Délmagyar logó

2018. 05. 25. péntek - Orbán 17°C | 27°C Még több cikk.

Rendőr rabolt ki egy férfit Budapesten: kollégái elkapták

Rendőr rabolt ki egy férfit hétfő reggel Budapesten. A Készenléti Rendőrség törzsőrmesterét menekülés közben, kollégái fogták el - tájékozatott közleményében Skoda Gabriella, a Fővárosi Főügyészség szóvivője. A férfi ellen lopás miatt indult eljárás.
A Készenléti Rendőrségnél dolgozó törzsőrmester hétfő reggel, a II. kerületi Pitypang utcában rabolt ki egy arra közlekedőt: táskáját kitépte a kezéből, majd elszaladt vele. A kifosztott férfi hangosan kiabált, és a tolvaj után eredt. A zajt a környéken járőröző rendőrök is meghallották, és elkapták a menekülő törzsőrmestert. A táskában összesen 86.200 forint és 300 euró volt.

A gyanúsított a cselekmény elkövetésekor a Készenléti Rendőrség hivatásos állományú tagja volt, szolgálati viszonyát a Készenléti Rendőrség parancsnoka azonnali hatállyal megszüntette. A Budapesti Nyomozó Ügyészség lopás bűntette miatt indított eljárást a törzsőrmester ellen. A férfi elismerte a bűncselekményt, jelenleg szabadlábon védekezik.

Olvasóink írták

22 hozzászólás
12
 • 22. flexsnake 2009. július 14. 22:16
  „de már régen ki volt zárva, még tavaly, hát mondom én! :D”
 • 21. Nemzetirock 2009. július 14. 21:00
  „drasko-vicc :D”
 • 20. garbon 2009. július 14. 20:00
  „Ahol nincs morál ott nincs fegyelem. Amint látjuk, halljuk az új szlogent a rendőrségtől szolgálunk és védünk és csalunk és lopunk. A rendőrség azóta sülyedt ilyen mélyre amióta kirobbant az olajszőkitési botrány és a fejesek benne voltak. M ár nem csodálkozom a fiatal rendőrökön, hogy ilyeneket csinálnak hisz a megélhetésük függ, hogy lop vagy szolgál.”
 • 19. flexsnake 2009. július 14. 19:57
  „de ez a rendőrség őrző szárnyának volt tagja, csak az egyenruha olyan, érte nem lehet felelősséget vállalni :D
  meg különben is most zártuk ki visszamenőleg ősztől..... :D”
 • 18. sima 2009. július 14. 19:24
  „"a II. kerületi Pitypang utcában rabolt ki egy arra közlekedőt: táskáját kitépte a kezéből, majd elszaladt"

  "A Budapesti Nyomozó Ügyészség lopás bűntette miatt indított eljárást a törzsőrmester ellen."

  Szerintem a rablás és a lopás nem egy kategória..vagy tévedek ??????
  Ha sün csinálja , akkor az csak lopás ???? :)))”
 • 17. bo 2009. július 14. 19:00
  „Fizetés kiegészítés kellett szegénynek no. Hát neki nem jár a segíjj!”
 • 16. 620829 2009. július 14. 18:42
  „A SÜN AZ SÜN...JÖJJÖN EGY 2-SZERES FIZETÉSSEL EGY ÚJ CSENDŐRSÉG......ŐKET FIZETNI OLCSÓBB LENNE MINT A SOK SEGÉLYT KIFIZETNI...ÉN ERRE SZAVAZOK!”
 • 15. achilleus 2009. július 14. 18:33
  „13. hozzászólás sörpocak 2009.07.14. 17:38
  Tehát, a rendőrség tekintélyvesztése korábban, Kuncze belügyminiszterségének idejére tehető: Egyik eset a teherautónyi 5000-es bankjegypapír "eltűnése" a titkosszolgálatok nagy figyelése közepette. És a már említett robbantások, leszámolások. Na és a "megélhetési bűnözés" elfogadása, sőt biztatása.”
 • 14. achilleus 2009. július 14. 18:28
  „13. hozzászólás sörpocak 2009.07.14. 17:38
  Tévedsz, a "nagy" robbantások kivétel nélkül Horn (azaz Kuncze belügyminisztersége) idején voltak. "Ebben az országban nincs közbiztonság" mondta Horn Gyula a Fenyő gyilkosság után (a belügyminiszterének). A P. betűs (Pintér) úgy vagy úgy, de rendet tett. A módszere lehet, hogy nem állná ki a demokráciapróbát, de legalább a legsúlyosabb ERŐSZAKOS esetek megszűntek.”
 • 13. sörpocak 2009. július 14. 17:38
  „A rendőrség lezüllesztését az akkori főkapitány, valami P betűvel kezdődő kezdte, a fidesz idején. Akkor voltak a nagy robbantások, a zsoké halála, meg stb. Gondolom a P-nek nem volt köze hozzá.
  Meg különben is. A rabló rendőrnek mondták a kollégái, hogyha utólérünk, akkor te viszed el a balhét, mi a pénzt, de ha elfutsz, akkor osztozunk. Hát tehet ez a szerencsétlen arról, hogy éppen sánta volt és nem tudott gyorsabban futni? A betyárbecsület, az betyárbecsület! Kénytelenek voltak menteni a menthetőt! Ilyen bunkó, köcsög népet! Na ezért is lehet újra feljelenteni!!!! Fáj az igazság. Régebben becsülték a rendőrt, de ma már............”
 • 12. babocska 2009. július 14. 17:26
  „Mi van olyankor amikor a házkutatást végző rendőr lenyúlja a bankkártyát és reggel 8,kor már egy fillér se nincs a számlán.Nem csak most vannak ilyenek,régebben is voltak,csak akkor még nem verték nagydobra az egészet.Szétzüllesztették az egész állományt,úgyvannak vele,ha a fejek korruptak,akkor nekik is lehet egy kis mellékkereset.Naponta jönnek elő különböző dolgok,a vezetőiket ez nem izgatja,hogy mit mond az állampolgár.Egyre alkalmasak csak a tüntetőket abban a bohóc ruhában hajkurászni,másra nem alkalmassak.Nagy port felvert gyilkosságokban állandó a melléfogás,de naponta,meg áramot v ezethetek a keritésembe.Csak ne nagyon rázzon,jó,hogy nem azt mondják,adjon a betolakodónak egy jó fülest.Itt nincsenek tisztába dolgokkal,mi van ha a keritést egy kisgyerek fogja meg véletlen,s az még olvani nem tud,s azt fogja az áram jól megütni.Na jól lejáratták a becsületüket,s mit várnak a polgároktól,segitséget semmi esetre se.”
 • 11. achilleus 2009. július 14. 17:10
  „Itt a legújabb, jól mondja Flexi (9. hozzászólás flexsnake 2009.07.14. 16:10), négy már nincs is az állományban:
  http://www.delmagyar.hu/szeged_hirek/hat_rendor_keveredett_vesztegetes_gyanujaba/2107011/
  Azért kezd már egy kicsit sok lenni mára.”
 • 10. SP 2009. július 14. 16:50
  „Emberek feletti isten helyett, olyan másik dolgozó mint bárki más.
  Még vadabb dolgok is lesznek a sokféle rendcsináló státusz létrehozásával. pl parkőr gumibottal”
 • 9. flexsnake 2009. július 14. 16:10
  „7. már nem volt rendőr. Mert kizárták utólag. ;) Emlékszel? Már senki nem az mert utólag ki lehet zárni, majd azt mondjuk még tavaly ősszel történt....”
 • 8. comet 2009. július 14. 15:27
  „beismerten szélhámos Gyurcsány Ferenc MSZP-s böszméivel és bűntársaival teljesen lezüllesztették mind a magyar politikát, mind a magyar igazságszolgáltatást. Hogy ez a bűnszervezet idáig tudta zülleszeteni az országot, súlyos felelősség terheli a köztársasági elnököt, legfőbb ügyészt és Orbán Viktor ellenzéki vezetőt, mert nekik kiemelt kötelességük lett volna a demokrácia és jogállamiság védelme.
  A rabló rendőr és politikusok esetei, az offshore cégekbe kimentette milliárdokkal önmagukért beszélnek.
  Előrehozott választás kell, nem szabad várni, mert ez a gárlástalan csürhe a hátralevő rővid idejében még nagyobb pusztítást végez.”
 • 7. Birodalmi 2009. július 14. 15:14
  „flexi, loga, redstar! most nem ordibáltok, h. oszlassuk fel a rendörséget?!:)”
 • 6. Otaku 2009. július 14. 15:03
  „Velejéig rohadt, gyáva, korrupt, csak hordában bátor, szadista csőcselék.

  Köpedelem.”
 • 5. achilleus 2009. július 14. 14:36
  „Igaz ez tegnapi, de itt nem került említésre, pedig "durvább"
  "2009-07-13 11:42
  100 milliót raboltak - Rendőrök képezték ki őket?
  Feltehetőleg rendőrök képezték ki egy banda tagjait, amely 2008 nyara óta legalább 24 alkalommal rabolt az országban. A rablók rendőrnek adták ki magukat, a csoport általában vállalkozókat fosztott ki, szakszerű házkutatást színlelve - írja a Népszabadság. Eddig 18 gyanúsítottja van az ügynek, köztük egy volt rendőr és a rablássorozat idején még aktív rendőr is. Utóbbit nemrég küldték el a testülettől. Feltehetőleg ők képezték ki a csoportot, hogyan kell végrehajtani egy hitelesnek tűnő rendőri intézkedést. (...) Mivel rendőrök is érintettek, az ügyet a Budapesti Rendőr-főkapitányságtól átvette a Budapesti Nyomozó Ügyészség."”
 • 4. achilleus 2009. július 14. 14:29
  „Na erről írtam délelőtt: "Ezzel szemben a /budapesti és nagyvárosi/ rendfenntartás jó részét, sőt az épületek egy részét "kiszervezték", magán fegyveres "őrző-védő" szervezetek végzik. A szakiskolák felét bezárták, a rendőrnek lenni csak a korai nyugdíjazás miatt "éri" meg, addig is nagy a korrupciós kísértés (főleg a feljebbvalók gyanús ügyeinek láttán). stb, stb.." Közben pedig: "Csődeljárást kezdeményezett maga ellen a rendőrségen a Vasprefektusként ismert volt budapesti főkapitány munkáltatója. A Gergényi Pétert vezérigazgató-helyettesként alkalmazó Athlon Pénzügyi Szolgáltató Zrt. azután adta ki erről szóló közleményét, hogy a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete (PSZÁF) helyszíni vizsgálatot tartott a cég központjában." Blikk”
 • 3. IVY 2009. július 14. 14:28
  „Jellemző!”
22 hozzászólás
12

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Csőzik László nem kíván az SZDSZ ügyvivője lenni

Miután Weinek Leonárd kilépett az SZDSZ-ből Csőzik Lászlónak kellene átvennie helyét a párt ügyvivői… Tovább olvasom