Délmagyar logó

2018. 05. 27. vasárnap - Hella 16°C | 28°C Még több cikk.

Rendbe teszik

a játszóteret

Tisztelt szerkesztőség! Kétgyerekes anyuka vagyok, Marcalváros ll-n élünk. Szeretném megkérdezni, hogy kihez tartozik most a Waldorf-ovi (Pátzay Pál utca) volt játszótere. Szerettünk volna a környékbeli kisgyerekes anyukákkal odajárni, mert régen zárt, tiszta (kutyapiszokmentes, csikkmentes...) terület volt. Most viszont félméteres gazban áll! Az elmúlt években közösen (akik odajártunk) tartottuk rendben, de ez az idén már nem működik. A környékbeli játszóterek is leamortizálódtak, friss homokot évek óta nem láttak!

A Győri Kommunális Szolgáltató Kft. a városban a közterületeken lévő játszótereket gondozza – kaptuk a tájékoztatást a Komszol szóvivőjétől. – A Waldorf-óvoda játszóterének tisztán tartását korábban az azt használók végezték el társadalmi munkában. A bejelentést követően a helyszíni bejáráson munkatársaink sajnálattal rögzítették, hogy az elmúlt időszakban a bekerített játszótér valóban elhanyagolt, ezért társaságunk a területet kezelésbe vette. A fű lekaszálását tegnap megkezdtük, ezzel együtt szakembereink az élet- és vagyonvédelmi előírásoknak nem megfelelő játszóeszközöket rövid időn belül eltávolítják.
A környékbeli – és a város valamennyi, a kezelésünkben lévő – játszótéren a homokozóban lévő homokot minden tavasszal munkatársaink fertőtlenítik, és az ütemtervnek megfelelően felássák.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kórházi parkolás

„ Mikor tűnik már fel valakinek, hogy Csornán a kórháznál szinte képtelenség parkolóhelyet… Tovább olvasom