Délmagyar logó

2017. 12. 18. hétfő - Auguszta -4°C | 3°C Még több cikk.

remekül sikerült a bemutatkozás

Kovács Adrienn, a GyQri Elektromos VSK válogatott asztaliteniszezQje nemrég két nemzetközi versenyen is kiválóan szerepelt. Remekül mutatkozott be a nemzeti csapatban. Édesanyja egyben az edzQje is.

asztalitenisz

Igazán eredményes hónapot tudhat maga mögött Kovács Adrienn, a GyQri Elektromos VSK asztaliteniszezQje. A fiatal lány nemrég Szolnokon vett részt egy nemzetközi ifjúsági versenyen, ahol a válogatott tagjaként a fQtáblára jutott. A nemzeti csapat összetartásán korábban már többször is részt vett, ám az együttesben a Tisza-parti városban szerepelt elQször.
A fiatal játékos a viadal után a belgiumi Namurba utazott, ahol a dobogó legmagasabb fokára állhatott fel, így rövid idQn belül két megmérettetésen is kiválóan helytállt. A gyQri Baross-középiskola tanulója elmondta: nagyon meglepQdött az utazáson, de természetesen örömmel állt asztalhoz a huszonnégy csapatot felvonultató versenyen.
„ Nagyon jól éreztem magam a viadalon. Kiváló volt a hangulat, ráadásul a végén ünnepelhettem is. Öt gyQztes mérkQzés után kerültem a fQtáblára, ahol további négy találkozót kellett megnyernem az aranyéremhez. A verseny mellett másra is jutott idQ. Megismerkedtünk például a város nevezetességeivel. Most egy ideig nem lesz nemzetközi versenyem. Hamarosan a magyar bajnokság küzdelmeiben veszek részt az Elektromossal.”
Érdekesség egyébként, hogy a játékos édesanyja egyben az edzQje is. Csiba Mária lányával együtt a GyQri Elektromos VSK NB I-es csapatának oszlopos tagja. Kovács Adrienn belgiumi utazását a klub mellett a megyei asztalitenisz-szövetség is támogatta.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Helybenhagyták Szaddám halálos ítéletét

Harminc napon belül végre kell hajtani Szaddám Huszein halálos ítéletét a fellebbviteli bíróság… Tovább olvasom