Délmagyar logó

2018. 01. 18. csütörtök - Piroska 0°C | 6°C Még több cikk.

Rodman! Sexre fel!

Dennis Rodman elmondta, hogy Madonna 1994-ben egy mondvacsinált fotózás ürügyén csábította el őt.

A kosaras az amerikai The Scoop internetes hírmagazinnak a következőket nyilatkozta: "Azt mondták, Madonna látni akar. Végigsétáltam a folyosón egészen a szobájáig, ahol rögtön szeretkeztünk. Ezután naponta 10-szer magához hívatott és azt hajtogatta: szexet akarok, most azonnal. Azt akarta, hogy bármikor ugorjak, amikor éppen rám gondol" - mondta a sportoló a telhetetlen Madonnáról.

A Kabbalah elkötelezett híve, Madonna meglepte azokat a vendégeket, akik a szekta guruja, Phillip Berg tiszteletére adott partin vettek részt New York-ban, amikor az énekesnő két dalt héberül adott elő.

A Holiday c. dal előadónője, aki magánemberként jobban szereti, ha Kabbalah nevén egyszerűen Eszternek szólítják, annyira meg volt elégedve a reakcióval, hogy elhatározta, hogy megjelentet egy héber nyelvű kislemezt. "Madonna vagy 50 résztvevő előtt adta elő a két héber dal. A partin felszolgáló személyzet kővé meredt, amikor az énekesnő a színpadra lépett. Valószínűleg mindenki azt várta, hogy valamelyik népszerű dalát adja majd elő. Madonna Kabbalah iránti elkötelezettségét brit férje, Guy Ritchie is osztja, aki jelenleg egy regényen dolgozik, melyet a judaizmus misztikus mellékága ihletett.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A búza hazai ára elmarad az unióstól

Az unióban a gyengébb minőségű búzáért is magasabb árat fizetnek – állapítható meg, miután a… Tovább olvasom