Délmagyar logó

2017. 06. 27. kedd - László 17°C | 33°C Még több cikk.

Sajóbábony: Lázár szerint a kormány egyesre vizsgázott

A fideszes Lázár János szerint a kormány egyesre vizsgázott, megbukott, ugyanis nem volt képes a Sajóbábonyban élők számára garantálni a közbiztonságot.
Frakciótársa, Pelczné Gáll Ildikó a Borsod megyei településen a hétvégén történtekkel összefüggésben azt mondta, a kormány cserben hagyta Miskolcot. Az ellenzéki párt helyi közbiztonsági tervet készít.

Lázár János, az Országgyűlés rendészeti bizottságának fideszes elnöke hétfői budapesti sajtótájékoztatóján a Borsod megyei településén a hétvégén történtekkel összefüggésben közölte: arra kérik az MSZP-t, hogy közbiztonsággal kapcsolatos "plakát- és kampányhadjáratát" függessze fel, mert a plakátokon szereplő, "közbiztonsággal kapcsolatos hazugságaikkal" szemben az a valóság, hogy Magyarországon a kormány láthatóan képtelen garantálni az emberek számára a biztonságot.

A politikus emlékeztetett: Sajóbábony polgármestere már több alkalommal jelezte a településének, valamint Miskolc egy részének nagyon súlyos problémáit, amelyek a közrenddel, közbiztonsággal kapcsolatosak.

Lázár János rámutatott, Magyarországon a legtöbb rendőrségi csapaterő-alkalmazás Borsod-Abaúj-Zemplén megyében történik, ahol heti rendszerességgel kell kivezényelni a csapaterőt azért, hogy rendet tegyenek. Ehhez a megyei főkapitányságnak minden szakmai felkészültsége és igyekezete ellenére nincs meg a megfelelő humánerőforrása - tette hozzá.

Szólt a Fidesz azon kezdeményezéséről, hogy Miskolc biztonsága érdekében külön közbiztonsági tervet kell megvalósítani a megyeszékhelyen, és "a rendőrség készenléti csapaterőit nem Szombathelyen kell állomásoztatni, ahol az országban legnagyobb a közbiztonság, hanem ott, ahol nagyon súlyos közbiztonsági problémák vannak".

Hozzátette, pártja álláspontja szerint a rendőrségtől a jelenlegi állománytábla szerint mintegy háromezer rendőr hiányzik. Az új kormányzat első feladata jövő nyáron ezért az, hogy e háromezer rendőrt soron kívül munkába állítsa, és a kiemelt veszélyességi övezetet jelentő településeken, így Miskolcon az állandó rendőri jelenlétet megerősítse - hangsúlyozta.

A magyar kormány Sajóbábonyban és Miskolcon nem képes garantálni a hétköznapok szintjén a közbiztonságot - jelentette ki Lázár János.

A miskolci polgármester azon kezdeményezésével kapcsolatban, mely szerint bizottság felállítására van szükség az ügyben, Lázár János közölte: a rendészeti bizottság kész a helyzet kivizsgálására, ha ez parlamenti vizsgálatot jelent.

A sajtótájékoztatón a szintén fideszes Pelczné Gáll Ildikó - aki a Borsod megyei területi listáról került be a parlamentbe - úgy vélekedett, a kormány cserben hagyta Miskolcot, hiszen a rendészeti miniszter ugyan megígérte, hogy rendkívüli forrásból a borsodi megyeszékhelyre fogja vezényelni a hiányzó 150-200 rendőrt, ám ezt az ígéretet nem tartották be.

A politikus szerint egy helyi közbiztonsági tervre van szükség. Ennek lényege az, hogy a választások után, a lehető legrövidebb időn belül - ha lehetőséget kapnak - hogyan tudják a megye, benne Miskolc közbiztonságát helyreállítani. Ez a terv arról szól, hogy infrastrukturális, képzési és humánerőforrás szempontból milyen lépéseket lehet majd tenni.

Pelczné Gáll Ildikó közölte: azt kérik Káli Sándortól, Miskolc MSZP-s polgármesterétől, ő ne hagyja cserben a város lakóit. "Ha ilyen nagyszerűen belátta, hogy a 2010-es költségvetésben semmiféle fedezet nincs arra, hogy a közbiztonságot helyre lehessen állítani, hogy meg tudja védeni a város lakóit (...), akkor arra kérjük, ne szavazza meg a 2010-es költségvetést" - fogalmazott az Országgyűlés és a Fidesz alelnöke, aki erről a Miskolchoz közeli Sajóbábonyban történtekkel kapcsolatban beszélt.

Káli Sándor hétfői közleményében úgy fogalmazott, a Sajóbábonyban történtek "azt vizionálják", hogy az ország nem választásra, hanem polgárháborús állapotokra készül. A polgármester közlése szerint a minisztériumi ígéretekből egyelőre nem lett semmi: Miskolcon továbbra is nyolcvan-száz rendőr hiányzik az utcákról.

Szombaton lakossági fórumot tartott Sajóbábonyban a Jobbik, ezt követően vasárnap szabadultak el az indulatok - többek között - a feloszlatott Magyar Gárda egyenruhájába öltözöttek és a roma lakosság között.

Olvasóink írták

60 hozzászólás
 • 60. békaügetés 2009. november 17. 10:51
  „Ott ahol törvényesen az ország nem biztosítja a polgárok biztonságát és ekkora jogokkal ruházza fel a kisebbséget,/csupán félelemböl/mert itt egyértelműen látszik,hogy már nagy a baj és nem mernek nyiltan rendet tenni, NA ott a társadalom önmagából alakítja ki a védelmet, Lásd Magyar Gárda. Ezek legalább egy kicsit kordába tarják ezt a sok ingyenélő hőbörgő primitív genetikai hulladékot, /tisztelet a kevés kivételnek/”
 • 59. Huba 2009. november 17. 10:41
  „Arra leszek kíváncsi itt is cirkuszolnak-e majd <moderálva>!

  Meghívó,
  személyes találkozóra Tóth Péterrel
  Kiskundorozsmán!

  Az új erő, a Jobbik Magyarországért Mozgalom Csongrád megyei elnöke szeretettel meghívja Önt és kedves családját egy személyes találkozásra, ahol lakossági fórum keretében mutatja be programunkat

  Időpont: 2009. november 21. (szombat) 14 óra
  Helyszín: Petőfi Sándor Művelődési Ház
  (Negyvennyolcas utca 12.)

  A Jobbik Magyarországért Mozgalom értékelvű, konzervatív, módszereiben radikális, nemzeti- keresztény párt.

  Mindenkit szeretettel várunk!
  Nem állunk meg félúton!
  Jöjjön végre a Jobbik!”
 • 58. klj_54 2009. november 17. 09:53
  „Lázár beállt a "megmondó emberek" sorába:(
  Anno, Röhm és emberei hatalomra segítették Adolf Hitert.
  Hitler köszönete a "hosszú kések éjszakája" volt!
  Sajnálom szegényt...”
 • 57. Túróvarázs 2009. november 17. 09:23
  „44. hozzászólás Logaritmus
  Egyszerű statisztika alapján.
  A számok nem tévednek.”
 • 56. achilleus 2009. november 17. 09:16
  „39. hozzászólás ClarkGriswald 2009.11.16. 20:45
  "2010-es kampány: provokálunk egy balhét, aztán nyilatkozunk. Ennek a balhénak semmi köze nincsen a romákhoz. Ez a jobbik és a fidesz kampányhadjáratának első állomása."

  Én teljesen másképp látom. Itt arról van szó, hogy egy magát veszélyben érző közösségnek, amely már tübbször kért segítséget az országgyűléstől (kormánytól) /és nem kapott/, joga van-e egyáltalán megbeszélni a kialakult helyzetet anélkül, hogy fizikai támadás érné pontosan azok részéről, akik a helyzet kialakulásának közvetlen okai. Magyarán: egy, a kérdés kezelésében teljesen eredménytelen kormány, megakadályozhatja -e a lakosság önvédelmének megszervezését. /Történjen az bármilyen ésszerű és ésszerűtlen eszköz igénybevételével./ Maga a helyzet is "ésszerűtlen". Na erről szól, erről kellene szóljon a Nemzetbiztonsági Kabinet mai ülése.”
 • 55. zeuszka 2009. november 17. 08:59
  „Ez a lázár zizis. Nézzen már szét otthon mik történnek nála. Országos átlagban ott van a legtöbb részeg aki cserbenhagy és büncselekményeket követ el. Ja és még ő vezeti a fiktv költségtérítési listát 10.000.000 Ft-al, hogy nem ég le a pofájáról a bőr.”
 • 54. gyorgy99 2009. november 17. 08:55
  „http://index.hu/video/2008/03/18/halalbuntetesi_javaslat_kisebbsegi_tema_borsodban/”
 • 53. gyorgy99 2009. november 17. 08:46
  „http://www.youtube.com/watch?v=CBLM0BTCLSc&feature=related”
 • 52. tintasbarns 2009. november 17. 07:53
  „moderálva durva”
 • 51. Istus 2009. november 17. 05:19
  „No drága polgármester úr csak azt kivánom hogy éljen maga is kisebbséggel együtt maga is megtudja a szintiszta igazságot.
  Nekik már ebben az országban mindent szabad,hát persze hogy ingerli a többi embereket mi keményen dolgozunk a nyugdijunkért ,fizetésünkért ők pedig csak a tetemes számukra biztositott segélyből élnek és pedig milyen jól,A helyijáratokon nem fizetnek sőt az ellenőrők is messze ivben elkerülik őket ha a sofőr szól rájuk akkor megverik.Én ha véletlen otthon felejtem a bérletet akkor 500 ft-ra megbüntetnek, a kissebség pedig csak ugy ingyen flangál a buszon .Nem tiltani kéna a jobbikot hiszen végre van valaki aki vissza mer nekik ütni mert ez az ország nem .Akisebbségnek is nem csak jogaik vannak hanem kötelességeik de ezt nem kéri számon senkiesem tőlük,”
 • 50. gyorgy99 2009. november 17. 03:24
  „1. 1993. augusztus 23-án Kecskeméten három cigánybűnöző fényes nappal facsemeték mellől kiragadott karókkal agyonverte a 16 éves Kiss Norbertet. Az ügyben hozott legsúlyosabb ítélet mindössze három és fél év volt.

  2. 1999. augusztus 28-án a 21 éves csákvári Csete Ferencet Zámolyon cigánybűnözők verték agyon. Különös mellékszál, hogy az elkövetők, mintegy negyvenen, óriási politikai nyomásgyakorlás révén, egy izraeli ügyvédnő, Katz Katalin szevezésében, valamint a hazai és a nemzetközi liberális körök fokozott nyilvánosságától kísérve, magukat politikailag üldözött és cigányságukban hátrányosan megkülönböztetett áldozatoknak kiadva a franciaországi Strasbourgba menekültek, ahol politikai menedékjogokat kaptak.

  Az akció szervezettsége láttán a brit Jane´s Defence Weekly című, politikai/katonai stratégiával foglalkozó lap ,,külföldi titkosszolgálatok" magyarországi manipulációiról írt.

  Később a csoport vezetőjét, Krasznai Józsefet megvádolták és jogerősen öt évre elítélték pedofilia miatt, amelyet az egyik 12 éves unokahúga terhére követett el.

  3. 2004. január 21-én a Tolna megyei Nagydorogon egy Zsolnai Béla nevű cigánybűnöző kifosztotta és agyonverte egy idős ismerősét.

  4. 2005. április 16-án a hódmezővásárhelyi Beyruth Rock Caféban mintegy harminc, a városban közismerten bűnözésből (drog- és lánykereskedelemből élő) cigánybűnöző támadt rá néhány magyar tizenévesre. Egyiküket megkéselték, úgy, hogy a szúrás előtt félrehúzták a kabátját, vagyis tudatosan ölni akartak.

  5. 2005. május 8-án Örkényben negyven cigánybűnöző támadt rá két rendőrre, akik egy körözött cigánybűnözőt kerestek.

  6. 2005. június 7-én Hajdúhadházon agresszív cigánybűnözők támadtak egy kocsma tulajdonosára, majd a kiérkező rendőröket is megtámadták.

  7. 2005. június 7-én Dunavecsén két tizenéves cigánybűnöző életveszélyesen megszúrta egy videotéka női eladóját, mert nem engedte, hogy filmet nézzenek az üzletben.

  8. 2005. július 26-án három cigánybűnöző egy balatonfenyvesi vasútállomáson áthaladó vonaton szóváltásba keveredett egy balatonboglári fiatalemberrel, akit ezután a mozgó vonatról a peronra löktek. Az áldozat életveszélyes fejsérülést szenvedett.

  9. 2005. augusztus 26-án két cigánybűnöző esett egymásnak a kaposvári plázában. Az őrjöngők szétverték az áruházat.

  10. 2005. szeptemberében Ópályiban az éppen borsót szedő 59 éves Jakabné Ördög Katalint hátulról vascs?vel két cigánybűnöző agyonütötte.

  11. 2005. november 3-án egy polgárőr a Nyugati téri aluljárón sétált át. Tizenöt cigánybűnöző kötött bele, majd rátámadtak. A polgárőr három támadót ártalmatlanná tudott tenni gázpisztolyával, de a tár kiürült, s ezután a cigánybűnözők rávetették magukat, és súlyosan bántalmazták.

  12. 2005. december 3-án intézkedő rendőrt vertek meg a cigányok Zagyvarékason.

  13. 2005. december 19-én száznál több cigány támadt rá azokra a rendőrökre Hevesen, akik egy körözött cigánybűnözőt akartak elfogni.

  14. 2005. december 2-án szamurájkarddal felfegyverkezett cigánybűnözők támadtak négy horgászra az egerszalóki Gerendás büfé parkolójában. Mind a négyen nyolc napon túl gyógyuló, súlyos sérüléseket: bordatörést, nyílt végtagtöréseket szenvedtek. Egyikük koponyájából egy egy centiméteres darabot kellett kioperálni. Az autókat összetörték. A verekedő cigányok állítólag sértő, magyarellenes kijelentéseket is tettek.

  15. 2005 decemberében a 47 éves pásztói A. Istvánt három tizenéves cigánybűnöző saját házában brutálisan megkínozta, hogy elárulja, hol tartja örökségből származó nagyobb pénzösszegét. A. István belehalt a kínzásba. A cigánybűnözők testét láncfűrésszel feldarabolták, s egy közeli derítőbe dobták a maradványokat.

  16. 2006. március 11-én este Budapesten, a XI. kerületi Fehérvári úton egy villamosmegállóban egy 15 éves cigánybűnöző hátba szúrt egy 17 éves magyar fiút. A sértettet súlyos sérülésekkel szállították kórházba.

  17. 2006. március 11-én Inkén egy 59 éves magyar férfi összetűzésbe került cigány szomszédjával, miután az társaival hangoskodott, és az utcán rodeóztak egy Ladával. A magyar férfi megkérte őket, hogy fejezzék be, mire a cigánybűnözők neki támadtak. A megtámadott magyar férfi önvédelemből flóbert pisztolyát használta, és arcon lőtte az egyik cigánybűnözőt, aki nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett. Annak egyik társa ekkor beült a Ladába, és behajtott a megtámadott magyar férfi udvarára, ahol elütötte a magyar férfit, aki súlyos lábtörést szenvedett.

  18. 2006. május elején tizenéves cigánybűnözők vertek össze egy férfit Olaszliszkán. A férfit először részegen, házának udvarán hagyták helyben. A tizenéves cigánybűnözők azért támadtak rá, mert hiába kértek t?le pénzt. A férfi felesége rendőröket hívott, a cigánybűnözők azonban később többször is visszatértek a házhoz, és folytatták a verést, végül vascsővel és karóval ütlegelték áldozatukat, akinek ekkor tört el a keze és a lába. A súlyos bántalmazásról a rendőrség már csak a kórházba szállítás után szerzett tudomást, mert a házaspár nem mert újra a rendőrséghez fordulni.

  19. 2006 májusában ugyanezek a cigánybűnözők cigarettát kértek egy asszonytól, ám ő nem adott nekik, mert nem dohányzik. Ekkor brutálisan összeverték.

  20. 2006. július 20-án hajnalban Makó külterületén egy Kurai András nevű 15 éves cigánybűnöző megerőszakolta, majd megkötözte és felgyújtotta a 18 éves magyarcsanádi Pénzes Henriettát. A magyar lány néhány nap múlva belehalt égési sérüléseibe.

  21. 2006. június 18-án egy 21 éves kisvárdai cigánybűnöző karóval agyonvert egy 69 éves anarcsi gazdát annak saját gyümölcsösében, miután az idős magyar férfi rajtakapta lopás közben.

  22. 2006 októberének első napjaiban négy cigánybűnöző napokig kínozott egy tizenhat éves magyar fiút Miskolcon, a Fiatalkorúak Regionális Börtönében. A fiúnak először mindegyikükkel meg kellett verekednie, majd többször, többféle módon megerőszakolták, végül a cellatársak a lepedőkből kötelet készítettek, és ennek segítségével felakasztották a fiatalt. A fiú azért élte túl az akasztást, mert az utolsó pillanatban a kezét be tudta csúsztatni a nyaka és a kötél közé. Ekkor riasztotta az őröket az ötödik cellatárs, aki nem bírta nézni a fiú szenvedését.

  23. 2006. október 7-én Öcsödön cigánybűnözők agyonverték a 78 éves Kovács Sándort. Pénze nem volt, így ki sem foszthatták.

  24. 2006. október 7-éről 8-ára virradó éjjel Tiszacsegén cigánybűnözők agyonverték a 22 éves jászberényi Farkas Gábort. A fiatalember azért látogatott el a Tisza-menti településre, hogy a család hétvégi házát felkészítse a télre. Este betért barátjával egy helyi szórakozó helyre, ahol beszélgetni kezdett egy ottani lánnyal. A faluban közismert cigánybűnöző Bari család néhány tagja beléjük kötött, ezért a fiatalok távoztak. Tucatnyi cigánybűnöző azonban az utcán halálra verte a fiatalembert.

  25. 2006. október 15-én Olaszliszkán a 44 éves Szögi Lajost kislányai szeme láttára lincselte meg több tucat cigánybűnöző.

  26. 2006. október 20-án este 8 fős cigánybanda támadt egy szolnoki Ady Endre úti söröző vendégeire. A BMW-vel érkező cigánybűnözők az addig kedélyesen sörözgető magyarok közül több személybe is belekötöttek, mígnem megtalálták az ürügyet a verekedésre: az egyik vendég a cigányoknak nem tetsző zeneszámot hallgatott...

  27. 2006. október 27-én este Átányban mintegy 30 cigánybűnöző vert össze egy buszvezetőt, mert az rádudált a buszöbölben ácsorgó, a forgalmat akadályozó társaságra.

  28. 2006. november 5-én cigánybűnözők támadtak rá négy budapesti magyar férfira Nakon, akik egyike házat örökölt a Tolna megyei faluban. A cigánybűnözők szerették volna megszerezni az ingatlant, ezért rontottak rá a magyarokra, akik közül egy 27 éves fiatalembert életveszélyes sérüléssel szállítottak kórházba, miután az egyik cigánybűnöző baltával fejbevágta.

  29. 2006 novemberében Orosházán súlyosan megsebesítettek egy 68 éves magyar gazdát a portáján fosztogató cigánybűnözők.

  30. 2006. november 29-én egy 36 éves cigányasszony őrjöngött a botpaládi polgármesteri hivatalban, mivel a segélyből levonták az iskolatámogatást, miután többszöri felszólításra sem igazolta, hogy iskolába járnak a gyerekei. Az élősködő cigánybűnöző azzal fenyegetőzött, hogy felgyújtja a hivatalt.

  31. 2006. november 29-én fosztogató cigánybűnözők vertek agyon egy 58 éves magyar férfit a Miskolchoz tartozó Kerekhegyen lévő telkén.

  32. 2006. december 2-án részeg cigányok vertek össze Egerben egy magyar diákot. A fiatalember súlyos sérüléseket szenvedett.

  33. 2006. december 11-én egy cigány férfi rosszul lett autójában. Családtagjai mentőt hívtak hozzá, de mire a kocsi odaért, a férfi már meghalt. A cigánybűnözők ekkor nekiestek a mentősöknek. Életüket csak a kiérkező rendőrök tudták megmenteni.

  34. 2007. február 28-án a kora reggeli órákban a jászfényszarui vasútállomáson cigányok kilöktek a vonatból egy 36 éves jászapáti magyar férfit, akit előtte megkéseltek.

  35. 2007. márciusában egy 26 éves cigány, miután fölvette a segélyt Polgáron, berúgott, majd hazafelé indult ordítozva. Egy útkereszteződésnél rákiáltott egy idősebb biciklistára, hogy álljon meg, de az nem állt meg. A részeg cigány utánaszaladt, lerángatta a nyeregből, és többször fejberúgta. A férfi a kórházban meghalt.

  36. 2007. április 7-én hajnalban Miskolc belvárosában három fiatal cigánybűnöző brutálisan összevert egy nőt és egy férfit egy villamosmegállóban. A cigánybűnözők rabolni akartak, ezért egy nőt a földhöz vágtak, és megrugdosták. A segítségére siető férfit is brutálisan összeverték.

  37. 2007. április 8-án, húsvéthétfőn egy 19 éves cigánybűnöző agyonverte és kirabolta a 99 éves Lajos Piroskát.

  38. 2007. május 17-én egy 32 éves cigányasszony megkéselte fia egyik iskolatársát a Szabolcs megyei Kisléta általános iskolájában. Előtte a két gyerek összeveszett.

  39. 2007. június 18-án hajnalban a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Tuzséron egy 12 éves cigánybűnöző belopózott a szomszédban lakó 19 éves nőhöz, és álmában megkéselte, mert a magyar lány előző nap rászólt.

  40. 2007. június 24-ére virradóan K.I., 49 éves cigánybűnöző súlyosan bántalmazta saját lakásán a 90 éves ózdi bácsit, hogy az a helyszínen meghalt. Ezt követően a gyilkos a lakásból készpénzt és takarékbetétkönyvet tulajdonított el.

  41. 2007. június 24-én mintegy ötven cigánybűnöző támadt a rendőrökre. A hatósági személyek igazoltatni akarták egy 15 fős cigány társaság tagjait, akik megtagadták az igazoltatást. Ezután támadtak a rendőrökre, akiknek figyelmeztető lövést is le kellett adniuk.

  42. 2007. július 23-án egy 23 éves dunakeszi cigány nő cigarettát kért egy idős hölgytől, majd miután nem kapott, leszúrta és kirabolta.

  43. 2007. augusztus 16-án a Nógrád megyei Kállón helybéli cigányok vascsővel félholtra vertek egy erdőkürti fiatalembert, aki a szomszédos Erdőkürtön nem sokkal korábban rajtakapta őket terménylopás közben. A fiatalember életveszélyes állapotban került kórházba. A tettesek ellen eljárás sem indult.

  44. 2007. szeptember 13-án késő este a szabolcsi Piricsén három cigánybűnöző agyonvert és kirabolt egy helyi kocsmárost.

  45. 2007. szeptember 16-án szamurájkarddal vágta meg a budapesti XI. kerületi Black Dog nevű kocsma pultosát két cigánybűnöző miután szóváltásba keveredtek. A magyar férfit súlyos sérülésekkel szállították kórházba.

  46. 2007. október 14-én éjjel három cigánybűnöző tört be egy ácsi családi házba. A tulajdonos észrevette őket, a bejárati ajtóhoz sietett, és megpróbálta megakadályozni, hogy értékeit elvigyék. A betörők azonban túlerőben voltak, belökték őt az ajtón, és egy vasrúddal fejbe verték. Szerencséjére, az ütés nem találta el igazán, így "csak" könnyű sérüléseket szenvedett.

  47. 2007. november 5-én a Ferenc körút és az Üllői út sarkán egy cigánybűnöző rátámadt egy várandós magyar nőre. Többször arcul ütötte, és kirabolta.

  48. 2007. november 8-án cigánybűnözők hatoltak be egy idős gyáli asszony otthonába. A 103 éves nénit brutálisan összeverték és megrugdosták. A bántalmazásnak az vetett véget, hogy a néni megnyomta az otthonába telepített biztonsági rendszer segélyhívó gombját, a Body Guard Hungary diszpécsere pedig rögtön értesítette a rendőrséget. A rendőrök gyorsan a helyszínre érkeztek, így még ott el tudták fogni a hölgy embertelen támadóit, őt magát pedig azonnal kórházba szállították. A néni életveszélyes sérüléseket szenvedett.

  49. 2007. november 11-ére virradó éjjel Szalonnán megölt és kirabolt egy 93 éves nénit egy 15 éves cigánybűnöző. A gyanúsított 2008 márciusában szabadlábon védekezhetett, miközben néhány szigetvári magyar srácot egy pofonért hónapokra előzetesbe helyeztek. Ez a rasszista megkülönböztetés!

  50. A cigánybűnözés történetében is példátlan brutalitással végzett egy 88 éves nénivel egy 21 éves cigány Gadnán 2007. november 18-án. Előbb megerőszakolta áldozatát, majd összeszurkálta a hátát, kinyomta a szemét, baltával széthasította a fejét, végül levágta a lábát.

  51. 2007. december 8-án Mátészalkán a Luca büfében cigánybűnözők brutálisan bántalmazták a kocsma tulajdonosát, mert egy helyi cigánybűnözőt a zárórára és annak részegségére tekintettel a kocsmáros nem akart kiszolgálni. A cigánybűnöző ekkor értesítette bűntársait, a Vida-bandát. A cigánybűnözők baltákkal, baseballütőkkel, vasvillákkal felszerelkezve érkeztek a presszóhoz, egy üveggel leütötték a kocsmárost, vasvillát szúrtak bele, szétverték a kocsmát és a kocsmáros autóját.

  52. Saját lakásában verték agyon a 67 éves Balogh Lászlót Tarnabodon cigánybűnözők 2008. február 6-án, majd egy 9600 forint értékű olajradiátort vittek el. A 15, 16 és 17 éves cigány gyilkosok hetek óta fenyegették és fosztogatták a férfit.

  53. 85 éves magyar nénit vert agyon és rabolt ki egy 32 éves cigánybűnöző, Orsós Sándor Jászberényben 2008. február 22-én.

  54. 2008. február 22-én megtámadott és kirabolt egy ágyhoz kötött magyar bácsit egy cigánybűnöző Mátraszőlősön. Az elkövető rágyújtotta az ágyneműtartót áldozatára, aki csodával határos módon életben maradt.

  55. 2008. február 23-án hajnalban a Heves megyei Tarnaörsön egy 20 éves cigánybűnöző megerőszakolt egy 80 éves magyar nénit, majd 11 ezer forintja átadására kényszerítette, és azt követelte, hogy főzzön neki kávét.

  56. 2008. február 23-án hajnalban két cigánybűnöző tört be egy idős asszony házába Nyírvasváriban. A zajra felébredő nénit fenyegetve a pénzét követelték, fojtogatták, majd megkötözték. Az elkövetők végül néhányezer forinttal távoztak.

  57. 2008. március 9-én kővel és bottal vert össze két 15 éves cigánylány egy 50 éves férfit Miskolcon, miután nem adott nekik pénzt.

  58. 2008. március 10-én délután a gyöngyösi kórházban cigánybűnözők megvertek egy doktornőt, aki egy cigány beteget nem akart befektetni az osztályra. Az orvos szerint a beteg állapota ezt nem indokolta, járóbeteg-szakrendelésre kívánta továbbküldeni. A beteg cigányasszony ezzel szemben biztos volt abban, hogy gyógyíthatatlan, súlyos betegségben szenved, és követelte, hogy vegyék fel fekvőbetegként. Miután a doktornő ezt továbbra sem tartotta indokoltnak, a cigányasszony szitkozódni kezdett, majd a kíséretében lévő fiatal cigány nő többször megütötte a doktornőt. A doktornő beadta felmondását.

  59. Saját bevallásuk szerint 3200 forintot találtak annál a 74 éves ceglédi nőnél, akit saját tanyáján ölt meg két cigánybűnöző 2008. március14-én.

  60. 2008. március 19-én két cigánybűnöző erőszakolt meg egy asszonyt a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Tornyospálcán, miután rátörték házának ajtaját és megverték.

  61. Rossz jegyet akart adni neki, ezért megrúgta, és egy vascsővel kezdte ütögetni fizikatanárát egy 16 éves cigánybűnöző, Lakatos Zoltán 2008 márciusában. Az eset a józsefvárosi Erdélyi utcai iskolában történt.

  62. 2008. március 22-én egy 37 éves cigánybűnöző behatolt egy 59 éves hajósi nő lakásába. Megverte, majd a nyakában lévő 2 db arany nyakláncát és 6 db arany medálját letépte és elvitte.

  63. 2008. március 27-én egy 17 éves kaposvári szakiskolás cigány diáklány osztályfőnökét durván becsmérelte, egy másik tanárát leköpte. Kiderült, hogy a kis cigánybűnöző diáktársait rendszeresen terrorizálja.

  64. 2008. április 8-án Nyírkátán, a Petőfi utcában mintegy 30 cigánybűnöző akart lincselni, miután egy autó elütött egy féktávolságon belül az útra rohanó gyereket.

  65. 2008. április 11-én Jászladányban egy 47 éves önkormányzati munkatársat szúrt nyakon egy cigánybűnöző egy törött pohárral, mert kevesellte a segélyt. A törött pohár két centiméterre állt meg a nyaki artériától.

  66. 2008. április 16-án megöltek egy 77 éves asszonyt somogyzsitfai otthonában anyagi haszonszerzés miatt cigánybűnözők.

  67. 2008. április 19-én este Vásárosnaményban egy 19 és egy 26 éves cigánybűnöző agyonvert és kirabolt egy 69 éves magyar férfit.

  68. Egy 34 éves cigánybűnöző 2008. április 19-én, szombaton Kiskunhalason a kora esti órákban a bejárati ajtót betörve bement egy 52 éves magyar nő lakásába, ahol a feljelentőtől a mobiltelefonja átadását követelte. Hogy szavainak nyomatékot adjon, ütlegelni kezdte a nőt, közben annak kötényét leszakítva a kötényzsebében levő, körülbelül 5 ezer forint értékű mobiltelefont elvette. A bántalmazás során a nő nyolc napon túl gyógyuló sérülést - orrcsont-törést - szenvedett.

  69. 2008. április 22-én Somogy megyében, Öreglak-Barátihegyen két, lovas kocsin utazó cigánybűnöző támadt egy juhászra, mert annak birkái a földes út közelében legeltek. Kaszával összevágták.

  70. 2008. május 2-án Hajdúhadházon, a bocskaikerti vasútállomás közelében öt cigánybűnöző támadt rá egy idős hölgyre, s miután kitépték a kezéből több tízezer forintot tartalmazó táskáját, elszaladtak.

  71. 2008. május 4-én ugyanezek a cigánybűnözők a délelőtti órákban a lakásán, bottal vertek meg egy 67 éves asszonyt, s elvették ezüst fülbevalóját. Egy órával később a Hajdúhadház és Bocskaikert közötti úton felborítottak egy kerékpárost. Miután a nő földre került, elragadták a táskáját, letépték aranyláncát.

  72. 2008. május 6-án egy tanárnőt fojtogatott egy cigánybűnöző a Heves megyei Dormánd iskolájában, mert a tanárnő rászólt a gyerekére.

  73. 2008. május 10-én este a fővárosban öt tizenéves magyar fiatalra, köztük lányokra támadt hat kigyúrt cigánybűnöző a Petőfi hídon. A magyarellenes, rasszista kijelentéseket is hangoztató cigánybűnözők súlyos sérüléseket okoztak a fiataloknak.

  74. Majdnem halálra vert egy férfit Gyöngyösön egy 14 és egy 37 éves cigánybűnöző 2008. május 16-án hajnalban. Az elsődleges orvosi vizsgálat életveszélyes sérüléseket állapított meg a bántalmazott férfin.

  75. 2008. május 25-én szolgálatban lévő buszsofőrre támadtak cigánybűnözők Miskolcon. Az egyik városi autóbuszjárat vezetője a Miskolc belvárosi megállónál kinyitotta az első ajtót a felszálláshoz, ekkor - nem tudni, miért - négy cigány férfi és egy cigány nő, aki a karjában kisgyermeket tartott, szidalmazni kezdte őt, leöntötték sörrel, egyikük pedig megrúgta.

  76. 2008. május 29-én Nagykállóban egy 16 éves cigánybűnöző súlyosan bántalmazta öccse 39 éves tanárát annak lakásánál. Előzmény, hogy a pedagógus egy iskolai verekedés miatt kérdőre vonta a cigánybűnöző öccsét.

  77. 2008. június 13-án éjszaka cigányok verték agyon és rabolták ki saját házában a zagyvarékasi D. Józsefet.

  78. A Magyar Gárda mentette ki az életveszélyben lévő Pölöskei Lászlót és feleségét Galgagyörkről 2008. június 14-én. A fiatal magyar párt őrjöngő cigány szomszédjai meg akarták ölni. Előzmény, hogy a Pölöskeiék telkén álló nyárikonyhában jogtalanul tartózkodik az Oláh család, s a bitorlás miatti folyamatos viták fajultak addig, hogy a jogkövető magyar párt le akarták mészárolni a cigánybűnözők.

  79. 2008. július 24-én délelőtt öt cigány késsel fenyegetőzve kirabolt egy fiatal magyar lányt a fővárosi XI. kerületi Kosztolányi Dezső téren.

  80. 2008. július 25-én Kunszentmiklóson egy 14 éves cigánybűnöző téglával fejbedobott egy 45 éves magyar férfit, aki belehalt a sérülésbe.

  81. Életmentésre érkező mentősökre támadtak 2008. július 28-án cigánybűnözők Bicskén. A cigánybűnözők ütésekkel, rúgásokkal fogadták a bajban lévő rokonuk megsegítésére érkező mentősöket.

  82. Tucatnyi cigánybűnöző támadt rá egy magyar férfira és leányára, majd a segítségükre siető feleségére és fiára a Fejér megyei Mezőfalván 2008. szeptember 5-én este, miután a magyar férfi autójával összeütközött egy szabálytalanul, jogosítvány és bukósisak nélkül motorozó cigánnyal. A környező házakból előtóduló cigánybűnözők nekiestek a vétlen férfinak és családjának. A vérszomjas tömeg gyilkolási vágyának a kiérkező rendőrök figyelmeztető lövése vetett véget. A magyar áldozatokat súlyos sérülésekkel szállították kórházba.

  83. 2008. szeptember 26-án Mátészalkán egy 19 éves cigánybűnöző megerőszakolt egy 71 éves asszonyt. Elfogásakor kiderült, hogy két hónappal korábban egy 58 éves nőt is megerőszakolt.

  84. 2008. szeptember 26-án Nyíregyházán egy 15 éves cigánybűnöző kitépte egy nyolcéves lány füléből annak fülbevalóját és elvette arany nyakláncát.

  85. 2008. szeptember 27-én Sárospatakon egy 14 éves cigánybűnöző lábon szúrt egy 24 éves magyar férfit, aki életveszélyesen megsérült, kómába esett, majd két nap múlva belehalt sérülésébe.

  86. Előzetes letartóztatásba helyezett a bíróság 2008. szeptember 28-án egy 15 és két 17 éves cigánybűnözőt Dombóváron. A cigánybűnözők szeptember folyamán legalább tíz alkalommal zsarolták meg, rabolták ki és verték össze magyar diáktársaikat. A két idősebb cigánybűnöző korábban már volt büntetve, egyikük hasba szúrt egy magyar nőt.

  87. Pisztollyal lőttek be egyedülálló idős magyarok házaiba cigánybűnözők Tarnabodon 2008. szeptember 29-én hajnalban. Néhány portára Molotov-koktélt dobtak.

  88. 2008. szeptember 29-ére virradóra Patca és Zselickisfalud között egy lovaskocsit hajtó cigány gyeplővel fojtogatott egy 28 éves magyar nőt. A cigánybűnöző azért vadult meg, mert kivilágítatlan szekere elé fogott lovait a magyar nő által vezetett autó reflektora elvakította. Ezért a cigánybűnöző hajánál fogva kirángatta autójából a vétlen sofőrt, és fojtogatni kezdte. A fia közben a megtámadott magyar nő 18 éves öccsét ütlegelte. A cigánybűnözőt korábban már elítélték.

  89. Három cigánybűnöző, köztük két nő támadt egy óvónőre Kiskundorozsmán 2008. október 1-jén, mert a pedagógus azt kérte tőlük, a család óvodába járó gyerekét ne késve vigyék reggelente az intézménybe. A cigánybűnözők a gyermekek szeme láttára ütlegelték és fojtogatták az óvónőt, aki följelentést tett, mire a cigánybűnözők megfenyegették, mondván, ha kimegy az utcára, megölik.

  90. Mintegy ötven cigánybűnöző támadt botokkal egy hagyományőrző csoportra Sazabadszálláson 2008. október 11-én este. A nagyjából 30 fős magyar csoport rókavadászatot imitáló lovagláson vett részt, majd este egy vendéglőben vacsorázott, amikor agresszív cigánybűnözők történ rájuk az ajtót, és ütni-verni kezdték őket. Többen nyolc napon túl gyógyuló sérülést szenvedtek.

  91. 2008. november elején Mosonmagyaróváron a pályaudvaron a 15 éves cigánybűnöző Dalka István és társa megtámadta a 17 éves dunaszigeti magyar fiút, Ásványi Krisztiánt, és eszméletlenre verték, majd kirabolták. A fiatalember kómába került, lélegeztetőgépen tartották . 2008. december 10-én felébredt a kómából, de látását elvesztette.

  92. 2008. november 24. A felajzott rokonság elől a rendőrautóba menekítették annak az Inter City vonatnak a mozdonyvezetőjét, ami csütörtökön ütközött össze egy Suzukival a Veszprém megyei Öskünél. A piros Suzuki utasai az ütközés után rögtön szörnyethaltak. A helyszínre érő népes, legalább húszfős rokonság bosszút akart állni a mozdonyvezetőn, akit csak a kiérkező rendőri erők mentettek meg.

  93. A 33 éves F.E., a 23 éves K.A. és a 16 éves Kolompár Zsolt cigánybűnözők saját háza udvarán leütöttek és kiraboltak egy 80 éves magyar nénit 2008. december 1-re virradó éjjel. A néni meghalt.

  94. 2008. december 2-án Sátoraljaújhelyen két cigánybűnöző brutálisan megvert egy tanárt annak kertjében. Ok, hogy a tanár néhány évvel korábban (!) egy iskolai csetepaté során szétválasztotta a verekedőket, akik egyike az egyik cigány fia volt.

  95. 2008. december 6-án délután egy 21 éves cigánybűnöző Budapesten a VIII. kerületi Diószeghy Sámuel utca egyik lakásában leszúrt egy idősebb férfit.

  96. 2008. december 11-én Sátán három cigánybűnöző brutálisan összevert és kirabolt egy 67 éves magyar nénit. A néni másnap belehalt sérüléseibe.

  97. Brutálisan megvertek és kiraboltak egy idős férfit kovásznai lakásán 2008. december 14-én délután. A 84 éves Paltán József a kórházban belehalt sérüléseibe. Gyilkosai: a 18 éves Budi Ernő és a 26 éves Budi Zoltán cigánybűnözők. Az idős székely orr- és szemöldökcsontját, bordáit eltörték, fejét csavarhúzóval szurkálták össze az állatok. Az öregnek 1000 lejért, vagyis nagyjából 70 ezer forintért kellett meghalni.

  98. 2008. december 15-ére virradó éjjel saját otthonában támadták meg a vecsési Városi Nemzeti Szövetség, valamint a Jobbik helyi vezetőjét, Szabó Attilát, a Magyar Gárda tagját, aki nemrég arról lett nevezetes, hogy kezdeményezésükre életnagyságú bronz lovas szobrot állítottak Vecsésen a honvisszafoglalás tiszteletére. A 6-7 cigány támadó éjjel lopózott be a házba, s fegyverekkel, viperákkal támadtak az ágyában alvó családfőre, aki ennek ellenére - kitűnő kondíciójának köszönhetően - még képes volt védekezni egy ideig. A lelketlen és kegyetlen támadók a család többi tagját sem kímélték, Szabó Attila feleségét megkötözték, a 14 éves kislányának fegyvert szorítottak a fejéhez, de még a nagymamát is bántalmazták. A támadók végül értékeket is magukhoz vettek, majd távoztak.

  99. 2008. december 18-án a fővárosi Bosnyák tér egyik kocsmájában négy részeg cigánybűnöző agyonszurkálta az idős B. Istvánt, mert rájuk szólt a játékautomata rugdosása miatt.

  100. 2008. december 21-én egy 16 és egy 30 éves cigánybűnöző karókkal agyonverte azt a 85 éves nénit, aki gyümölcsösében munkát adott nekik. A cigánybűnözők a néni pénzét akarták megszerezni.

  101. 2008. december 24-én, Szenteste (!) Szilhalmon egy cigánybűnöző brutálisan bántalmazott, majd kirabolt egy egyedülálló idős magyar férfit, V.A.-t.

  102. 2009. január 6-án kedden Tiszaroffon egy 25 éves cigánybűnöző agyonvert és kirabolt egy 86 éves magyar nénit.

  103. 2009. január 15-én Pécsett cigánybűnözők gyilkoltak meg egy idős asszonyt Meszes városrészben.

  104. 2009. január 21-én jelentette be a győri rendőrség, hogy a városban 2008 novembere óta garázdálkodó cigány rablóbandát kapcsoltak le. A 16 fiatalkorú bűnözőből 15 cigány volt, egy pedig nigériai. Magyar nem volt köztük.

  105. 2009. január 27-én Karancslapujtő általános iskolájában egy 17 éves magyar gimnazistát vert össze egy cigánybűnöző. A magyar fiatal iskoláját mutatta be, a továbbtanulást népszerűsítve, eközben szóváltásba keveredett egy cigánnyal, aki szokásos a csordaszellemben bátyjait ráuszította a gimnazistára. Az egyik cigánybűnöző úgy ütötte arcon a magyar ifjút, hogy eltört az arccsontja.

  106. 2009. január 31-én este a Heves megyei Boldogon szolgálaton kívüli tűzoltók egy kollégájukat búcsúztatták a helyi kultúrházban. Több tucat cigány erőszakosan be akart menni a zártkörű rendezvényre, s amikor kiküldték őket, rátámadtak a tűzoltókra. Egyiküket megkéselték, súlyos sérülést okoztak neki.

  107. 2009. február 1-jén Szolnokon egy 70 éves bácsi rajtakapta az általa bérelt akácos terület cigány fosztogatóit. Elzavarta őket, majd elkezdte visszahordani a fát a telkére. De közben nagyobb létszámban visszatértek, majd a cigánybűnözők kövekkel kezdték dobálni az idős embert, aki ekkor légpuskából rájuk lőtt. Ezek után a tulajdonát védő magyar ellen indult eljárás, akárcsak a kesznyéteni Barna bácsi esetében.

  108. 2009. február 4-én Mándokon egy 26 éves általános iskolai tanárnőt brutálisan összevertek, megrugdostak cigánybűnözők, mert egy cigánylány nem szerepelt a farsangi műsorban, valamint a tanárnő szóvá tette, hogy tetves.

  109. 2009. február 7-én Hevesen hamis riasztást kaptak a rendőrök azzal, hogy a Dankó Pista utcában tömegverekedés van. A kéttagú járőr ennek nyomát sem látta, viszont vagy harminc cigánybűnöző támadt rájuk, bosszút lihegve, amiért egy nyolcszorosan körözött cigánybűnözőt kerestek korábban.

  110. 2009. február 7-én Veszprémben cigánybűnözők hordája megölte az MKB Veszprém román kézilabdázóját, Marian Cozmát. A szerb Zsarko Sesumot, Cozma csapattársát fejbe rúgták, arccsontja tört. A horvát Ivan Pesityet, aki szintén az MKB Veszprém légiósa, vesén szúrták, egyik veséjét el kellett távolítani. A rendőrök Raffael Sándort, Sztojka Ivánt és Németh Győzőt keresik, de a tömeg legalább 30 cigányból állt.

  111. 2009. február 8-án Ózdon kétszáz felfegyverkezett cigánybűnöző támadta meg a Magyar Gárda helyi tagtoborzó rendezvényét. A tömegmészárlást a rendőrség akadályozta meg.

  112. Lakatos Bertalan 2009. április 19-én egy szórakozóhelyen minden indok nélkül életveszélyesen megsebesített egy helybeli férfit, V. Józsefet. Az elkövetés módja: egy sörösüveg alját letöri, majd azzal végighasítja az áldozatot a fülétől a mellkasáig.

  113. 2009.július 1. A fiatalok néhány percre mentek ki levegőzni, amikor három cigány férfi hozzájuk lépett, és minden előzmény nélkül a náluk lévő vascsövekkel ütni kezdték a fiúk fejét. Miután a fiúk földre kerültek, a támadók többször fejbe rúgták őket. Egyikük táskáját eltulajdonították, majd a helyszínről elmenekültek. Az egyik fiú koponyasérülést, míg a másik orrcsonttörést, agyrázkódást szenvedett, és több foga is bánta. Mindkét áldozat több napra kórházba került.

  114. 2009. augusztus, Körmend. Egy helyi jobbik alelnökre támadt egy cigánybűnöző lapáttal és életveszélyesen megfenyegette a családját. A rendőrség tétlen.

  115. 2009. augusztus. Pusztán "szórakozásból" támadott és vert meg több fiatalt a múlt héten Dombóváron egy fiatalember és fiatalkorú társa.

  116. 2009. augusztus. Az 59 éves rokkantnyugdíjas autószerelőt, Gy. I.-t cigányok verték meg a mindszenti kompnál. A férfinak halálfélelme volt, és támadói családját is megfenyegették.

  117. 2009. szeptember 4. Csak egy doboz cigarettáért indult M. László, akit a múlt pénteken gyilkoltak meg különös kegyetlenséggel egy pesterzsébeti élelmiszerüzlet előtt. A sértett akkor ért a bolt elé, amikor egy vevőt ütlegelt két cigány férfi, amiért az szólni mert nekik, hogy ne kötözködjenek a bolti eladóval. Miután az 53 éves férfi arra kérte a két garázdát, hogy fejezzék be a verekedést, szó nélkül fejbe rúgták, amit húsz (!) alkalommal megismételtek. A középkorú férfi szombaton hajnalban hunyt el. A sértett testén az orvosok nem találtak ütésnyomokat, zúzódásokat, kizárólag a fejét érték a rúgások; fia elmondása szerint a apja arcának jobb fele és orra a felismerhetetlenségig összezúzódott.

  118. 2009. szeptember 18. Buzita (Szlovákia). Brutális módon agyonvert két cigány fiú (12 és 13 évesek) egy 53 éves férfit, mert az nem fizetett nővérük szexuális szolgáltatásaiért. Az elkövetők fiatal koruk miatt nem büntethetők.”
 • 49. ellenálló 2009. november 16. 22:46
  „5. valoperes_zugugyved

  "csecs,f-istazni a komcsik szoktak."

  Na meg Lázár János! Pl.: 2008. júniusában a vásárhelyi Közgyűlésben, amikor is a jegyző asszony által, a Közigazgatási Hivatal területfoglalási igényekre vonatkozó, törvényi szabályozás módosulását tolmácsoló felszólalására reflektált. Itt szó szerint az "újfasiszta, neonáci szervezetek" - egyértelműen a Magyar Gárdára, ill. a nyírségi Nemzeti Őrseregre célozva- felvonulását kívánta meggátolni, akár a Közigazgatási Hivatallal is szembe menve.

  Bizonyára a megrögzött Fidesz- fanokat legalább annyira nehéz meggyőzni - még tényekkel is -, mint azokat, akiknek bőrére rászervült a pufajka. Sőt, talán képtelenség, mivel szemeik előtt csak a felcsúti király képe dereng elő a mámorító személyi kultusz bársonyos ködéből.”
 • 48. franzvon 2009. november 16. 22:38
  „ŐŐÖSEMBER!!!!!!!
  huhuhahumuhuhu...(itt oldalt folyik valami izé...)”
 • 47. Logaritmus 2009. november 16. 22:36
  „Nem Balatonöszöd, hanem Balatonőszöd. Legalább a kis Magyarország településeinek a nevét tanuljátok meg leírni, mielőtt Erdélyt vissza akarnátok foglalni! :D”
 • 46. franzvon 2009. november 16. 22:29
  „Most mér bántyátok azt a szimpatikus közösséget aki ilyen szépen tud <moderálva....> egy baltát a szuzuki hátsó fejtámlája mögé???
  művészi alkotásnak vót ez szánva ....”
 • 45. valoperes_zugugyved 2009. november 16. 22:06
  „lOGARIMUSFÉLÉKNEK: ÖSZÖD NEM ÖSZÖD ,EZ AZ UTOLSO ÖSZ-ÖD. bOTKANAK IS!”
 • 44. valoperes_zugugyved 2009. november 16. 22:05
  „logarimtus: öszöd ! ennyi.”
 • 43. Lúdasmatyi 2009. november 16. 21:47
  „<moderálva durva>”
 • 42. Logaritmus 2009. november 16. 21:43
  „43. hozzászólás emigrans: te honnan tudod, hogy amit a Jobbiktól vagy bárkitől hallasz, az a nagybetűs igazság?!”
 • 41. emigrans 2009. november 16. 21:31
  „Aki továbbra is lefasisztázza azokat akik ki merik mondani az igazságot,annak ajánlom hogy költözzön hosszabb időre Sajóbábonyba,és(vagy) fogadjon örökbe minden a társadalomba beilleszkedni képtelen romát ...
  Itt nem felzárkóztatni kell közpénzekből,hanem a munkára képtelen megélhetési bűnözőket egytől egyig börtönbe zárni ,mert nem valók a társadalomba !!”
60 hozzászólás

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Négy dolgozó kipufogógáztól lett rosszul Zajtán

Négy dolgozó kipufogógáztól lett rosszul egy zajtai hűtőházban hétfőn; a riasztott mentők… Tovább olvasom