Délmagyar logó

2018. 02. 18. vasárnap - Bernadett 1°C | 6°C Még több cikk.

Révfalu volt a legszorgalmasabb

Százezer forintot kapnak a révfaluiak, mert ők voltak a legszorgalmasabbak a múlt hét végi győri köztisztasági akcióban. A megyeszékhelyen összesen 270 köbméter szemetet szedtek össze a szorgalmas önkéntesek.
Elkészült a múlt hét végi győri köztisztasági akció mérlege. A kijelölt helyszíneken összesen kétszáznegyvenen regisztráltatták magukat, valójában ennél többen voltak, akik a megyeszékhely megtisztításáért vállaltak önkéntes munkát. A kommunális szolgáltató kft., amely az akciót koordinálta, húsz dolgozójával, három teherautójával, két rakodógépével és három kukásautójával dolgozott. Csupán a Banai úti illegális szemétlerakó felszámolásakor 200 köbméter hulladékot vittek el, ezt zömmel géppel gyűjtötték. Az önkéntes csoportok összesen 70 köbméternyi szemetet szedtek össze kézzel. Külön is kiemelésre érdemes a 12. légvédelmi rakétaezred, amely 54 fővel a szentiváni kiserdőt tette rendbe.
A civil szervezetek közül a legnagyobb, 39 fős csoportot a révfaluiak állították ki, ezért ők kapják a felajánlott 100 ezer forintos díjat. Információink szerint a Révfaluiak Baráti Köre ezt a pénzt a Nepomuki-szobor köztéri elhelyezésére fordítja.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Német nyelvi tábor

Tovább olvasom