Délmagyar logó

2017. 09. 24. vasárnap - Gellért, Mercédesz 12°C | 17°C Még több cikk.

Samu László elköszön

Hetek óta távol van a községházától, amire tizenhat éves polgármestersége alatt nem volt példa, súlyos betegség vette le a lábáról: Samu László Ravazdon négy ciklus után most elköszön.

– Ha az indulásra gondolok, arra, amit négy ciklus alatt, 16 év alatt sikerült megvalósítani az önkormányzatunknak, öröm tölt el. Amiatt, hogy erőm nem engedne tovább dolgozni posztomon, nem tagadom, keserűséget érzek. Az utánam következőnek hasonló eredményeket kívánok, bizonyos, hogy neki és csapatának szurkolni fogok.
Ravazd a megye azon kevés települése közé tartozik, melyen az utóbbi időben már nem fogyott a lélekszám. Nemcsak az ott lakók számában gyarapodott a község. Fejlődött minden lehetséges területen. Utak épültek, valamennyi közmű kiépült, foghatóak a kábeltévé adásai. Korszerűsödött az iskola, tájház épült, felújították az intézmények fűtését. Samu László azt mondja, mindegyikre külön-külön is büszke, s talán leginkább arra, hogy máig sikerült megőrizni a nyolcosztályos iskolát. A polgármester működésének utolsó hónapjaira is maradt még folyamatban lévő fejlesztés. Most készült el az új ravatalozó, és még iszapfogó művet építenek. Feladata természetszerűen lesz az új önkormányzatnak, ám októbertől jó alapról kezdhet majd munkához.
Samu László hálás képviselőtársainak a közös munkáért, és a községnek a sokéves bizalomért.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Sümeg

1 (1) Kapuvár 1 (1)

Sümeg, 200 néző. V.: Gyarmati. Tovább olvasom