Délmagyar logó

2018. 06. 23. szombat - Zoltán 12°C | 20°C Még több cikk.

Roma asszonyok feljelentették az edelényi polgármestert

Több száz cigány asszony rágalmazás alapos gyanúja miatt feljelentette Molnár Oszkárt (Fidesz), Edelény polgármesterét - közölte Káló Norbert, a szendrőládi cigány kisebbségi önkormányzat elnökhelyettese az MTI-vel pénteken.
Szendrőládi cigány asszonyok közül 254-en, a laki cigány asszonyok közül pedig 115-en tettek feljelentést rágalmazás miatt, amit a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Főügyészség főügyésze, Mészáros János vett át - tájékoztatta az MTI-t Káló Norbert.

Elmondta: Bordás Géza, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Cigány Kisebbségi Önkormányzat elnöke is feljelentette Molnár Oszkárt a magyarországi cigányságot ért sérelmek és rágalmazások miatt.
Az edelényi polgármester egy önkormányzati ülésen azt mondta: Szendrőládon és Lakon a roma nők szándékosan ártanak születendő gyereküknek azért, hogy emelt szintű családi pótlékot kaphassanak. Ezért a cigány asszonyok gyógyszert szednek be, valamint gumikalapáccsal ütik a hasukat.

Molnár Oszkár korábban azt közölte: ő is feljelentést tesz ismeretlen tettes ellen, és fenntartja állításait.

Olvasóink írták

25 hozzászólás
12
 • 25. 19701230 2009. szeptember 13. 09:02
  „a mars téri romák, pedig feszt szülesztik a lányokat és a családi potlékot elveszik tölük és kizavarják a az utcákra öket!kéregetni a csecsemövel a karukon
  tipikus jelenség hogy nem roma hanem magyar lányokat elámitanak nyájas beszédekkel,különösen azokat akik ép össszkaptak a szülökkel és sajnos nem egy ismerösöm lánya romákhoz költözött , és már szülnek is
  ami rémálom lehet!!
  NEM VAGYOK RASSZISTA!!! elvem hogy , hogy Isten elött minden ember egyforma, fajra , börszinre nézve....
  de ez igy van
  pár napja is odajött egy roma lány csecsemövel a karján adjak neki pénzt, mondtam neki :
  -Ugyanannyi gyest kapunk mind a ketten!!!!!!!!!!!!
  hát naygon nem teccett neki!!!!!!!!!”
 • 24. 751510 2009. szeptember 12. 15:47
  „Apollo

  Mi lenne veled és társaiddal, ha nem létezne a szó: rasszizmus?!”
 • 23. lidocain 2009. szeptember 12. 11:36
  „22 talán hagynia kellett volna? van egy határ amikor már nem lehet tovább szó nélkül elmenni a dolgok mellett. szerintem igaza volt,hogy felhivta a figyelmet erre.”
 • 22. tüsök 2009. szeptember 12. 11:27
  „Nem értem a polgármester viselkedését.Sokkal kisebb súlyú ügyeket is tanúkkal ügyvédek közreműködésével lehet csak eredményesen megoldani.Nincs tisztában a lehetőségeivel,bízik a hatalmában.Rossz ötlet.”
 • 21. KovácsPistike 2009. szeptember 12. 10:44
  „Nem állítom, hogy nincs igaza a polgármesternek, de a bizonyítékokról még nem hallottam/olvastam.
  Kíváncsi vagyok, hogy az orvosok adják-e majd nevüket ezek után, szolgáltatják-e a bizonyítékokat?
  Ha tudtak erről, akkor a hatóságokat is tájékoztatniuk kellett volna, de a bizonyítékok elhallgatása is bűncselekmény.”
 • 20. lidocain 2009. szeptember 12. 10:37
  „Vérfertőzés. Rokonok, testvérek közötti szexuális kapcsolat. Tizennyolc éves nyugdíjasok - akik azért kapnak nyugellátást életük végéig, mert szellemi fogyatékosok. Tizenhárom esztendős gyereklány szül valahol Miskolcon, anyja, aki mindösszesen tíz gyermeket ,,nevel", azt sem tudja, hol van a lánya. Azt meg pláne nem, ki lehet unokájának az apja.
  Iskolába nem járó gyerekek, akiket sorra szellemi fogyatékosnak nyilváníttatnak szüleik. Ha a jegyző érdeklődik, hogy miért nem látták a kis purdékat iskolában hónapok óta, egyszerűen összeverik. Olvassák el lapunk 4-5. oldalán ma megjelent riportunkat. Meg fognak döbbenni. Iszonyodni fognak. S amit olvasnak, azt helybeli, borsodi cigány emberek mesélik el az újságírónak.
  Magyarország a 21. század elején. A statisztikai adatok szerint a megyében nő a fogyatékos gyermekek száma. Ez a valóság.
  De ettől a valóságtól iszonyodni kell, ezzel a valósággal szembenézni elviselhetetlen. Sokkal egyszerűbb frontális támadást indítani az edelényi polgármester, Molnár Oszkár ellen. Aki kimondta, amit már mások is kimondtak.
  Moldova György tavaly megjelent, Miskolcról szóló kötetének 213. oldalán olvashatjuk a következőket: ,,Sok gyerek már magzati állapotában sérülést szenved el. (Többször hallottam, hogy ütögetik a terhes asszonyok hasát, abban a reményben, hogy idióta születik, aki után magasabb támogatás jár.) (...) Sok a családon belüli, mondjuk unokatestvérek közötti együttélés. Hamar megjelenik az asztma a cigarettázás és alkoholfogyasztás hatására. A belkörű házasság nem mindig vezet Dawn-kórhoz vagy más betegséghez, viszont a következmények, ha enyhébb formában is, de többnyire felismerhetőek." (Moldova György: Érik a vihar) Moldova háza előtt nem rendeztek tüntetést a gyávák és a rasszizmusbizniszben utazók.
  Molnár Oszkárt viszont keresztre akarják feszíteni. Mert - mondom - az lényegesen egyszerűbb, és lényegesen többet hoz a konyhára, mint szembenézni a valósággal. Mint fel- és elismerni a valót. Azt a valót, hogy sok százezer polgártársunk egészen egyszerűen állati körülmények között tengeti életét, és ez őbelőlük is alig-embert csinál. Ezzel az állati nyomorral utoljára talán a Solt Ottilia vezette Szeta mert és akart szembenézni. Azóta egykori pártja, a Szabad Demokraták Szövetsége inkább azt az utat választotta a szembenézés helyett, hogy megpróbálja szégyenpadra ültetni Magyarország népét, többségi társadalmát mint rasszistát és kirekesztőt, csak azért, mert nem tud és nem is akar ezzel az állati sorral együtt létezni. Ugyanis mindennek az ő számára (is) rettenetes következményei vannak.
  Olvassák el riportunkat a 4-5. oldalon! Kiderül belőle, hogy a Gadnán megcsonkított, megerőszakolt, majd bestiálisan meggyilkolt 88 esztendős (!) asszony gyilkosa nemsokára hazatér. Ugyanis bolondnak nyilvánították. Kiengedik. Ott fog élni megint, abban a faluban. És a helybelieknek ehhez nyilván majd jó pofát kell vágniuk a tolerancia és a másság jegyében.
  Vagy gondoljanak arra a minapi esetre, amikor néhány cigány este egy boltban egyszerűen halálra rugdosott egy embert itt, a fővárosban, mert az szólni mert nekik, hogy ne inzultálják a személyzetet. Vagy nyolcvanszor rúgták fejbe. Mert nem emberek.
  Nincs is mismásolás, meg politikailag korrekt lószar. Hanem a valóság van. Együtt élünk nem emberekkel, akiket felbátorítottak. Miellenünk. S így ők is a rövidebbet húzzák, és mi is a rövidebbet húzzuk.
  Ez az iszony.
  S ennek az iszonynak az alján hever Teleki László cigányügyi államtitkár (!) minapi mondata: ,,Úgy kell megszólítani a cigányokat, hogy el ne veszítsük a rasszista MSZP-szavazókat." Ebben a mondatban benne van minden. Éppen úgy, mint a Molnár Oszkár elleni ocsmány hisztériában.
  Tényleg érik a vihar. B.ZS.
  magyarhirlap.hu”
 • 19. lidocain 2009. szeptember 12. 10:28
  „örülnék neki ha egyszer arról olvasnék bárhol,hogy a cigányok a KÖTELESSÉG fogalmával is tisztában vannak a cigányok és nem csak a jogaikkal. az meg hogy nyomorékká teszik a gyerekeiket nem új,csak most kapott nyilvánosságot. a polgármester biztos tudja bizonyitani különben nem mondaná.
  csak attól félek,hogy soha nem fog kiderülni az igazság mint annak a szerencsétlen Zsanettnak az esetében akit megerőszakolt 5 rohadék rendőr és végül még ő lett az ország fő kurvája.”
 • 18. tüsök 2009. szeptember 12. 10:18
  „A fenyegetőzéshez,a műbalhé kreáláshoz értenek.Ez tartja fenn őket.”
 • 17. flexsnake 2009. szeptember 12. 09:35
  „A kérdés nem az hogy megtörtént-e. Eltudom képzelni hogy igen. A valódi kérdés hogy egy mondva csinált pulgármester meddig mehet el cigányozásban. Eddig nem. Ha tud ilyen esetről akkor tegyen feljelentést és az érintett szülőket példásan büntessék meg. Ha ő is a neten terjesztett hoaxot olvasta akkor pedig nyilvánosan kérjen bocsánatot. Az ilyen kijelentések csak mérgesítik a roma és nem roma közti viszonyt. Ha ez a cél akkor gratulálok, nagyon keményen küzdenek érte. Ha nem ez akkor elbasztátok. Valamelyik nyugodt pillanatomban majd küldök pár gépet bombázni.”
 • 16. Sziszifusz 2009. szeptember 12. 03:09
  „A gumikalapács azért túlzás, mert az ilyen értékes célszerszámokat azonnal eladják! Van helyette törött seprűnyél, láncdohányzás, sorozatos alkoholmérgezés, hiányos táplálkozás, előrehaladott terhesség közben rajta ugráló részeg férj ill. egyéb családtag és vérfertőzés! Eredmény: végtaghiányos gyerekek, súlyos, az öröklött-től is nagyobb mértékű szellemi károsodás, és a max. 4-5 éves kortól való egyre nagyobb elhanyagolás.
  Mindezek csak a romák legalacsonyabb szintű rétegeire jellemzők! Jelentős részük már eljutott odáig, hogy viszonylag normálisan gondoskodik gyermekeiről a segélyekből, bár még nem gyermeknevelési irányzat a munkára nevelés pozitív családon belüli példa hiányában.
  Még mielőtt bárki is felhördülne ez utóbbin, mondván "nincs munka", körül kell nézni a házaik táján! A legtöbbnél gaz, ócska lim-lomok, "bugák", sehol egy kiskert, zöldség, vagy gyümölcsfa. Az ápoltabb környezetű roma házaknál már általában szegényebb végzi a karbantartást, mert a gazdagabb roma rangján alulinak tartja az ilyen munkát (igaz, hiába van több pénzük, akkor sem vesznek gumikalapácsot)!”
 • 15. floridaimagyar 2009. szeptember 12. 01:19
  „Lattam a youtube-on a kis eloadasat. Akkor jo egy politkus ha elobb gondolkozik es aztan nyitja ki a szajat.”
 • 14. Pinaman 2009. szeptember 12. 00:09
  „moderálva”
 • 13. Tömeg 2009. szeptember 11. 23:53
  „Anno egy cigánykocsmában dolgoztam, és ott a saját szememmel láthattam hogy a pár hónapos csecsemőket,
  a kedves anyukák pálinkával itatták,hogy nyugton maradjanak.
  Az egyik kolléganő rászólt az egyik anyukára, hogyha még egyszer meglátja,feljelenti.
  Az egész pereputty rögtön ott termett,megfenyegették hogy megölik ha még egyszer rágalmazni meri
  őket,és különben is csak vizet adtak a gyereknek a pálinkás pohárból.
  A kolléganő nem szólt többet,örült hogy nem "jelentették fel".
  A gyerekek meg debilek lettek, pedig csak vizet ittak.”
 • 12. Apollo 2009. szeptember 11. 22:21
  „"751510"

  Persze, a cigányokról mindent el lehet képzelni ami rossz, még ilyen felháborító baromságot is. Az ilyen kijelentések a rasszisták "ínyencségei".

  Remélem kizárja a FIDESZ a soraiból ezt az ökör polgármestert.”
 • 11. KovácsPistike 2009. szeptember 11. 22:15
  „8. hozzászólás Mizujs 2009.09.11. 21:36
  Összefogásból a magyar cigányság magasan veri a magyar többséget. Ők tudnak összefogni, összetartozni.
  Más kérdés, hogy az összefogás mire irányul.”
 • 10. 751510 2009. szeptember 11. 21:51
  „keiner

  Nyilvánvaló, hogy még nem találkoztál cigánnyal... Nem tudom, hol élsz, de az itteniek bőven el tudják képzelni ezt kedvenc kisebbségünk egyes képviselőiről...”
 • 9. Mizujs 2009. szeptember 11. 21:38
  „6. hozzászólás Pinaman 2009.09.11. 18:24

  Tudod-e azt, hogy mit jelent: BELTERJES TENYÉSZET???????? Ha igen, akkor mindent értesz.”
 • 8. Mizujs 2009. szeptember 11. 21:36
  „7. hozzászólás KovácsPistike 2009.09.11. 19:37

  A frászt!! Csak annyira meg lehet őket vezetni, hogy az ilyet is bevállalják! Egyszerű hangulat-teremtés!!!! Hátsó politikai szándékkal!”
 • 7. KovácsPistike 2009. szeptember 11. 19:37
  „A magyar kisebbség sokkal jobban összetartóbb, mint a többség. A többség még akkor sem szól, ha teljesen kifosztják az országot. Az összefogni tudás példás dolog, ha hasznos dolgokért fognak össze az emberek nemzetiségüktől függetlenül.”
 • 6. Pinaman 2009. szeptember 11. 18:24
  „Hat mitnemonnyak laktam Ferencvarosba es hatalmas ciganykissebbsegen merhettem fel a genetikai allomanyukat. Namarmost a deformaltsag naluk vagy orokolt vagy pedig szezett tulajdonsag. Ezt nem tudom eldonteni de egy teny, hogy aranyaiban sokkal tobb degeneralt van koztuk mint a magyar lakossag kozott es ezt most minden eloitelet nelkul mondom, pusztan a megfigyeleseimre alapozom.”
25 hozzászólás
12

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Fodor Gábor visszaadta képviselői mandátumát

Fodor Gábor, az SZDSZ volt elnöke átadta Szili Katalin leköszönő házelnöknek parlamenti mandátumát… Tovább olvasom