Délmagyar logó

2018. 05. 27. vasárnap - Hella 16°C | 28°C Még több cikk.

Sátánista szexre kényszerítették a gyerekeket az óvónők

Hat embert, köztük három óvónőt tartóztatott le a rendőrség gyermekek bántalmazásáért és szexuális zaklatásáért. Mindezt egy Rómához közeli óvodában követték el. A gyermekek között hároméves is volt.
A tanárok között kettő már nyugdíjas korú nagymama. Összesen 15 gyermeket bántalmaztak, akik között a legidősebb ötéves volt. A gyermekeket lefilmezték, olyan szexuális aktus közben, amelyben felfedezhetők voltak a sátánizmus elemei is.

A másik három letartóztatott egy nővér, egy egykori televíziós producer, aki annak idején gyermekműsorokat készített az olasz állami televíziónak, és aki az egyik tanárnő férje, valamint egy helyi benzinkút munkatársa.

Az esetre azután derült fény, hogy a gyermekek közül néhányan elmesélték szüleiknek a történteket. Egy feketeruhás, csuklyás férfiről beszéltek, akik a saját vérüket itták, és azt mondták, hogy egy játékot játszanak, amelyben a farkas elkapja a mókust, és megeszi.

Azt is mondták, hogy ha a játékokról beszámolnak a szüleiknek, akkor elviszi őket az ördög. Arra az esetre pedig, ha a történtek kiderülnének, és megkérdeznék tőlük, hogy kik kényszerítették őket arra, hogy részt vegyenek a szexuális aktusokban, akkor azt kell mondaniuk, hogy az apjuk. A szülők sérüléseket találtak a gyermekeik nemi szervénél. A rendőrség szerint a gyermekek nyugtatókat kaptak.

A bántalmazás csaknem 10 hónappal ezelőtt kezdődött a 8 ezer fős kisvárosban. A város lakói közül sokan nem hiszik el, hogy ez megtörténhetett, mint mondták, a tanárnők tanítottak a vasárnapi iskolában és rendszeresen jártak templomba.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Nagymamakorú hastáncosok

Hatvanas-hetvenes éveikben járnak a gyálaréti nyugdíjasklub hastáncosai. Egyedülálló produkciójukat… Tovább olvasom