Délmagyar logó

2018. 04. 22. vasárnap - Csilla, Noémi 9°C | 25°C Még több cikk.

Romagyilkosságok: szakvélemények az egyik gyanúsított mellett

A hat halálos áldozatot követelő bűncselekmény-sorozattal négy férfit gyanúsít a rendőrség.
Kétséget kizáróan bizonyítja az elkészült nyom- és fegyverszakértői vélemény, hogy Cs. István, a romagyilkosság gyanúsítottja nem járt sem Tiszalökön, sem az emberölés-sorozat más helyszínén - nyilatkozta a Magyar Nemzetnek Barcsi István, a férfi védője. Cs. Istvánt a rendőrség azzal gyanúsítja, hogy az emberölés-sorozat tiszalöki helyszínének közelébe vitte a feltételezett elkövetőket.

Az ügyvéd a kézhez kapott fegyver- és nyomszakértői véleményekre hivatkozva azt mondta: védence, a Koszovót megjárt katona nem köthető a bűncselekményeknél használt fegyverekhez és a lábmérete, valamint a cipőjének kopásnyoma sem egyezik a helyszínen találtakkal.

Az ügy egyik kulcsfigurájaként számon tartott K. Árpád ügyvédje, Ruzsbaczky Nóra ugyanakkor azt közölte a napilappal, hogy egy ismeretlen eredetű zacskón megtalálták védence ujjnyomát. Szólt arról is, hogyha megismeri az összes szakértői véleményt, megfontolják a vallomástétel lehetőségét. K. Árpád eddig nem tett érdemi vallomást.

A hat halálos áldozatot követelő bűncselekmény-sorozattal négy férfit gyanúsít a rendőrség.

Olvasóink írták

 • 5. Walaky 2009. december 09. 15:12
  „Mór 2?”
 • 4. jq 2009. december 09. 14:34
  „Gyanús is volt már ez a nagy csend körülöttük...”
 • 3. achilleus 2009. december 09. 13:30
  „A kibucos zacskóját találták meg?
  Kezd kibontakozni a "sikertörténet", Drazsé már tudhatott valamit...”
 • 2. bo 2009. december 09. 10:59
  „Az a lényeg, hogy "egy ismeretlen eredetű zacskón megtalálták védence ujjnyomát"! Tehát kidobok a szemétbe egy zacsit, a szeméttelepről begyűjtik bodzászacskónak, aztán van valami gány a gyűjtögetőknél, zacskón az újjnyomom. Konzekvencia- én voltam! Igaz, hogy Nepálban nyaraltam igazoltan, de ez nem számít!:-))”
 • 1. imna 2009. december 09. 10:34
  „Na ez azért elég gázzz, főleg hogy ez a mocsok éppen most mondott le... milyen érdekes? Mindemellett már az elfogásnál éreztem valami színésziességet a feltételezett elkövetőket nézegetve! Akár még azt is meg merem kockáztatni, hogy pénzért csücsülnek, hogy legyen már valami érdemi felmutatható bizonyítéka a rendőrségnek... persze ezek csupán csak gondolatok a fejemben, amik lehet hogy igazak, de lehet hogy nem...”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Elítélték az ORTT döntéseit

Az amerikai törvényhozás alsóháza, a képviselőház kedden nem kötelező érvényű határozatban ítélte el… Tovább olvasom