Délmagyar logó

2018. 03. 22. csütörtök - Beáta, Izolda -5°C | 5°C Még több cikk.

Rendkívüli közgyűlést hívott össze az Est Média

Rendkívüli közgyűlést hívott össze az Est Média Vagyonkezelő Nyrt. június 24-ére.
A Budapesti Értéktőzsde honlapján pénteken közzétett tájékoztatás szerint a közgyűlés napirendjén szerel a reorganizációs intézkedési terv megtárgyalása és elfogadása.

A BÉT honlapon közzétett reorganizációs intézkedési terv szerint a cégcsoport azt célozza meg, hogy a második félévben az Event üzletág nélküli része is - a reorganizációs költségek kiszűrésével - már üzemi eredmény termelésére legyen képes.

Az Est Media Vagyonkezelő Nyrt. április 29-ei közgyűlésén fogadták el az egyik részvényes indítványát arról, hogy az igazgatóság készítsen intézkedési tervet a veszteségek mérséklésére.

Az Est Media - korábban econet.hu - 2010. évet lezáró éves rendes közgyűlésén, április 29-én Balázs Csaba, az igazgatóság elnöke elmondta, hogy a reorganizációt már megkezdték, és reményeik szerint 2011-ben új bázison lassabb, de biztosabb alapokon álló növekedés indulhat meg. A veszteségeket a médiapiac szűkülésével magyarázta Balázs Csaba, hangsúlyozva azt, hogy a médiapiac a belső fogyasztással együtt mozog.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Házakat rongált meg a vihar Szabolcsban

Fákat csavart ki és házak tetőszerkezetét bontotta meg a heves széllel és esővel érkezett vihar… Tovább olvasom