Délmagyar logó

2018. 04. 26. csütörtök - Ervin 14°C | 25°C Még több cikk.

Royal Gigolos: A 60-as évek slágerei

Megjelent a Royal Gigolos albuma, a ’60-as éveket megidéző „California Dreamin’” c. slágerrel. 

Retrolázban ég egész Európa! Nem kivétel ez alól a Royal Gigolos sem, akik a ’60-as évek egyik legnagyobb slágerének, a The Mamas and The Papas „California Dreamin’" című dalának feldolgozásával robbantak be a köztudatba. Az ötlet, hogy a  ’60-as évek sikerét dolgozzák fel a csapat két alapító tagjától,  DJ  Mike Moore-tól  és DJ Tyson –tól származik. A Royal Gigolos énekszekcióját pedig az angol Romeo és a hamburgi Mel erősíti. Nekik köszönhetően olyannyira jól sikerült az első feldolgozás, a „California Dreamin’", hogy a The Mamas and The Papas azonnal beleszeretett ebbe a felújított dalba, és rögtön fel is ajánlották az eredeti szám éneksávjait. A fiatalok viszont kitartottak a saját verziójuk mellett, így már nem éltek a lehetőséggel.

A „Musique Deluxe" címre keresztelt nagylemez ezen az úton halad tovább. A ’60-as éveket megidéző „California Dreamin’" és az újabb siker, a „No Milk Today" mellett a ’70-es, ’80-as évek diszkóslágerei sorakoznak fel a lemezen. A korongot stílszerűen a  „Just a Gigolo/I Ain’t Got Nobody" nyitja meg, amit  Laura Branigan immár 20 éves slágere, a „Self Control" átirata követ. Ha már diszkózene, akkor semmiképp sem maradhatott ki a Boney M-től egy klasszikus, a „Happy Song". A ’80-as évekhez kanyarodik vissza a „Somebody"s Watching Me", amit anno a Rockwelltől hallhattunk, vagy Kim Wilde korabeli sikerének, a „Set Me Free"-nek a feldolgozása. A sok átirat mellett számos saját szerzemény is helyet kapott a csapat debütáló albumán, mint például a „Screamin Gigolos" vagy a „The DJ", melyek hűen tükrözik a Royal Gigolos eredeti stílusát. Diszkós alapokon nyugvó house–os dalok sora. A 12 dalt 2 remix egészíti ki, melyek a két sláger, a „No Milk Today" és a „California Dreamin’"-ből készültek.

Tracklista:

1. Just a Gigolo/I Ain’t Got Nobody
2. No Milk Today (Radio mix)
3. Self Control
4. Somabody’s Watching Me
5. California Dreamin’(Tek House Single)
6. Happy Song
7. Set Me Free
8. Screamin Gigolos
9. I’ve Got
10. The DJ
11. Live @ Brooklyn
12. Funky
13. No Milk Today (Guitar Radio Mix)
14. California Dreamin’ (Clubhouse Single)


További információk:
www.recordexpress.hu
www.royalgigolos.com

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Négyezren eva-körben

Megközelítően négyezren vannak a megyében, akik az eva adókörhöz tartoznak, közülük 2660 egyéni vállalkozó. Az eva-körösök novemberig 2,6 milliárd forinttal járultak hozzá a költségvetés bevételeihez, országosan az eva-befizetés 65 milliárd forint volt. December 1. és 20. között kell bejelentkezniük az APEH megyei igazgatóságához azoknak, akik az új évtől az evát választják. Tovább olvasom