Délmagyar logó

2018. 03. 19. hétfő - József, Bánk -5°C | 1°C Még több cikk.

Rendőr közkívánatra Brennbergbányára

Folytatás az 1. oldalról.

Az országos rendőrfőkapitány ígéretet tett arra, hogy egy hónapon belül szolgálati gépkocsit biztosít a Brennbergbányán szolgálatot teljesítő rendőrnek.
A településrész önkormányzati képviselője, Varga Gyula elmondta: a közgyűlés 2005 októberében fogadta el a brennbergi rendőri jelenlét feltételeinek megteremtéséről szóló határozatot, s alig egy év alatt meg is valósult a huszonkétmilliós beruházás. Walter Dezső polgármester – aki köszönetet mondott az ORFK és a megyei rendőr-főkapitányság támogatásáért – az átadáson olyan rendőröket (Szabó Attilát és Németh Lászlót) és polgárőröket (Horváth Attilát, Kovács Istvánt, Borsodi Tamást és Óvádi Károlyt) részesített jutalomban, akik a közterületen „mázolványokkal” rongálókat fogtak el.
Az ünnepségen Farkas Gábor alezredes, soproni rendőrkapitány adta át a kulcsokat Bacsó Tamás főtörzsőrmesternek, aki nemcsak Brennbergbányán, hanem Bánfalván s a kutyahegyi területen is felel a közrendért. A 34 éves, szociálpedagógiai végzettséggel is rendelkező rendőr nős, egy gyermek édesapja. 2000 óta tagja a rendőri testületnek, korábban hat évig a határőrség kötelékében szolgált.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A hastánccal is gyógyít

Huszonhét évvel ezelőtt Csíkszeredán született, gyerekkorában szüleivel átjöttek Magyarországra. Az… Tovább olvasom