Délmagyar logó

2017. 10. 21. szombat - Orsolya 10°C | 20°C Még több cikk.

Rendőrt ölt a menekülő BMW-s

Halálra gázoltak egy rendőrt Budapesten autós üldözés során péntek délután a Keleti pályaudvarnál - értesült az MTI.

Halálra gázoltak egy rendőrt Budapesten autós üldözés során péntek délután a Keleti pályaudvarnál. A belügyminiszter a kormányszóvivői tájékoztatón azt mondta, Radovics Dusán zászlós szolgálatteljesítés közben elhunyt, s fejet hajt előtte.

A fekete BMW-t a XIV. kerületben egy forgalom elől elzárt területen akarták a rendőrök megállítani, de az a jelzésre nem állt meg, végül a IX. kerületi Gubacsi útnál sikerült feltartóztatni. Az autó férfi sofőrjét és női utasát előállították.

Rendőrök a gázolás helyszínén. Fotó: MTI (galéria)

Az MTI helyszínen tartózkodó tudósítója úgy tudja, a rendőr, mielőtt elütötték volna, rálőtt a BMW-re.

Pintér Sándor belügyminiszter a kormányszóvivői tájékoztatón újságíróknak beszámolt az esetről. Azt mondta: Radovics Dusán zászlós szolgálatteljesítés közben elhunyt, "fejet hajtok előtte".

Gyertyagyújtással emlékeztek a halálra gázolt rendőrre. Fotó: MTI (galéria)

Olvasóink írták

65 hozzászólás
 • 65. tintasbarns 2010. augusztus 04. 14:54
  „Nem müködik hatékonyan a titkos szolgálatok itt az eredmény.”
 • 64. h375317 2010. július 24. 13:19
  „Legalább ilyenkor ne viccelődnétek!
  Ismét kiderült ki az úr ebben az orszában!
  Részvétem! :(”
 • 63. Sportplusz 2010. július 24. 13:04
  „.. megint az a csunya rasszizmus .. a rendőr volt a hibás ..Ő ment neki az ártatlan szeginy .. segilyes BMW.snek ..gyüjtés a gépkocsi javitási költségeire ( a BMW lökháritoja behorpadt stb. ) .. szabadlábra helyezni a vétlen sofőrt ( kis családja otthon várja ..éheznek .azonnali szoc. segilyt .. ).. Horvát Aladár Úr . Kolompár úr azonnal intézkedjenek ..”
 • 62. ingalil 2010. július 24. 13:02
  „Részvétem a családjának!

  Remélem nem csak ejnye-bejnye ítélet lesz!
  Mikor parancsolunk már megálljt ezeknek a .......”
 • 61. Bunghole99 2010. július 24. 12:50
  „nincs cigánybűnözés..ez csak cigánycsíny”
 • 60. 620829 2010. július 24. 12:35
  „dodo jól látja de ettől még a magyar rendőrség az impotencia csúcsát jelenti....egyszerűbb a semmivel foglakoznima sok kis tiszthelyettesnek is----mint politikai felhatalmazás birtokában ...rendre raknima sok bünözőt......méregetni és stb-stb.....nem kel nagy ész......komolyan remélem-hogy elkezd a főnökség fent gondolkodni azon-hogy emberi jog annak jár aki úgy is viselkedeik-aki meg bünözik-az eldobja magától az emberi mivoltját tehát emberi jog sem iolleti meg........kenyér-víz-láblánc és munka megdöglésig....és persze földön alvás....egy kis szalmát max kaphat-ha megdolgozott érte!!!!!”
 • 59. zero 2010. július 24. 12:23
  „Jol látod dodo”
 • 58. dodó 2010. július 24. 12:17
  „Mennyit kell még bűnöznie a cigányoknak, hogy a magát forradalminak nevező narancskormány utasítsa a rendőreit, hogy a gárdisták és a hazafiak zaklatása helyett rendszeresen verjék végig a cigánysorokat mindaddig, amíg a cigányok befenyítve érzik magukat és amíg begyűjtik a legnagyobb kaliberű bűnözőket közülük? A cigánybűnözés kezelése ügyében semmiféle változás nincs, ugyanúgy lopnak, uzsoráznak, garázdálkodnak, gyilkolják a fehér embereket, stb. mint az előző kormány alatt. Ha Narancslikudviktor nem lenne ilyen betegesen paranoiás a Nemzeti Gárdára, akár több ezer tettre kész ember állhatna szinte azonnal a rendőrség segítségére a cigánybűnözés felszámolása érdekében.”
 • 57. dblaci 2010. július 24. 12:09
  „kezdik a romákok elgúrni a labdát...”
 • 56. 620829 2010. július 24. 11:46
  „Először is részvétem-ez így szörnyű!
  Másodszorra-ha lesz még néhány ilyen-hogy a tisztelt ........nem írom le....222év feletti lenne-------még néhány rendőrnek így betartanak-ami tudjuk.-----mindennapos---végre keményebb fellépés lenne ellenük....a sok új börtön kinyitása nem rossz-de egyből mind be kelllene oda csukni-vagy egy kis Gázát csinálni Izrael módra----ha kijössz meló van-ha meg nem ne zavard a normális életet.......ez az egy értelmes megoldás van.-....ha nem így lesz-----minden értelmes ember elmegy innen..........undorodva-visszasem nézve-ha már el tudta adni a házát---------és elfelejtve még azt is-hogy magyar---MINT OLYAN LÉTEZIK!!!!”
 • 55. tintasbarns 2010. július 24. 11:46
  „Figyelmetlenségnek ez az ára, a rendőr ne szaladgáljon össze vissza és ne kövöldözzön vaktába.”
 • 54. dodó 2010. július 24. 11:40
  „Hol vagy cigányszakértő-fajvédő OCÖ-elnök <<Maros50>>?

  Itt áll ötven kommentelő, aki nem ért semmit! Segíts! Adj tanácsot! Ugye nem igaz???”
 • 53. dodó 2010. július 24. 11:35
  „"Rendőrt ölt a menekülő BMW-s" (cigány) ???

  MIFÉLE CÍM EZ?
  Tegnap nyilatkozott a megértő, melegszívű volt olajszőkítő Pintér et. Mélyen átérezve az üldözött cigányok helyzetét és az állandó rettegés által befolyásolt lelkiállapotát, BALESETről(!) beszélt, miközben "fejet hajtott" a "balesetet" szenvedett rendőr előtt!
  Ezt a hivatalos közleményt is érdemes elolvasni:
  "A férfi ellen - mivel az áldozat rendőr volt - a Budapesti Nyomozó Ügyészség folytat eljárást, egyelőre hivatalos személy elleni erőszak, HALÁJOS KÖZÚTI BALESET OKOZÁSA és más bűntettek miatt - mondta Skoda Gabriella, a Fővárosi Főügyészség szóvivője."
  Egyszerű, nem?
  Természetesen a balliberális-fajvédő sajtó az eddig szinte rendszeresen történő - szándékos, cigányok rendőr elleni gázolási kísérleteiket az eseteket soha nem említi, és a védelem is a ,,rossz helyen állt a rendőr, csak saját magát okolhatja, hogy elütötte a jármű" meg az "üldözött szegínroma bepánikolt, nem tudta, mit csinál"-vonalra fog koncentrálni - a balliberális sajtó védelmével. Miben fogadunk, hogy a gyilkoscigány 1-2 évnél többet nem kap, ha büntetése nem egyenesen felfüggesztett vagy még enyhébb lesz?”
 • 52. északmagyar 2010. július 24. 11:14
  „Jól van gyerekek, nyugi már! Igyatok egy pohár vizet.

  Mellesleg az "őszinte részvétetek" annyira nem őszinte, mer´ három fórummal odébb meg szidjátok a rendőröket.”
 • 51. falusijóska 2010. július 24. 11:09
  „Most olvastam a Magyar Hírlapot. Kiírja a cikk a nevét: P. Zoltán Hódmezővásárhely.
  Mást is ír, érdemes elolvasni.”
 • 50. berzebúb 2010. július 24. 11:04
  „Magyar, cigány, olasz, ukrán, román ..bárki is legyen, én egy valamit nem értek: -Miért menekül? Mert nem ez az első üldözéses eset. Talán mert lejárt az eü. csomag a kocsiban? Vagy nem égett a hátsó lámpa? A másik amire még kíváncsi lennék, hogy vajon majd találnak e valamit a kocsiban, a vérében.... És ha igen, mit.”
 • 49. JungHeinrich 2010. július 24. 10:58
  „...tenyleg nem ertem miert nem löttek szitava a rohadekot!”
 • 48. arvisura 2010. július 24. 10:56
  „Előzmények:
  Császár Előd - többször volt gyorshatjása, amit eltussoltak, a végén rendőr lett az áldozat - ítélet 1,5 felfüggesztve.
  Stohl András - többször volt balesete, most a legutóbbi után is mentegetik, lehet hogy meg is ússza.
  Ezen példák után ittvan a mostani eset. Nem hiszem, hogy az elkövetőnek ez az első gyorshajtása stb., biztos volt már dolga a közlekedésiekkel, de eddig megúszta.
  Most a rendőr nem úszta meg.
  :(”
 • 47. KolompárWinettou 2010. július 24. 10:53
  „Hááát én nemtom ki mennyire ért az autókhoz,de az gépkocsi értéke miatti aggódás nem helyénvaló.Ugyanis a balesetet okozó ezeréves BMW E34 használtautópiaci értéke pl. 90-es évjáratban kb.3-400.000Ft.Ami ugye a C+-ok esetében nem e legjobb állapotú szokott lenni,magyarul az autóikat is lelakják,lepusztítják mint ahogy a házat amiben laknak és a környezetüket is.Ennek tekintetében az ominózus gépkocsi kb. 2-300.000Ft-ot érhet.”
 • 46. Falcao 2010. július 24. 10:52
  „Vásárhelyi a cigány.”
65 hozzászólás

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Avartűz miatt lezártak két sávot az M6-oson

Avartűz miatt lezártak két sávot az M6-os autópálya Budapest felé vezető szakaszán, Besnyő… Tovább olvasom