Délmagyar logó

2017. 09. 25. hétfő - Eufrozina, Kende 8°C | 18°C Még több cikk.

SMS 08.13.

A tévénézők és a szünet

- Tisztelt Tee! Gagyi tévéfüggők? Mégis, milyen jogon ítélsz meg másokat? Ne tedd itt a művelt értelmiségit! Ha meg az lennél, akkor nem gagyiznád az embertársaidat!
Z
- A kereskedelmi adók olyan műsort sugároznak, amire a népnek szüksége van. Kereslet-kínálat! Elég baj, hogy nálunk ez a „hulladék" kell az embereknek. Amúgy meg mindenki azt néz, amit akar.
Rock
- Mindenki! Kár, hogy senkinek nem tűnik fel, hogy az ORTT-nek nem jár a Kisalföld, azaz: üres léggömböt kerget az, aki az SMS-falon vár megoldást!
Szép napot, üdv: J.
- Szerintem a gyerekek egészséges fejlődésének az a sok jelző és „jókívánság" is árt, amivel a szülők illetik az ORTT-t a műsorszünet alatt!
YAT
- ORRT! Gratulálok, hogy megint elsötétült a képernyő! Már Bud Spencert sem nézhetünk, az is káros?
Tubi
- C. Én szeretek olvasni, olvasok is. Azért, amit a tv-ben meg akarok nézni, korlátozás nélkül szeretném tenni. Te sem csak a Spektrumot nézed, ugye?
Stipi
- Pénzbírsággal büntessék az RTL Klubot!!!
Ricsi, Bőny
- Tisztelt ORTT! Ezzel csak minket, nézőket büntetnek, hogy elveszik az RTL adását. Jobbat nem tudnak kitalálni? Ezért fizetem a kábeltévét?
Tisztelettel: Rizsa
- Nem vagyok tévéfüggő, de a csütörtöki Bud Spencer-filmet szívesen megnéztem volna egyben. Köszönjük, ORTT!
Fox
- Téé! Azért, mert valaki nem ért egyet az ORTT-vel, még nem biztos, hogy buta és gagyi tévéfüggő. Ha fizetsz valamiért, elvárod a pénzedért járó szolgáltatást.


Nagycsaládosok

- Kedves Monusz! Ingyenlakáshoz a ’90-es évek elején tényleg elég könnyen hozzá lehetett jutni, de ez a most 44 éves korosztályra volt érvényes.
Ági
- Kedves Sz.! Sok- (3) gyerekes család vagyunk és szeretnénk megkérdezni tőled, hogy hol osztogatják az ingyenlakást, mert szeretnénk beállni a sorba. Mi a miénket sajnos pénzért vettük. (hitel 30% kamattal + önrész). Itthon maradni a legkisebb gyerek 8 éves koráig lehetne nettó 22.600 forintért? Nem szoktunk panaszkodni. Javasoljuk, szülj még gyereket és te sem leszel ilyen keserű... Tudom, tudom, a mai világban 3 gyerek...
- Sz.! Ön nem tudom, hol él, tán a Holdon! Milyen ingyenlakást kapunk mi, nagycsaládosok? Ön egy kicsit el van tévedve! De ha olyan jó életünk van, mint azt ahogy leírta, kérem, önnek is ajánlok még egy gyermeket! Azt majd meglátjuk, hogy ön hogy viseli anyagilag! A nagy segítséggel!
Üdv: Édy
- Nem, kedves Sz.! Hol osztják az ingyenlakást? Négy gyereket nevelünk, mégis keményen dolgozunk, hogy a lakáskölcsönt törleszteni tudjuk + gyerekek + házimunka.
Margaréta
- T. Sz.! Két bátyám van. Én 1 hónapja dolgozom! Édesanyám 3 műszakban dolgozott 3 éves korom óta! 4 éve 2 műszakban van! Soha semmit nem kaptunk ingyen. Max. kedvezményes tankönyveket, de azt is ritkán. A többgyerekesség nem a támogatásokról szól, hanem a szeretetre nevelésről, és hogy osszuk be, amink van!
Seby
- Sz.! Szerintem irigy vagy. De előtted a lehetőség, vállalj gyerekeket! Kettőnél többet! Majd meglátod, mi van ingyen! Dolgozom én is 3 gyerek mellett 8–10 órát.
K.
- Sz.! Senki nem tiltotta meg, hogy vállalj több gyermeket, és akkor nem kellene irigykedned! Mi is keményen dolgozunk a házunkért és mindenünkért!
Dolgozó 3 gyermekes
- T. Monusz! Véleményem nem a haszonról és az irigységről szólt, hanem arról, hogy aki bármilyen juttatáshoz jut vagy jutott a több gyermek révén, becsülje azt meg (lakás, kamatmentes felújítás stb.), mert sajnos, akiket én ismerek (38–42 évesek), nem becsülik meg és tényleg sokat panaszkodnak. Én a dolgozó anyákat becsülöm, a panaszkodást sem rájuk értettem.
Sz.

Erről-arról

- Az ország érdeke a tiszta környezet, nem csak fővárosból és városból áll az ország, a legtöbben falun élnek, itt is gyakrabban kell szemetet szállítani. Az illegális szemét elszállítási költségét és a létrehozandó kommandó bérköltségét a gyakoribb szállításra költsék, ez olcsóbb – és mindenkinek jobb. Véleményt várok.
- A gabonasegélyt majd a kormány fizeti ki a gazdáknak? Vagy a gazdák adják csak úgy, segítségképpen?
N. I.
- Ki az illetékes? Miért kell a Rábcát tönkretenni!? A Hanság összes mocskát leengedik rajta! Ezért kellett milliókért megkotorni?
E. J., Abda
- Black! Milyen „derékba tört karrierről" beszélsz?! Nem értem, miért baj az, hogy csak a legjobbak jutottak be, és hogy ennyivel kevesebb lesz a munka nélküli diplomás, nem kell a diplomából is divatot csinálni. Ha senki nem akar dolgozni, ne sírjanak, hogy a társadalom dolgozó része nem tudja eltartani az időseket, meg hogy nem növekszik kellőképp a nemzeti össztermék, ha egyszer nincs, aki megtermelje!
- Gabonadömping! Én meg a lerakatban 3500 forintért veszem a tyúkjaimnak.
Mamika
- Emberek! Hát nem tudjátok, hogy a statisztikát, az átlagot a valóság elfedésére „találták ki"? ! Hiába zúgolódtok. Számokkal mindent bizonyítani lehet, amit akarok.
Figyelő
- Kíváncsiságból belelapoztam egy új kiadású földrajzi atlaszba. A térkép szerint a Lajta folyó Rajka és Bezenye között folyik. A Hansági-főcsatorna Győrön folyik keresztül. Mosonmagyaróváron nincsen vízpart sem, nemhogy bármilyen folyó! Tovább nem mertem lapozni. Sajnálom a tanárokat és a tanulókat egyaránt.
Tom
- Kedves „Egy szurkoló"! Ahogy a közhely szól: tájékozódj, mielőtt írsz! A magyar sportcsatorna élő adásban közvetíti a junior kézisek következő meccseit.
Balu kapitány
- Megfelezik a nyelvvizsgáért járó felvételi pontszámokat?! Európa leggyengébb nyelvtudású nemzete újabb lépést tesz a kőkorszak felé. Megáll az ész!
Robi
Bár én nem sikkasztottam milliárdokat, mégis lakhelyelhagyási tilalom sújt, otthon még a teraszra sem lehet kimenni a szúnyogok miatt. Nem lehetne jövőre hosszabb Győri Nyár programsorozatot szervezni? Mert amíg az tartott, addig tartott a szúnyogirtás is...
Kis kíváncsi
- 65 év felett közalkalmazott? Akkor minek a 62 éves öregségi nyugdíjkorhatár? A fiataloknak nem kellene a helyet átadni?
Csöki
- Pedagógus feleségem 2 gyerek után állástalan a sok nyugdíjas miatt!
Sz.
- T. Gergely Zoltán! T. Szavazók! Útalap, súlyadó, pályadíj, parkolási díj, kerékbilincs mellé hídpénzt, flaszterkoptatási díjat is szednék, és elvadásznám Afrikában.
N. M., Ladamér
- Kerékbilincsen zúg a győri. Nem tudják, hogy a Jókai utcai parkolóház szinte mindig üres? Pedig ugyanannyiért lehet parkolni, mint kinti területen, ráadásul percre pontosan számláznak! Autósok, használjátok ki ezt a lehetőséget, ha már egyszer adott.
Egy belvárosi
- Tomi! Szerintem nem volt szándékos a Regedei részéről, hogy sérülést okozzon! Az meg, hogy eltiltották, csak az Egervári és csapatának köszönhető! Ha egy vidéki klubnál történik ugyanez, akkor nem foglalkoznak vele! Hajrá, ETO!
Süni
- Emberek! Miért mindig az edző a hibás? Tipikus magyar felfogás! Vincze Ottó sérült volt, nem volt irányítója a csapatnak, nem tudták pótolni. Ha Vincze játszik, jó lesz a csapat és szép lesz a játék. Hajrá, ETO! Hajrá, Győr!
Zlatan
- Szia K. Egyetértek veled, teljesen igazad van. Az elhibázott privatizáció az Antall-kormány tevékenysége volt! A Fidesz is jobban tenné, ha visszatekintene arra az időszakra, amikor hatalmon volt, mit tett és mit nem!? Kár tücsköt-bogarat összekiabálni nekik, ők is nagyon sokat hibáztak!
Baloldali

A nap SMS-e

- Igazad van, Süni! Győrben már szurkolók alig vannak, csak kritikusok. Szidnak játékost, edzőt, de a biztatás derogál. Csak ezért kár ám meccsre járni!
K. P., Győr

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Michael Schumacher kedveli

a Hungaroringet, de nem jósol

A hétszeres világbajnok s a Magyar Nagydíjon már négyszer győztes Michael Schumacher kedveli a… Tovább olvasom