Délmagyar logó

2018. 05. 20. vasárnap - Bernát, Felícia 13°C | 23°C Még több cikk.

Repedések az új balatoni sztrádán

Máris javítani kell az M7-es autópálya Balatonkeresztúr és Zalakomár közötti szakaszát, amit nyolc hónapja adtak át. A burkolat ugyanis több helyen felpúposodott, és egyes helyeken balesetveszélyesek is a hibák.
Az Állami Autópálya Kezelő Zrt. szóvivője a lapnak elmondta: eddig hat helyen keletkeztek olyan hibák, amelyeket jobbnak láttak azonnal kijavítani. Ezeken a részeken a közelmúltban lemarattak a púpok tetejéből, hogy simább legyen az út felülete. A végleges javítást várhatóan tavasszal végzik el. Winkler-Virág András arról is beszélt, hogy ezeket a hibákat kivitelező konzorcium garanciálisan javítja ki. A Népszabadságnak név nélkül nyilatkozó mérnök szerint az autópályát tőzeges talajon rohamtempóban építették, és nem kizárt, hogy az út megsüllyedése okozza az egyenetlenségeket. Ha ez így van, újabb és újabb problémák lehetnek az útburkolattal.

Olvasóink írták

 • 6. aranka2 2009. február 14. 19:23
  „Miért pont abból ne lopták volna ki az anyagot?”
 • 5. nekromonger 2009. február 14. 13:22
  „Vicc az egész!”
 • 4. babocska 2009. február 14. 11:34
  „A hetvenhetedik alvállalkozó épitette,az anyagot kispórolták belőle,mert mindenki előtte csak nyerni akart munka nélkül.Mikor veszik már észre az okosok ezeket a rablásokat.Az épitők elmehetnének Tompára megnézni azt az utat amit legalább 3o éve,hanem több épitettek,azok egy karcolás se nincs.Mehetnének oda tanulni,nemcsak lopni kell!”
 • 3. maci52 2009. február 14. 11:05
  „Az útépítő vezérek villájai nem repednek,tolvaj banda,meddig ültök még a nyakunkon???”
 • 2. toxi-2 2009. február 14. 10:59
  „Hogyarohadtéletbe!!!!!

  Ezt számolja ki valaki: Horvátországban és Szlovéniában (egy hosszú, és egy rövid háború után) 8 x gyorsabban, fele áron, 49,5 x nehezebb terepen (itthon még csak nem is láttak olyan terepviszonyokat az építők, mint amik arrafele vannak), és 7,4 x jobb minőségben építik az autópályákat. Időre!!! Mit ad az egyenlet? Hát azt, hogy itthon pancser kormány volt, pancser kormány van, és pancser kormány lesz. És mindez független attól, hogy melyik oldalhoz tartozik.

  SAJNOS!!!

  Hogyarohadtéletbe!!!”
 • 1. zoltanz 2009. február 14. 09:02
  „Vajon az ominózus szakaszt hányadik alvállalkozó alvállalkozójának alvállalkozója építette? Rohamtempóban! Hová került az anyag, amit bele kellett volna építeni? Az ukrán cementtől folynak szét az autóutak, mint a napon hagyott fagylalt. Attól az ukrán cementtől, amit Magyarországon tilos felhasználni. Magyarázkodhatnak itt nekünk, mindannyian tudjuk a valós okokat.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Orbán Viktor disznótora Demjánnal

Vér folyt tegnap Orbánék portáján! A Fidesz elnöke egynapos szabadságát ugyanis disznóvágásnak… Tovább olvasom