Délmagyar logó

2018. 11. 13. kedd - Szilvia 8°C | 17°C Még több cikk.

SMS 05.23.

Mindennapi bosszúságok

 • Szeretném a közútkezelő munkatársaival együtt elénekelni az Iván–Újkér közötti útszakaszon a Bújj, bújj, zöld ág című dalt.
S., Iván

 • Egy példa az EU működéséről. Több mint 3 hete ECL-vizsgát tettem angolból. Eredmény azóta sincs, pedig a nyelviskola 2 hetet mondott. Közben a munkahelyemen már kérik a bizonyítványt (ők küldtek el vizsgázni) és azt gondolják, hogy hazudok! Még 1–2 hét, és lehet, hogy ki is rúgnak... És a legszomorúbb, hogy nem kapok infót a késés okáról. Üdvözlettel:
Sprite

 • Munkanélküliségről beszélünk? Akkor miért alkalmaz az egyik győri gyár jó nyugdíjjal rendelkező nyugdíjas tűzoltót?
Aktív

 • Autósok! Győrben, a Kodály Z. u. 1–23. előtti parkoló egyirányú! Jó lenne odafigyelni!
Kodályos

 • Ne haragudjatok meg, lányok, hogy a tegnapi kupamérkőzés után nem mentem „ünnepelni" a városházához. Inkább csendben elbujdostam, szégyenkezve, amiért Görbét magára hagytátok a pályán. A lelátóról úgy tűnt, a kupát csak ő akarja megszerezni, illetve nyomokban még Lazer és Vérten, aki igyekezett ezért valamit tenni is, igaz, kevés sikerrel. Szeretném kérdezni, ti, a csapatunk többi tagja, hol voltatok? Lehet rosszul játszani (taktika nélkül is, ám ez nem a ti hibátok), de lélek és akarat nélkül soha! Oroszlánként küzdve alulmaradni, az igen! Azért jár az ünneplés! Ez azonban fájt! Nagyon fájt, valószínű, másnak is! Ezt nem tehetitek velünk, lányok! Nem ezt érdemeljük!
Ödi, Győr

Sportos vélemények

 • Gratulálok a szentpáli ifistáknak, hogy két fordulóval a bajnokság vége előtt újra bajnoki címet ünnepelhetnek. Hajrá, Szentpál!
Szurkoló, Dunaszentpál

 • Remélhetőleg Vanyus úr az elmúlt 5 év tapasztalatain elgondolkodva végre felismerte, hogy nemzetközi szintű csapathoz nemzetközi szintű edző szükséges. Enélkül ugyanis nem megy! Róth úr képességei tökéletesen megfelelnek az utánpótlás neveléséhez, keze alól még sok jó játékos fog kikerülni, ám nagy célokra törő csapat vezetése nem lehet az ő feladata! A város kézilabdát imádó közönsége szívesen látná pl. Németh Andrást a szakvezetői poszton, (sokkal gyengébb képességű játékosaival kis híján letaszított bennünket a bajnoki trónról), ezzel szinte garantált az ETO világverő csapattá válása! Erre áldozni kell, akadálya az Audi főszponzorrá válásával megszűnt! Szinte sírva kérjük Vanyus urat (mi, a csapatért szurkolók), szerződtessen megfelelő vezetőt! Megéri!
Ödi, Győr

 • ETO-szurkolók! Tudjátok, hogy egy győri születésű és nevelésű tehetség, Németh Krisztián miért az MTK-ban rugdalja a gólokat?
Kuka

 • A kupamérkőzés után az ETO szurkolói a polgármesteri hivatal elé vonultak, hogy ünnepeljék a kupában elért 2. helyezést, de sajnos 1,5 órán keresztül nem voltak hajlandóak kijönni a szurkolókkal együtt ünnepelni, pedig kórusban kiabálták, hogy gyertek ki, szép volt, lányok! Legnagyobb meglepetésünkre a csapat a vezetőkkel együtt a hátsó kijáratnál angolosan távozott. Mi nem ezt érdemeltük volna! Mert mindig a csapat mellett voltunk. Szégyelljék magukat!
T.

 • Figo, H. Z., Roma-dandár, Roma-, Inter-hívek stb.! Vegyétek észre már! A foci és a többi úgynevezett sport ma már nem tölti be hirdetett célját, szerepét! Csupán bukszabajnokságok zajlanak. Angliától a magyar NB 20-ig. Igaz: változik a világ. De: az alattomosság, agresszió mióta sportszerű?
Z. Keri

 • Csapatunk egy nagyszerű mérkőzésen, kiváló csapat ellen megőrizte veretlenségét, hajrá, Hegyes!
Pozsonyi kirándulás

 • Ha valaki a szlovákoknál útikönyvet lapozgatva nézi meg a nevezetességeket, akkor is előállítják? Esetleg lehet egy csoporton belül beszélgetni egy nevezetességről? Vagy már ez is tilos? Mi nem viselkedünk így velük és mi sem ezt érdemeljük. Sajnos ilyen túlkapásokról már máskor is hallhattunk.

 • A képen jól látható a pozsonyi kirándulókkal szemben arrogánsan fellépő szlovák férfi, akin nem volt kitűző és kérésre sem igazolta magát.
Egy szemtanú
Üzenetek erről-arról

 • Talminak. Az étkezési utalvány (sajnos) csak adható. Minden cég maga dönti el, hogy ad-e, és mennyit.

 • Pozsonyi turisták! A belvárosban elvisznek, mert magyar vagy! A boltban, vendéglátóhelyen ne szólalj meg magyarul, csak németül! A rendőrök saját zsebre dolgoznak, mert magyar vagy. Mesélni tudnék a tapasztalataimról!
Turista

 • Szeretnék témát váltani, ha a szerkesztők nincsenek ellene. A minap elmosogattam egy régi agyagedényt, amiben anyám a sót tartja, és a víz hatására előjött belőle a föld illata. Ismerős volt, gyerekkoromban erre mondták, hogy a nyári zápor utáni friss levegő. Nekem is megvannak a hétköznapi gondjaim, mint mindenki másnak, mégis néha jólesik az ilyen apró öröm. Kár, hogy élőben már nem ugyanez az illat jön a földből.
Kisleány

 • Köszönet a gartai fiúknak, hogy a gartai temetőt rendbe rakták. Gyászoló szülők.
G

 • Erhók barátai! Persze, sajnálom én is Arnoldot. Ti viszont milliós károkat okoztok firkálásaitokkal, amit nem sajnáltok. A rendőrség figyelhetné a „padotokat"!
Figyelő

 • Imádóm! Szeretlek, ezt ne feledd. Rosszul vagyok én is, mert nem vagy velem. A hallottak nem igazak, ne gyötörd magad.
Imádlak

 • Joel! Ha a Da Vinci-kód fikció, akkor miért végeztetett ki és kínoztatott meg annyi tudóst és ártatlan embert az egyház a nézete, a találmánya miatt? Vagy csak ráfogták, hogy boszorkány.
Gy.

 • T. „Somebody"! Az embereknek már semmi nem elég! Mindig többet akarnak! Nem tudnak örülni az élet apró dolgainak! Üdv.:
Ezredes 
 • Polgártársak! Ti nem tartjátok nevetségesnek (felháborítónak!), hogy a
Szerencsejáték Zrt. beszed 2–3 milliárd forint lottópénzt és van képük egy kettes találatra kifizetni 537 forintot! Közröhej! A négyes egymilliója is megalázó. Önként fizetjük a hülyeségadót! Üdv.:
 by

 • Oké! Szabad ország, szabad névválasztás. A kizárólagosság az istenek a joga, diktátorok hatalma! Részemről lezártnak tekintem a további vitát. Oké...?

 • Békén kell már hagyni a két rendőrt. Csak a dolgukat végezték. Ha az egyik üldözni kezdi a gázolót, akkor most azért szidnák őket.
Pisti, Mosonmagyaróvár

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Mosonmagyaróvári csoport

Újhely Építők–Püski 1–1 (0–1). Gsz.: Tuba, ill. Czafik P. Tovább olvasom