Délmagyar logó

2016. 12. 10. szombat - Judit 0°C | 9°C

Rendkívüli ülést kezdeményez az MDF VII. kerületi frakciója

Az MDF azt szeretné elérni, ha december 19-én a képviselőtestület feloszlatná önmagát a kerületben zajló ingatlanbotrány miatt.
Simon Péter, önkormányzati képviselő, az MDF kerületi elnöke a Független Hírügynökségnek elmondta, hogy az erzsébetvárosi ingatlanpanama miatt úgy gondolják, csak egy új választással lehetne a helyi politika becsületét helyreállítani. A politikus hozzátette, hogy radikális lépésre lenne szükség, mert az emberek az elmúlt hetek eseményei után azt hihetik, hogy minden kerületi képviselő érintett, és tettestárs az ingatlanpanamában.

Simon Péter elmondta, hogy a polgármesternek kedden azt javasolják, december 19-ére hívja össze a rendkívüli képviselőtestületi ülést, és a testület mondja ki saját feloszlatását. A feloszlatáshoz kétharmados többségre van szükség, a politikus véleménye szerint az képviselőtestület SZDSZ-es és MSZP-s többségű, de ennek ellenére van esély arra, hogy a javaslat megvalósuljon.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Tíz és fél százalékra csökkentették a jegybanki alapkamatot

A Magyar Nemzeti Bank Monetáris Tanácsa 11-ről 10,5 százalékra csökkentette hétfőn a jegybanki alapkamatot. Tovább olvasom