdeményezni a megyei önkormányzat vezetőivel. Az elnökhelyettes az alapszervezetek következő, legfőbb feladatát ugyanakkor a párt „versenyképes állapotba hozásában” látja a 2009-es európai parlamenti választásokra.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Bírálta az európai alkotmánytervezetet a német kancellár

Az Európai Uniós soros elnökeként először bírálta az európai alkotmánytervezetet Angela Merkel. A… Tovább olvasom