Délmagyar logó

2017. 05. 24. szerda - Eszter, Eliza 13°C | 24°C Még több cikk.

SMS 06.15.

Motorosok pró és kontra

• Autósok! Nem értem, mit kell a motorosokat szidni meg bántani. Én pizzafutár vagyok és időre megyek, nem tudom, mi bajod lesz, ha beállok elétek, mire te 1-esbe teszed, én már a sebességkorlátokat betartva is 100 m-re vagyok tőled.
Kissboy

• Kérdezem én: milyen jogon lavírozik a kismotoros az álló autók között a pirosnál? Vagy már a sávok között is lehet menni? Ja, és ne a sáv közepét használják!
Csabi

• 1 kérés az autósokhoz: kérem, sorakoztassanak fel nekem legalább 1 db érvet a kocsisor mellett „elcsurgó" motorosok ellen. Én képtelen voltam erre. A motoros ugyanis nem veszélyeztet senkit ezzel (kivéve persze, „ha egészen véletlenül..." rányitják az ajtót), nem tart fel senkit, tapasztalatom szerint ugyanis mire az autósok felengedik a kuplungot, a motorosok már jó pár méterrel elhagyták a lámpákat. Arról pedig igazán nem a motorosok tehetnek, hogy mindezt bizonyos sofőrök nem bírják feldolgozni a rózsaszín lelkivilágukkal!
B. Gy., Győr
 
• T. Szentivánra autózók! A Győr és Szentiván között autózókat nem érdekli a kanyarok sora, a záróvonal és a szembejövő forgalom, ti csak előztök! (Motoros)
Nafe

Válaszok Barabásnak

• T. Barabás! Hollandiának nem 7 millió, hanem 15 millió lakosa van! A tízek „gyarmatok" voltak, Hollandia gyarmattartó! Ausztria GDP-je is kisebb, de a bérek nem!
H. Zs.

• Barabás! Ha arra hivatkozunk, hogy a gazdaság nem tud magasabb béreket kitermelni, az áraknál miért az unióra hivatkozunk?
Andi

• Barabás! A béremet nem a nemzeti össztermék, hanem az elvégzett munka után kapom. Egyébként az EU-s bért azért szeretnénk, hogy az EU-s árakat meg tudjuk fizetni! Ha neked megfelel a mostani állapot, akkor élvezd csendben!
Déel
 
Vélemények erről-arról

• T. nagyszentjánosi képviselők! Szép és jó, hogy lesz újból falunap, de hol van a 2 éve megígért fogathajtó emlékverseny? Tavaly se volt, pedig minden évre ígérték! Hol itt az ígéret?
Egy nem csak focit kedvelő

• Mosonszentmiklósi polgármester úr! Tudhatná, hogy nem végezték el a kátyúzást Moson-
újhelyen, már nem lehet közlekedni az utcákban. A tengelytörést kifizetik?
Autós

• Pisztász! Ez úgy van, hogy ha kipróbálod, megtudod. Vállalkozz!
Nulla

• Pisztász! Mindenbe nem szólhatsz bele, de törekszel rá. Miért fecsérled tehetséged az újgazdagok szponzorálására? Kifizetem a vállalkozói igazolványodat, megmutathatod, hogy te simán kiköhögöd az adókat és a komoly fizetéseket, nem kell másra szorulni (főnök) a sült galambért. Sok sikert!
E. V. ’92

• Az új igazgató figyelmébe ajánlom a mosdók állapotát a kórházban. A szülészeten néha használhatatlan a dohányzó(!) kismamák miatt. Tűzjelző kéne.
Anya, Győr
• Igen! Vissza az eredeti útvonalát a 11-es busznak! T. Volán, nem elég, hogy óránként jár? Nem hagyjuk, hogy újra peremkerületként kezeljenek minket!
Lehár-lakóparkosok

• Kedves fuvarozók! Nem gondoljátok, hogy nevetségesek vagytok? Ha jól emlékszem, amióta demonstráltok, másodszor emelik az üzemanyag árát. Kiharcoljátok nekünk a 300 forintos benzint?
Tibi
 
 • Fogorvosi ügyelet! Győrben éjfélig van. 23.30-ig dolgozom, buszsofőr vagyok. 23.50-kor egy asszisztens nyitott ajtót és azt mondta: „Most mentek el. Miért nem jött előbb?" Jó ez így? Miért fizetem a tb-t? Én is elindulhatok negyedórával előbb!?
Egy sofőr Győrből
 
• T. Pisztász! Olvasom hozzászólásaid, általában egyet is értek veled. Ma kíváncsi voltam Győzike végkifejletére, bevallom, majdnem sírtam a képernyő előtt! Szórakozásra szükségünk van a munkánk után. De ilyenre? Mintha groteszk portrét láttam volna egy újgazdag, felfuvalkodott senkiről! A kolléganői, akik tudásukkal csúcsra vitték, hol vannak?! Könyörgöm, mielőtt Győzit bedobták a mély vízbe, alapfokú viselkedési szabályokra miért nem tanították meg? Lejáratja magát is, bennünket is! Sok tehetséges ember nem kap akkora lehetőséget, mint Győzike. Még nem jártam

Miamiban, Törökországban sem, de ha Győzikével azonosítanak, nem is akarok! Sajnálom azokat az embereket, akik az országot felépítették ’45 után. A nyugdíjuk semmire nem elég. S nézhetjük a kulturálatlanságot a tv-ben. Érdekel a véleményed.
Köszi, Gabi

• Megint Ikrényből: az a kidobott beteg farkaskutya még mindig a faluban szédeleg. Tudtommal a polgármesteri hivatalban bejelentették. Szíveskedjenek intézkedni, amíg meg nem harap valakit.
Böbe

• T. dohányosok! Kissé elegem van már az önsajnálataitokból! Az az igazság, hogy szégyellitek bevallani, hogy annak idején könnyelműek voltatok! A legtöbb ember az iskola- vagy katonaévek alatt szokik rá a dohányzásra, mert ezt látja a baráttól, mert ez a menő! Én mégsem szoktam rá, mert nem kell és előrelátó voltam, pedig nekem is dohányzik a legtöbb barátom, de már ők is százszor megbánták, hogy elszívták az elsőt! Ne sajnáltassátok magatokat, hanem szokjatok le! Hajrá!

• Menetrendi tájékoztatásra volt szükségem, így felhívtam a soproni GySEV-információt (517-212)... Senki nem veszi fel... Sokadszorra sem... Fél óra múlva sem. Hívom a személypénztárat (517-356)... Ismét kudarc... Nem vagyok már büszke a GySEV-re... Pedig oly sokszor az voltam... Szégyenkezem csendben:
Tozsi, Sopron

A Nap sms-e

• Kérem azokat az embereket, akik megalapozatlanul ítélkeznek Norbi balesetéről, hagyják őt békében nyugodni. Nem gondolják, hogy fájdalmat okoznak a családnak és a barátoknak?
Egy osztálytárs anyukája
 

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Fűbenjáró bűn

A férj öngyilkossága után kiderül, hogy mindene elveszhet a hátrahagyott adósságok miatt. Hogyan… Tovább olvasom