Délmagyar logó

2018. 06. 20. szerda - Rafael 18°C | 30°C Még több cikk.

SMS 04. 26.

Tisztelt Olvasóink! 

Nagyon sok olyan üzenet érkezik, amelynek szerkesztési elveink alapján nem tudunk helyet adni. Kérjük, hogy SMS-eiket kulturált hangnemben fogalmazzák meg, mellőzve a személyiségi jogokat sértő véleménynyilvánítást és a pártpropagandát. Továbbra is szívesen adjuk közre a közérdeklődésre számot tartó témákat, a megoldásra váró problémákat pedig továbbítjuk az illetékesnek.  

Betegség és gyógyulás
 
• Másik anyukának! Sajnos nem tudom, lehet-e orrmandula-betegséget homeopátiával gyógyítani. Valószínűnek tartom, hogy igen. Nagyon jó könyveket lehet kapni, könyvtárból kölcsönözni, sőt, úgy tudom, Győrben is van homeopátiával gyógyító gyermekorvos. Mielőbbi gyógyulást kívánok!
Anyuka

 • T. Anyuka! Teljes mértékben egyetértek önnel a homeopátiával kapcsolatban, és üzenem a kétkedőknek, hogy az antibiotikumok arra valók, hogy mérgezzük gyermekeinket, és hogy minél tovább tartson a kezelés, ezáltal támogathatjuk „kedves" orvosainkat. Ha pedig rábólintunk a műtétre, akkor mi is felelősek vagyunk.
Kata 

 • Másik Anyukának! A kisfiamat homeopátiával mentette meg a már előjegyzett mandula- és fülműtéttől egy budapesti gyermek fül-orr-gégész. Ő nem tartotta indokoltnak a műtétet. Érdemes több orvost megkérdezni, és jó, ha tudod, hogy a kórház a műtétek után jóval több pénzt kap, így érdekük is a minél több műtét végzése! Ne legyenek illúzióid!
Z., Győr

 • Hát igen. Nálam például a nőgyógyász nem vett észre egy 8 hetes terhességet! Gyógyszereket írt fel, de a felelősséget is vállalná?
H., Mosonmagyaróvár
 
• Kedves +1 tapasztalt dédi! Az allergia sem homeopátiás szerekkel, sem más szerekkel nem gyógyítható, csak a tünetei csökkenthetők.
Egy 25 éve allergiás
 
• T. Sz.! Nem a szülők a hibásak természetesen! Azt sem állítottam, hogy minden betegséget lehet homeopátiás szerrel gyógyítani! Azonban én már tájékozódtam e téren, te viszont aligha! Orvost szidni az megy neked! Üdv.:
Anyuka

Mindennapi bosszúságok

 
• A halásziak panaszkodnak. Akkor még nem jártatok Ásványon, ugyanis itt ha végigmegy az utcán egy kerékpáros, már akkor is por van, hát ha még az ember autóval közlekedik! Mi is fizetjük a súlyadót, de minek?
 
• Tisztelt kínaibolt-ellenzők! Márkás, drága edzőcipőről, amit a lányom csak teremsportra használt, megállapították szemrevételezéssel, hogy nem rendeltetésszerűen használta, reklamációja nem megalapozott. A cipő nincs még féléves, s mehet a kukába, mivel vásárláskor az eladó nem közölte, hogy a cipőt nem azért vesszük, hogy használjuk. Tanulság: nem mind arany, ami márkás, inkább a kínai.
Egy csalódott vásárló
 
• Győrött a Zemplén utca–Galántai út kereszteződés életveszélyes. A faltól nem látni a forgalmat. Ez így marad?
 
• Vajon az ikrényi iskola udvarán miért ér térdig a fű?
Anci

Térkép e táj...

 • Kár volt az önkormányzatnak pénzt költenie az új Győr-térképre. Hemzseg a hibáktól. Vasút keresztezi az utat a Szentlélek-templomnál, görög katolikus templom a Nép utcában a tavaknál, 14A jelzésű busz stb. Győriek, ne használjuk, mert eltévedünk!
P., aki ismeri Győrt

 • Győr új térképét Ausztriában nyomtatták. A győri „szakemberek" közül nem nézte át senki? Múlt századi vagy 2050-es állapotokat mutat, mert a jelent biztosan nem! Ilyen minőségre költeni a lakosok adóforintjait! Jól használható térkép van a Kisokosban és a Győr városi telefonkönyvben.
Kőszikla

Vélemények erről-arról

 • T. Illetékesek! A koripályát sportolásra építették, nem pedig egy olyan rendezvényre, ami szombaton volt!
Cs. N.

 • A.-nak is igaza van. Jó a piacgazdaság, ha a lakosság javát segíti. De a törvény rossz, ha a földművest nem engedi termelni, az állattenyésztőtől nem veszik át tisztességes áron a húst, tejet. Eladják a gyárakat, feldolgozóüzemeket olyanoknak, akik bezárják, lebontják. Ennek folytatása lesz a munkanélküliség, nyomor, adósságtól szenvedő családok. A hitelezőké lesznek az adósok lakásai. Láss, ne csak nézz! Küzd valaki a jogainkért?

 • Tisztelt Kovács Barnabás! A nyári időszámítás bevezetése óta 19–20 óra között sötétedik. Miért kell a nádorvárosi köztemetőt áprilisban 18 órakor bezárni? Egyébként a temető nagyon gazdátlannak tűnik. A szemétgyűjtőket nem ürítik rendszeresen, a kavicsos főbb utakon is tócsák állnak, például a templom körül.
Öregúr

  • Szép dolog a dévai árvák megsegítése, de a faházakat nem a Liszt Ferenc utcai házak elé kellett volna állítani, hanem a Széchenyi térre. Ki engedélyezte ezt?
Egy ott lakó

 • T. *p! Ha a megye vezetése például a német/holland/francia–magyar arányban engedélyezne, akkor kivonulna innen az Audi, a Philips, a Danone stb. Az jobb lenne?
Sóher

 • Tisztelt főkapitány úr! Valóban nincs szégyenkeznivalónk az unióhoz képest, hacsak az nem, hogy a gépkocsik napokat állnak üzemanyag-, illetve kilométerhiány miatt. De úgy tűnik, hogy a rendőri vezetés egymás közötti jutalmazására azért vannak rejtett tartalékok, nyilván jobban megérdemlik, mint akik a „gesztenyét kikaparták" a vezetésnek. Gratulálok!
Egy Gesztenye, Győr

 • Miért a Magyar Mozgókép Alapítvány igazgatója kap díjat? Az adófizetőket illetné, akik eltartják az egészet, nem?
Ákos

 • Üdv. Szeretném felvenni a kapcsolatot önnel, aki sikerrel alkalmazta a Vasárnapi Kisalföldben hirdetett fogyis terméket!
(Kedves olvasónk! Ez ügyben reményeink szerint a Vasárnap Reggel budapesti szerkesztőségében kaphat felvilágosítást a 06-1/488-5760-as telefonszámon.)
Reménykedő

 • T. Panellakó! Éjjel aludni kell és nem hallgatózni, és legfőképp állatozni a motorosokat. Költözz tanyára, ott a helyed.
Üdv.: Motoros
 
• Kedves Sziszi, Baba! Köszönöm a biztatást. Csak az tudja igazán, milyen próbatétel a lombikprogram, aki benne van. A sok gyógyszer, a szurik, a műtétek és a reményteljes várakozás. Inci! Nem adjuk fel, továbbra is reménykedünk, hogy a következő sikerülni fog! Kitartás neked is!
Csicsi

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Az új Skype csoportos csevegést is kínál

Az ingyenesen használható, internetes telefonálást, szöveges chatet és fájlcserét lehetővé tévő… Tovább olvasom