Délmagyar logó

2018. 04. 26. csütörtök - Ervin 14°C | 25°C Még több cikk.

Rendszámtáblát loptak

Sopronban, az Újteleki utcában ellopták egy személygépkocsi mindkét rendszámtábláját, amivel tízezer forintos kárt okoztak az ismeretlenek. Az ügyben eljárás indult a Soproni Rendőrkapitányságon.

Verekedett a boltban

Sopron egyik élelmiszerüzletében egy ismeretlen férfi előzetes szóváltást követően bántalmazta az ott dolgozó hölgyet, aki az ütlegelésből eredően 8 napon belül gyógyuló sérülést szenvedett. Az ügyben szintén eljárást indult.

Színesfémet csentek

Sopron egyik élelmiszerdiszkontjánál ismeretlenek eltulajdonították a rámpák felett található alumíniumborítást és ezzel mintegy ötvenezer forint kárt okoztak. Az ügyben megkezdődött a nyomozás.

Nyitott autóból lopott

Az egyik soproni élelmiszer-áruház parkolójában ismeretlen személy kihasználta az egyik vásárló figyelmetlenségét, és a nyitott gépkocsiból eltulajdonította táskáját a benne lévő értékeivel együtt. A lopással a sértettnek közel százezer forint kárt okozott. A rendőrség nyomoz.

Autót törtek fel

Völcsejen az egyik családi ház előtt parkoló személygépkocsi ablaküvegét betörték és az autó üléséről ellopták a sértett táskáját a benne lévő iratokkal együtt. A sértett kára meghaladja a 30 ezer forintot. Az ügyben eljárás indult a Soproni Rendőrkapitányságon.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

''Ha igazul csináljuk, az eget is lilára festem''

Azt szokta mondani: elsősorban ember, csak másodsorban színész. Pedig Szeged színészkirályát, Király… Tovább olvasom