Délmagyar logó

2018. 05. 28. hétfő - Emil, Csanád 16°C | 28°C Még több cikk.

Sárdy Barbara a MIÉP-Jobbik közös képviselőjelöltje

Sárdy Barbara a MIÉP-Jobbik a Harmadik Út közös jelöltje az áprilisi országgyűlési képviselő-választáson.
Sárdy Barbara
Sárdy Barbara a MIÉP-Jobbik a Harmadik Út közös jelöltje az áprilisi országgyűlési képviselő-választáson a Győr-Moson-Sopron megyei 7. számú választókerületben. Ezt tegnap sajtótájékoztatón jelentették be.

– Mostanában a politikusok és a választók is leegyszerűsítenek mindent, jobb- és baloldalra – mondotta Sárdy Barbara. – Gazdaságpolitikai értelemben azonban már régen nincs kisebbik rossz, vagy nagyobbik rossz, mert a két nagy párt felelőtlenül és tehetetlenül lakáj alázattal hajszolja a külföldi tőke jóindulatát. Ezért volt szükség arra, hogy nemzeti radikálisok megalakítsák a harmadik utat. Hivatalosan a MIÉP és a Jobbik, de élvezzük a kisgazdák és a Hatvannégy Vármegye Mozgalom támogatását is. A harmadik út a magyarság saját útja, ahogy már Németh László is megálmodta, vagy ahogy Zrínyi Miklós hirdette és harcolta: „Két pogány közt egy hazáért".

Azt kell megértenie a választópolgároknak, hogy választható erő vagyunk, hiszen Magyarországnak nem tesz jót a kétfelé polarizálódott politikai erőtér. Szükség van a többpárti demokráciára. Egy nemzetért felelősséget érző, a nemzetért bátran tenni merő kormányra van szükség. Csodát nem ígérhetek, hiszen először az ország ügyeit kell rendbe tenni, természetesen úgy, hogy előtérbe helyezem városom érdekeit.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Előnyös

szabályok

A múlt héten hatályba lépett rendezési terv Belváros, Kisbácsa, Bácsa és Sárás számára előnyökkel… Tovább olvasom