Délmagyar logó

2018. 04. 21. szombat - Konrád 8°C | 23°C Még több cikk.

Sárdy Barbara (MIÉP-Jobbik)

Sárdy Barbara vagyok, előadóművészként, szerkesztő-riporterként dolgozom, és idén diplomázom a kertészeti egyetem kertészmérnöki karán, gyógynövénytermesztés szakon.

Sopronban születtem 1976-ban, és itt adtam életet első gyermekemnek, Zsuzsannának 2006. január 15-én. Szülővárosom levegőjét magamba szívva lettem büszke soproni és büszke magyar; ezért kislányom nevelésében is folytatója kívánok lenni annak, ami Sopront a leghűségesebb magyar várossá tette. A MIÉP-Jobbik: Harmadik Út színeiben – amely szövetség rengeteg csalódott kisgazda támogatását is élvezi – a nemzeti radikalizmust képviselem. A Harmadik Út a magyarság saját útja – ahogy már Németh László megálmodta –; újra és újra fellépő történelmi szükségszerűség. Választható erő, törvényes lázadás a kétpártrendszer, a politikai maffia, az ország és az államvagyon kiárusítása ellen.

„Két pogány közt egy hazáért"– hirdette Zrínyi Miklós, s ezt hirdetjük mi is, hiszen az ellopott rendszerváltást követő 16 év folyamatosan felelőtlen, idegen szívű, nemzetközi érdekeket mindig a magyar érdek elé helyező politikája mára olyan Magyarországot eredményezett, amely szinte végzetesen adósa a „külföldi tőke jóindulatának", amelynek népe fogyatkozik, amelynek hagyományait, kultúráját, nyelvét tudatos és manipulatív támadások érik.

Magyarország a magyaroké! Ezt – sajnos – egyedüliként valljuk a hazai közéletben, ezért fontos, hogy elfoglalhassuk helyünket a magyar törvényhozásban, a rendteremtésben.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Tíz százalékkal nőttek a nettó bérek

Tovább csökkent a megyei élelmiszeripar teljesítménye, folytatódott az ipar létszámvesztése. A… Tovább olvasom