Délmagyar logó

2017. 10. 18. szerda - Lukács 10°C | 24°C Még több cikk.

Rendőr fegyverével lőtte fejbe magát

A budapesti férfi lakásán intézkedés közben dulakodás alakult ki, eközben került hozzá a szolgálati fegyver.
Egy rendőr szolgálati fegyverével lőtte magát főbe egy középkorú férfi szerdán Budapesten, a IX. kerületi Balázs Béla utcában - értesült az MTI.

A férfi lakásán bejelentésre jelent meg két rendőr (közülük az egyik próbaidős), intézkedni kezdtek, majd dulakodás alakult ki. Eközben a férfihoz került a járőr szolgálati fegyvere, amellyel főbe lőtte magát.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság annyit közölt, hogy a rendkívüli haláleseti osztály közigazgatási eljárás keretében vizsgálja az eset körülményeit.

Nagy Zsófia, az Országos Mentőszolgálat sajtóügyeletese azt mondta, a mentők már csak a halál beálltát tudták megállapítani, a halál okát igazságügyi orvos szakértői vélemény állapítja majd meg.

Olvasóink írták

 • 13. uborka 2012. július 26. 15:41
  „NEM KELLENE EZEKET A DOLGOKAT NYILVÁNOSSÁG ELÉ VINNI. EZ BELSŐ DOLOG.HA MÁR A RENDŐRÖKRŐL ÍRNAK, AKKOR AZ MÁR KÖZ RÖHEJ. NINCSENEK A RENDŐRÖK EGYSZERŰEN FEL KÉSZÍTVE KÜLÖNBÖZŐ SZITUÁCIÓKRA, AZ ÁTKOSBAN GYAKOROLTUK, MINDEN SZITUT ÉS BIZONY NEM VOLT OLYAN ÚJSÁG ÍRÓ AKI LE MERTE VOLNA ÍRNI AZT AMIT,MOST MI HÍRNEK ÉLJÜK MEG.....MIÉRT TEREGETIK KI A BELSŐ DOLGOKAT????????”
 • 12. MarcusPhoenix 2012. július 26. 11:55
  „7. qrumpli!
  Belinkelnéd azt a cikket melyben azt írják, hogy "több lövés"?
  Bár az egészen nem csodálkozom, ugyanis egy ideje már futószalagon érkeznek a rendőrök. Ennyi rendőrt csak úgy lehet toborozni, ha levisszük a szintet. Ez ilyen eseményeket fog eredményezni.”
 • 11. enmondom 2012. július 26. 10:26
  „10. igazságkereső 2012.07.26. 08:07
  Olvasd el a hozzászólásodat egyszer. Most olvasd el a hozzászólásodat még egyszer. Süt róla, hogy rendőr vagy, egyrészt, mert nincs agyad, másrészt ezt nem is titkolod.
  Kit érdekelnek a körülmények? Ha tényleg fejbe lőtte magát, akkor is a béna rendőr a hibás. Nem vigyázott a fegyverére... ők voltak ketten... Hogy a jegesmedve deres ...-ba tudta elvenni a szerencsétlen a rendőr fegyverét, és kapásból csőre tölteni, kibiztosítani, majd fejbe lőni magát. Addig a két majom mit csinált? Ezt etessék meg kollégáikkal meg az ügyésszel, meg a bíróval. Ők nyílván meg is eszik, hiszen rossz lenne, ha az amúgy sem túl népszerű (ezek hülyébbek mint gondoltam) hatóságnak tovább romlana a "jó híre".
  "a halál okát igazságügyi orvos szakértői vélemény állapítja majd meg"
  Hát mindjárt összekarmolom magam! Szakértő kell ahhoz, hogy egy fejbelőtt ember halálának okát megállapítsa?
  Valószinű magas- vérnyomás, koleszterin és vércukor okozta. Nem kell ehhez szakértő.

  "Mindenki rendőrnek születik, csak van aki továbbtanul"”
 • 10. igazságkereső 2012. július 26. 08:07
  „Külön "tetszik" nekem, amikor a körülményeket nem is ismerő személyek nagyon okosan hozzászólnak egy egyébként is tragikus történethez! Ez a vélemény úgy általában más hozzászólásokra is vonatkozik, bizony jó lenne már végre értelmes véleményeket is olvasni, ugyanis lehet olyanokat is írni!”
 • 9. Lacusch69 2012. július 26. 07:57
  „Nem ismerem a rendőrök szolgálati szabályzatát, de ha 20 éve a seregben szolgálatteljesítés közben valaki elvette volna a fegyveremet, talán még ma is büntetőzászlóaljban rohadok.

  Bár ennek az egésznek egy kicsit "menekülés közben tarkón lőtte magát" íze van...”
 • 8. kvendi 2012. július 26. 06:47
  „Kés ,-villa-,olló , -marokfegyver nem gyerekek kezébe való...,de azért én azt a környéket még nappal is nagy ívben elkerülöm, ha Pesten járok...!”
 • 7. qrumpli 2012. július 26. 06:03
  „A szolgálati fegyver olyan ,hogy saját pici lábán odamegy az elkövetőhöz felhúzza ,biztosít és többször fejbe lövi saját magát.azaz elkövetőt.
  Picit sántít csak.”
 • 6. Egyolvasó 2012. július 26. 05:40
  „4. Csecs 2012.07.25. 21:05
  5. LukSzkaivoker 2012.07.25. 23:35

  Teljesen igazatok van.
  Kirúgni, megalázni, oda dobni a médiának had csámcsogjon rajta a pórnép három napig.

  Lassan már rendőr sem lesz, úgy utálja őket a nép.”
 • 5. LukSzkaivoker 2012. július 25. 23:35
  „Azért azt sem zárnám ki, hogy a rendőr lőtt. Nehéz lenne bizonyítani, hacsak nem hátulról jött a lövés több méterről ...”
 • 4. Csecs 2012. július 25. 21:05
  „Ezeket a kopasztökű rendőrporontyokat/botosmaca-jelölteket nem kihívás lefegyverezni. Boldogabb időkben ha lefegyverezték a rendőrt/csendőrt, annyi volt a becsületének! A múltkor hárman voltak, amikor hátulról rájuk ijesztettem egy tapssal, szerintem máig se tudják, mi durrant akkorát :D
  Bezzeg, ha a Híd utcán kell büntetni a gyanútlanul odatévedő (többnyire nem helybéli) autósokat, akkor nagy a bátorság!”
 • 3. jozko 2012. július 25. 20:45
  „Texasban a kamionsofőr felhajt a járdára, elüt egy fickót - majd rátolat, ismét áthajt rajta...
  A fehér seriff feltolja a feje búbjára a kalapot és az állát dörzsölve dörmög:
  Minden kétséget kizáróan öngyilkosság történt, bár elég furcsán követte el az áldozat!”
 • 2. pisztolyos 2012. július 25. 20:07
  „Tanú van.”
 • 1. Queenmargareth 2012. július 25. 19:23
  „Az MTI tudja, mi a halál oka, a sajtóügyeletes nem.
  Fejbe lőtt embert nem lehet nehéz felismerni szerintem. Ha a próbaidős fegyverét vette el nagy bukta lesz többszörösen:kiképzés, felügyelet stb...”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Orbán: hitelből nem lehet béreket emelni

A kormány nyitott a béremelések ügyében - jelentette ki a miniszterelnök. Tovább olvasom