Délmagyar logó

2017. 09. 26. kedd - Jusztina 13°C | 23°C Még több cikk.

Részországgyűléseket tart az MSZP

Részországgyűléseket tart szerdától az MSZP a helyi közösségekkel és a választópolgárokkal való aktívabb kapcsolattartás érdekében - közölte Mesterházy Attila a szocialista képviselőcsoport hétfői ülése után újságírókkal.
A pártelnök-frakcióvezető elmondta, hogy a részországgyűlések alkalmával délelőttönként nyilvános frakcióülést tartanak, megbeszélést folytatnak a helyi közélet szereplőivel, civilekkel, vállalkozások és intézmények vezetőivel, majd délutánonként lakossági fórumokon vesznek részt a szocialista politikusok.

Az első részországgyűlést szerdán Kazincbarcikán a szociális egyenlőtlenségekről, a szegénység kezeléséről, a munkahelyteremtésről és a közmunkaprogramról rendezi az MSZP.

Olvasóink írták

 • 3. bánki 2011. március 23. 03:32
  „Hát ezek tényleg hülyék!
  ...házy Attila és társai???????? <moderálva..>”
 • 2. jozko 2011. március 21. 18:08
  „Gusztustalan.”
 • 1. cyt 2011. március 21. 17:02
  „Ime az MSZP magánértelmezése az országgyűlési munkának. Remélem mielőbb lesz olyan "munkajogi" jogállás, amely szerint a választott országgyűlési képviselőnek kutya kötelessége részt venni a parlament munkájában -- még akkor is, ha az éppen nem az ő szájíze szerinti. Elképesztő ez az egyénieskedés és "óvodás haragszom-rád" viselkedés az ország házában. Ehhez vajon mit szól az EU? Mi a nemzetközi visszhangja ennek az MSZP-s viselkedésnek? Egyáltalán, van itt ebben az országban valami is, ami ugyanolyan érvényességű MINDEN EMBERRE? Mégis mit képzelnek egyesek a parlamenti munkáról??? Vagy itt és ilyen módon nyilvánul meg az, hogy KÉPTELENEK még csak rozoga tákolmány formájában is egy koherens alkotmánytervezet megalkotására????”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

MSZP: a kormány vessen véget a cigányság kirekesztésének!

Az MSZP arra szólítja fel a kormányt, hogy vessen véget a cigányság elleni izgatásnak és… Tovább olvasom