Délmagyar logó

2018. 03. 21. szerda - Benedek -6°C | 2°C Még több cikk.

Sikeres évzárás

A modern táncok terén Győr egyik legrégebbi csoportja volt a Marina, immár több mint másfél évtizede. A sikeres egyesület december 10-én ünnepelte gálaműsorral története egyik legsikeresebb évének végét.
Idén 14 vb-aranyat, 48 kategória ob-győzelmét és a Világkupa-versenyeken összesen 65 kategória első helyét szerezték meg – többek között – kisebb-nagyobb versenyzői. Nem csoda, hogy világbajnokok adták egymásnak a színt a győri PÁGISZ ÁMK-ban a harmincnál több táncszámot felsorakoztató gálaműsoron, ahol – bár a táncé volt a főszerep – egy kicsit az eredmények értékelésére is sor került.
A legeredményesebb versenyzőknek járó díjakat, kupákat és elismeréseket Balogh József, Győr polgármestere, országgyűlési képviselő, a MOB tagja, Dömötörné Holeczky Judit alpolgármester, Eredics Imre alpolgármester, Szijjártó Péter országgyűlési képviselő, az Országgyűlés Ifjúsági és Sportbizottságának alelnöke, valamint Erőss Bulcsú, az International

Dance Federation alelnöke adta át.
A legeredményesebb versenyzők, Török Eszter, Mód Fruzsina, Ölveczky Ildikó, Weisz Rebeka, Tilinger Eszter, Szakál Gréta és Barna Zsuzsanna ezenkívül ajándékokat is kaptak. A legkisebbek eredményességi vándorkupáját Mód Fruzsinának Balogh József, a juniorok között legeredményesebb Török Eszternek a vándorkupát Dömötörné Holeczky Judit, míg a felnőttkorú versenyzők között legeredményesebb Ölveczky Ildikónak a vándorkupát Eredics Imre adta át. Szijjártó Péter a táncos-sporttevékenység és a Marina ezen a területen végzett munkája méltatása mellett az egyesület képviselőjének, Barna Attilának is elismerését fejezte ki. Erőss Bulcsú Kovács Győzőnek, a Marina TSE elnökének „Az IDF kiváló egyesülete” kitüntető címet adta át.
A Modern Táncsportok Magyarországi Szövetsége versenyzői közül a nemzetközi versenyeken egyéni, duó és csoportos számokban egyaránt legeredményesebb Török Eszter kapta „Az év táncosa” kitüntetést. Barna Attila, az MTMSZ elnöke Kovács Győzőnek, a Marina TSE elnökének a szövetségben végzett közreműködése elismeréséül kitüntető oklevelet adott át. A Marina tevékenységét segítő és abban közreműködő partnerek „Az egyesület tiszteletbeli tagja” kitüntető címet kapták meg.
A karácsonyi hangulatú, csillogó gála főként a 2006-ra készülő számok ősbemutatóiból álló, fergeteges tánckavalkáddal zárult.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A korábbiaknál többen látogattak el Betlehembe

Mintegy 30 ezer külföldi hívő és keresztény arab zarándokolt el idén a Jézus Krisztus szülőhelyeként… Tovább olvasom