Délmagyar logó

2018. 11. 20. kedd - Jolán 2°C | 8°C Még több cikk.

SMS 07.23.

AUTÓK, UTAK, KÖZLEKEDÉS

  Szöveg: Ha mindenki óhaját teljesítik és kivonják a forgalomból a kétütemű, a régi meg a büdös kocsikat is, akkor kis túlzással, de Magyarországról eltűnnek az autók.
Reno 
  Szöveg: A városiak vállalták annak idején a nagy forgalmat, mégis elkerülőutakat akarnak. Mi, falusiak biztonságot és nyugalmat akarunk.
Egy rábapatonai 
 
  Szöveg: A Bácsai út és a Körtöltés út kereszteződésében épülő csomópont nyugodtan pályázhatna a világ leglassabban épülő csomópontja címre. Sose lesz kész.
G. 

  Szöveg: XXL! Vulkapordányban már az ellen is aláírást gyűjtöttek, hogy a falu mellett ötszáz méterrel vigyék el az autópályát. Látszik, hogy fogalmad nincs róla, milyen egy forgalmas út mellett lakni. Cserélünk?
Medve   
 

  Szöveg: Medve! Kérem a forgalmit és megcsináltatom a zöldkártyát! Autó nem kell hozzá. Ez ilyen egyszerű.
MIG–29 
 
 
  Szöveg: Medve! Az öreg, szakadt Kamazokra és Tátrákra is kell zöldkártya. Megkapják, ahogy a régi nyugati autók, bár nem biztos, hogy a jármű látta a műhelyt. Pénz beszél.

  Szöveg: Mi nem kaptunk a patonai önkormányzattól olyan tájékoztatót, amin bejelölhettük volna az általunk jónak vélt nyomvonalat. Van, aki kapott?
Egy patonai polgár

  Szöveg: Patonán az átvezető utat azért hozzák be a faluba a lehető leghosszabb nyomvonalon, hogy az önkormányzat megszabaduljon a települési utak majd felének felújítási és fenntartási kötelezettsége alól? 

 MUNKA ÉS BÉR

  Szöveg: A munkást agyondolgoztatják, aztán éhbért kap. Itt ezt is meg lehet tenni. Hol vannak a szakszervezetek? A munkáltatót millió törvény védi, de ki védi a munkást? Egyes üzemekben hajt mindenki, hogy év végén jól emeljenek neki, aztán nem a pénzt, hanem a normát emelik.
Mexx01

  Szöveg: Mexx01! Ha valakik toleránsak a leendő jobbért, attól még nem csicskák. Ha a hely nem a te világod, ne lázadj, válts! A hiba lehet benned is. Üdv.:
Mosoni Miki 

  Szöveg: BéEm, Győr! Az elődeim a családban becsülettel kidolgozták az éveiket. A mi családunkban nem volt divat a vándormadármódszer.

  Szöveg: Kedves Mexx01! Ha majd ön is átéli azt az érzést, amikor egy egyszerű és igaz véleményért porig alázzák és ráadásul csökkentik a fizetését, akkor mondja azt, hogy elismernek és anyagi elismerést kapok! Higgye el, hogy nem a tűrés miatt lesz valakiből csicska! A tűrés egy munkahelyen a túlélést jelenti a mai világban. Tisztelettel:
Klaudia

KUTYÁINKRÓL

  Szöveg: Nem értem, hogy miért a nagy testű kutyákat szidják, amikor kutyaürüléket látnak.
Bebe  

  Szöveg: A nyúli gyógyszertár körül egy nagy testű kutya mindig az utcán kószál. Már többször próbált leszedni a bicikliről  reggelenként. Én is nagyon szeretem őket, van is kutyám, de kerítésen belül.
Zsófi

  Szöveg: Röjtökmuzsajon az utcán tartják a kutyákat! Más faluban az ilyet büntetik!
Röjtöki lakos
 

  Szöveg: Bara! Ha nincs megfelelő helyed egy kutyának, miért nem aranyhalat vettél?
Vero  
 
  Szöveg: Mulier! Sajnos az én kutyám is láncon van. Sajnálom, de még jobban sajnálnám, ha az állandó szökése miatt valaki elintézné. A kerítésünket a kutyák állandóan szétszedik. Ezzel csak azt akarom mondani, hogy attól még szerethetjük a kutyánkat, ha megkötve tartjuk.
Bea 
 
 
ERRŐL-ARRÓL 

  Szöveg: Köszönjük a rábatamási iskolának az örömteli, élménydús gólyatábort, melynek gyermekünk is részese lehetett.
Egy „elrabolt" gyermek szülei 

  Szöveg: Egyetértek azokkal az anyukákkal, akik a házilag elkészített finomságokat adják a gyermekeiknek és nem a bolti mesterségeset. Sajnos a civilizáció megmérgez minket a sok  „művacakkal". Nézzétek meg az öregeket, mi, fiatalok vajon milyenek leszünk?
„Háború gyermeke"  

  Szöveg: A rábapatonai Bilibáncs szervezőinek üzenném, hogy a rendezvényre többen is ellátogatnának, ha a plakátot nem olyan eldugott helyre ragasztanák ki, mint a polgármesteri hivatal mellett lévő transzformátorház oldala.
Anya  

  Szöveg: A közszolgálati tv nagyot húzott azzal, hogy a Talmácsi jó szereplésével még érdekesebbé váló motor GP-futamokat közvetíti. Az autó-motor sport rajongói nagy örömére. Hajrá!
Puppy  

  Szöveg: Én azért költöztem néhány éve Rábapatonára, mert ki akartam kerülni az ország vérkeringéséből. Könyörgöm, ne hozzák utánam!
Ego 

  Szöveg: Nem kell a ribizli? Mert megvesszük a műszörpöket, amik tele vannak „E" betűvel. A fekete ribizli majdnem gyógyszer.
Márt 

  Szöveg: A Boglárka utcában minden este sisak nélkül, két személlyel egykerekeznek robogós fiatalok. Miért kell ezt addig hagyni, amíg baleset nem történik? Igazán jöhetne erre esténként egy rendőrjárőr.
Egy rendszerető


  Szöveg: Nagycsaládos! Nem jöttél még rá? Ezt hívják figyelemelterelésnek. Ezen csámcsogjon a nép, ne a problémákra figyeljen!
Medve 

  Szöveg: Mosoni Miki! Igazad van, én is így gondoltam. A Mol és a kormány viszont elfelejtette a taxisblokádot. Lehet, hogy frissíteni kellene a memóriájukat.
Ati Győrből

  Szöveg: Isten áldja meg, kedves József atya. Köszönjük a mindennapos lelki támaszt, vigasztalást, amit a kórházi ápolásunk alatt öntől kaptunk.
Hálás hívek

  Szöveg: Nyelvi szempontból jobb volt a keleti zónához tartozni. Nem kiolvashatatlan, kiejthetetlen elnevezések voltak, hanem magyarul is érthetőek! Ma?
Figyelő 

  Szöveg: T. Kopi! Teljesen igazad van! Az írásodhoz csak ennyit kell hozzátenni: ez csak néhány kapzsi emberen múlik, akik képtelenek egy kicsit is engedni.
Tischler

  Szöveg: „A soproni kistérség hibázott" című cikkre reagálnék: tényleg senkit nem terhel felelősség, hogy Sopron elvesztett 85 milliót? „Elkéstünk." Ennyivel le van tudva?
Tyrex

  Szöveg: Én már cselekedni fogok, nem a bérbeadónak szólni a hangos teraszok miatt. Miért nem a lakókat kérdezik az engedélyekről? 

  Szöveg: Az országgyűlési képviselőket nem azért választottuk, hogy azzal foglalkozzanak, ki tudja jobban lejáratni a volt vagy jelenlegi miniszterelnököt. Ez igazából már senkit sem érdekel. Az energiájukat országunk jobbítására kellene fordítani. Ha nem tudnák, ezért vannak ott, nem a nagyon magas fizetésért. 

  Szöveg: Benzinár. Én 1995 óta nem tankolok itthon. Évi minimum 10 ezer kilométert megteszek, ez jó sok, nem? És ez nem kell a kormányunknak!?
István, Máriakálnok

  Szöveg: Balaton vagy Adria? Most voltam öt napot a tengernél. Nagyon jó volt, de a kemping 2002 óta 30 százalékkal drágább lett, plusz sör, étterem, utazás stb. Még hogy olcsóbb? Nevetséges, a strandot meg nem lehet összehasonlítani.
István, Máriakálnok  

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Hétvégi műsor

SZOMBAT Tovább olvasom