Délmagyar logó

2017. 01. 18. szerda - Piroska -7°C | 1°C

Sávlezárások, torlódások

Vízcsőtörés miatt félpályás lezárás van a Kiss János utca–Liszt Ferenc utca csomópontban, a bontás miatt a 11-es és 16-os járatok a Kis János utca helyett a Tarcsay Vilmos utca felé közlekednek, a Kiss János utcai buszmegállót a Tarcsay utcába helyezték át.

Kisebb útjavításokat végeznek a Jereváni úton a Vörössipkás utcánál, útszűkületre számítsanak.
Tisztítják a csatornavezetéket az Ipar utcában a Fehérvári úti jelzőlámpás körforgalomnál, a belső sávot lezárták, melyet jelzőtáblák jeleznek. A korlátozásra hétköznap kell számítani.
Forgalmirend-változás történt a Kör tér–Árnyas utca–Kertalja utca–prhajós utca útvonalon, valamint a Szitásdomb utcában: a korábbi jobbkéz-szabályozás helyett elsőbbségadás kötelező szabályozás lépett életbe. Ne megszokásból közlekedjenek!
Folytatják a csatornavezeték építését a Hédervári úton a Duna és Zemplén utcák közötti szakaszon, a fél útpályát munkagépek foglalják el, a forgalmat időszakosan jelzőőrök irányítják.
Megnyitották a lakóforgalom számára a Szarvas utcát. A tavasszal kezdődő gázvezetékcserét követő útépítésig ideiglenes burkolaton lehet közlekedni, a 13-as buszjáratok továbbra is terelőúton, a Töltésszer út felé közlekednek.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Szűrővizsgálat

Az Erzsébet-kórház emlőszűrő centruma (Sopron, Győri út 15.) mammográfiás szűrővizsgálatra várja… Tovább olvasom