Délmagyar logó

2017. 09. 20. szerda - Friderika 10°C | 19°C Még több cikk.

Remekeltek a széchenyisek

Sulisport

Labdarúgás. Szilben 11 általános iskola részvételével rendezték meg a hagyományos Székely József-labdarúgókupát. A lányoknál az első helyen végzett a Rábatamási csapata, megelőzve a Szil és a Rábacsanak gárdáját. A gólkirály Lovász Anna (Rábatamási), a legjobb kapus Szabó Ramóna (Szil), a legjobb mezőnyjátékos Kovács Vivien (Rábatamási), a legjobb hazai játékos Domán Dorina lett. A fiúknál a Bősárkány csapata végzett az élen, második a Szil, harmadik a Kóny együttese lett. A gólkirály Szabó Krisztián (Bősárkány), a legjobb kapus Gasztonyi Patrik (Farád), a legjobb mezőnyjátékos Szűcs András (Bősárkány), a legjobb hazai játékos Budai Csaba (Szil) lett.


A IV. korcsoportos győri labdarúgó-bajnokságot a szabadhegyi iskola nyerte (testnevelő-edző: Cs. Kovács László), megelőzve a Jókai (Varga József), a gyárvárosi (Kolláth Gábor) és Váci (Margitics Miklós) együtteseit.
A Góliát iskolai program keretében rendeztek teremlabdarúgó-tornákat Győrött. I. korcsoport (1997/98-as születésűek): 1. Szabadhegyi Közoktatási Központ (felkészítő edző: Cs Kovács László), 2. Radnóti Miklós Általános Iskola (Vígh Zsolt), 3. Fekete István Általános Iskola (Kovács Béla). II. korcsoport (1995/96-os születésűek): 1. Szabadhegyi Közoktatási Központ (Cs. Kovács László), 2. Radnóti Miklós Általános Iskola (Vígh Zsolt), 3. Jókai Mór Általános Iskola (Varga László).
Torna. A győri Kovács Margit-iskolában rendezett városi diákolimpiai tornaversenyen az I–II. korcsoportban az Apor-iskola (136,45 pont) tanulói végeztek az első helyen, a Kovács Margit (136,35) és a Bartók-iskola (131,55) előtt. Egyéniben Takács Ramóna (Fekete, 28,1 pont) végzett az első helyen, megelőzve Schneider Ágnest (Apor, 28) és Pék Veronikát (Kovács, 27,85).
A III–IV. korcsoportban az Apor-iskola csapata lett a legjobb (138,85), a Fekete (135,9) és a Kovács Margit (134,45) előtt. Egyéniben a következőképpen alakult a sorrend: 1. Kiss Vivien (Kovács, 28), 2. Reidinger Erna (Apor, 27,95), 3. Bazsó Patrícia (Fekete, 27,95).
Egyetemi sikerek. A győri Széchenyi István Egyetem női kézilabdacsapata 92–32-es összesítéssel jutott tovább a bajnokság első fordulójából a veszprémiekkel szemben. A döntőbe jutásért a szombathelyiekkel mérkőznek. A csapat: Németh Eszter, Oross Nilla kapusok, Gáncs Adél, Gáncs Mónika, Hegedüs Mária, Nagy Andrea, Orbán Adrienn, Preisz Nelli, Szalai Noémi, Szórádi Katalin, Tóth Erzsébet, Tóth Rita, Kollár Eszter, Farkas Katalin. Edző: Simon József.
Kettős győzelemmel jutottak tovább a futballisták is, akik szintén a veszprémiekkel játszottak. Az első hazai mérkőzésen 5–3-ra, a visszavágón pedig 5–1-re győztek. A csapat: Neczpál, Németh L., Vadász, Varga L., Szabadfi, Török, Földes, Peczár, Lappints, Nyári, Klement, Kun, Kiss Zs., Ocskai, Kertész, Pécsváradi. Edző: Horváth Tamás.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Egyirányúsítanának több utcát

Sziget közlekedési struktúrájának megváltoztatását tekinti a következő három-öt év egyik… Tovább olvasom