Délmagyar logó

2018. 05. 24. csütörtök - Eszter, Eliza 16°C | 27°C Még több cikk.

SMS 09.23.

Gratulálunk a kupameccshez, Reszeli „mester"! Elég legyen már az ígérgetésekből, Kérj cserét!
ETO-sokk
 
 Reszeli! A Gyirmót és a Haladás sem könnyebb ellenfél a Makónál! Most már nem ezzel, meg a mély talajjal kellene „takarózni"!
 
 T. Reszeli „mester"! Kupagyőzelem és bajnoki cím a cél? A kupában nem bírtak az NB II-es Makóval, így hogy akarnak bajnokok lenni?
Joz 

 Kezdem azt gondolni, az ETO-nál a vezetőkben van a legnagyobb hiba! Nem képesek észrevenni, hogy ami itt folyik, az nem csak egy egyszerű hullámvölgy! Itt az ideje az edzőcserének! Azt hiszem, ETO-szurkolóként nem egyedül gondolom így!
„Kenő"
 
 Reszeli úr! A talaj a Makónak is nehéz volt! Lelki görcs? Szedjenek Xanaxot, az talán segít! Idén sem nyerünk kupát.
Tutul, Győr
 
 Szerintem Gabi átvág mindenkit az üzeneteivel és jókat nevet a felháborodott válaszolókon.
Zsazsi 
 
 Tisztelt Tarsoly úr! Érdekelne, milyen fantáziát lát még a csapat jelen vezetőségében? Úgy gondolom, Reszeli edző már könyvtárba jár, hogy nyilatkozataival  kompenzálja szakmai tudatlanságát! Nem kell csodálkozni, hogy mindig kevesebb néző van a lelátókon! Hozza ide Pinyőt, majd ő rendet rak a sok „sztár" között! Üdv.
Joy
 
 Reszeli megint megmagyarázta! Akkor is csak másodosztályú a Makó! Tarsoly úr, hozzon már egy edzőt!
Csofi
 
 Gabi, mutatok neked olyan helyet, ami tele van szúnyogokkal! Biztos, hogy Győrben voltál nyáron?
Tutul, Győr 
 
 
Gabi és a többiek! Egyikőtök szereti Amerikát, a másikótok nem! Mit izgultok? Így kerek a világ!
Szenilla
 
 Tarsoly úr! A stadion helyén építsen inkább egy wellness-szállodát és talán több vendége lesz, mint ahányan a makói meccs után még kimennek a stadionba.
Szabolcs 
 
 Gabinak! Te tényleg ilyen naiv vagy? Bush nagyon sokat tett a békéért? Megtámadta Irakot, mert kőolaj kell az USA-nak, ugyanis készletei fogytán! Éppen azt  az uralkodási formát csinálja, mint egykor a németek, csak pepitában. Mi meg mint hűséges kiskutya, loholunk utána! Mi lesz az eredményünk? A szokásos nyavalygás!
 Bea 
 
 
 Reszeli úr! Egy Makó nehéz ellenfél? Szerintem ön alkalmatlan vezetőedzőnek, a játékosai pedig méltatlanok az ETO-mez viselésére!
Szabolcs
 
 Czirbus, Kazan, Podonyi. Micsoda névsor, és még a talaj is nehéz volt! Igaza van Reszelinek, ha a Kajárpéc ellen játszottunk volna, lehet, nyertünk volna!
 
 Reszeli úr! Nem az ellenfél a nehezebb, a szégyen, amit hazahoztál.
 Cuky
 
 T. Gabi! Ne irtsuk a szúnyogokat, mert a természet részei? Felháborító, miket írsz! A tigris meg a kobra is az. Talán párat engedjünk szabadon Győrben?
P.
 
 T. Tarsoly úr! Én a helyükben elgondolkodnék, hogy a megfelelő edző ül-e a kispadon. A csapat lelketlenül játszik! Ilyen játékra senki nem kíváncsi!
MaGor

 Gabi! Ha annyira véded a szúnyogokat és ellenzed az irtást, akkor köss a nyakukba masnit.
Idga

 ETO: szégyen. Remélem, Reszeli szombaton már nem a kispadon ül.
Bérletes 

 „Európa itt épül"? Darnózseli és Halászi között kerékpárút épül. A faluban meg lassan járhatatlan a Fő út (30 km-es tábla). Az érkező turisták ezt is fogják látni!
Közlekedő

 Reszeli! Eddig tartott a Csipkerózsika-álom! Egy épkézláb 90 percet nem tudtok bemutatni! Győr szeretne elköszönni tőled!
Hagyma
 
 „Egy öttevényi"! Demokráciában nem szokás elzavarni a demokrácia szereplőit, így téged sem! Németországnak a zöldek is kellenek, nemcsak az atomerőművek!
H. Zs.

 Távhős! Most kaptam meg a számlát: 15 ezer Ft. Még nincs fűtés, mennyit fizetek a 62 nm után, ha lesz? Ha lehetne változtatni, nem sokan választanák a  távhőt. Nincs konkurencia, belekényszerítették az embereket. Az csak hab a tortán, hogy per pillanat majdnem megfagyok, olyan hideg a lakás.
Mária 

 Tisztelt  Stefan! Én a családom és környezetem nevében fenntartom, hogy „nem kérünk tűzijátékot és egyéb parádét, inkább hatékonyabb szúnyogirtást". A végeredmény a lényeg, nem lehet a mai napig sem sétálni Győrben kellemetlen mellékhatások nélkül. Ennek megvannak a felelősei, de sajnos ők nem olvasnak újságot és nem azonosulnak mások problémáival.
B. Jenő 
 
 Teljesen igaza van Gaál Ferencnek: az érdi ámokfutó előre megfontolt szándékkal okozta a tragédiát. A méltó büntetése minimum 25 év lenne.
Gabi, Győr
 
 Sikerült Matthäust elüldözni! Hurrá, jöhetnek a régi „sikeredzők": Mészöly, Mezey.
 Álhír 
 
 T. öttevényi! A zöldek és a műemlékvédők tudják: az ember nem csupán fogyasztó lény, rákos felzabáló daganat. A természet megóvása, nem felprédálása a feladata!
Z. Keri
 
Köszönjük, Pálffy úr! 3 milla fizetésért még felolvasni sem tud! Közpénzen a köztévében!
Álhír


 T. Reszeli S. O. S. úr! Ha lenne egy kis önkritikája, önként távozna Győrből! Nem volt szerencsénk, büntetőkkel kikaptunk, de jól játszottunk, bla, bla bla...  De könyörgöm, egy NB II-es csapatot nem tud legyőzni 90 perc alatt az első osztály „bajnokesélyese"!? Hajrá, ETO! Bicskeit a kispadra!
Betmen13, F. tó
 
 
 Figyelő! Egeret már fogtam, de lótetűt csak elvétve ásás közben. Ön egy panelban élve mindent tud, bravó! De a vakondok ellen a ricinusvirág az egy gyógyszer!
Zsó
 
 Reszeli mester! Gratulálok, a Makó ellen is leégtünk.
Zoli 
 
 Gyűrűs postagalamb keresi gazdáját! A gyűrű jele: HUNG 2005 14–77854.
Állatbarát
 
 Ideje lenne végre megfizetni azokat az embereket, akiknek a munkája tényleg nélkülözhetetlen. A tűzoltókra gondolok!
Sasa
 
 Reszeli úr, még mindig savasak a játékosai, már a Makót sem tudják megverni.
Lakat 
 
 Egy távhős! Egy egyedi fűtésű lakás is havi 20.000 Ft-ba kerül télen, ha nem többe, te azért fizetsz 5000 Ft-ot tavasztól őszig, mert mindig van meleg vized, az egyedi fűtésű pedig többet fizet villanyt vagy gázt, hogy legyen meleg vize egész évben. Nem beszélve a kényelemről, míg te tiszta vagy egész évben, ő meg szenes, poros.
Egyedi fűtésű
 
 Ismét egy pofon. Stadion helyett színházat. Ez kabaré. Hajrá, ETO!
Balu
 
Reszeli úr, könyörögve kérem, mondjon le! A Makó elleni vereséget nem lehet megbocsátani! By, by!
 Jancker, Mosonszentmiklós 
 
 Vásárcsarnok környéke: hajnali négy-öt óra, megindul az élet, alvásodnak vége, örül az a lakó, aki ki tud jönni a saját garázsából. A felújított csarnok ablakai koszosak. Ez az európai színvonal nálunk.
Egy lakó 
 
 
 Doyle! Nem vagyok USA-párti, de: az atomot azért dobták le, hogy több százezer katona életét mentsék. A 2. azért ment, mert Japán ennek ellenére nem kapitulált. Az USA szemére vetni azt, hogy elsüllyesztették a japcsik szinte az egész flottájukat, no comment! 

 
 T. Tonik! A tűzoltók a szolgálati idejük legnagyobb részét tanulással és gyakorlatozással töltik. Nem véletlenül nyernek országos versenyeket! Menj el te is tűzoltónak és kártyázhatsz! Majd megtudod, milyen a tűzoltóélet!
Egy másik tűzoltóbarát
 
 
 Városrét?! Győr?! Borzalom! Ez egy „szakértő" zsűri? No bravo, capitano, bravo! Megérdemeljük!? Egy több száz éve győri polgár...
 
 Gabi! Az USA mindig azt nézte, hogy mi a saját érdeke. Kicsit jobban nézz a dolgok mögé, ha láttad volna a Fahrenheit 9/11 című filmet, akkor nem írnál ilyeneket.
K.
 
 Néhány napja volt egy riport az egyik tv-ben: Győrben 3500 eladatlan lakás van. Ehhez építenek még 4000-et. Kinek?
 Őslakos 
 
 
 A rendszerváltás után is meg kéne kérdezni a városrész lakóit a harangozásról! Azóta még többet dolgozó, fáradt emberek vannak, akik hétvégén tovább pihennének hajnali 5-nél! Aki imádkozni akar, harangszó nélkül is tud! Miért nem elég a fél 7-es harangszó, ha 7-kor van a mise? A csendtörvény kikre vonatkozik?
1 lakó 
 
T. Manyi! Tanároknak EU-fizut? Azért a pár óráért, amit naponta ledolgoznak? A nyaruk szabad, van egy csomó szabadidejük! Ezért nem járna az emelt fizetés! Talán ezt a pénzt az orvosoknak és az ápolóknak kéne „megszavazni". Százszor többet dolgoznak, nagyobb a felelősségük és ha hibáznak, komoly a büntetés! Ha a tanár hibázik, kit érdekel? Senkit! És ő kapjon több fizut?
Nina, Győr 

 Tonik! Miért nem lettél tűzoltó, ha már olyan jó dolguk van?! Megtehetted volna, hogy jelentkezz. Kíváncsi lennék, csinálnád-e azt, amit te kártyázásnak nevezel!
Egy hivatásos (nem tűzoltó) 
 
 Shrek! Hála istennek nekem nincsen olyan rokonom, aki hálát ad istennek, hogy nincs eladó rokona!
István, Győr, aki nem eladó
 
 Egy KSE-szurkolónak üzenem, hogy nem az edzőt kellene hibáztatni, hanem azt, hogy nincs csatár és kevés a jó játékos! Jó játékosokkal én is tudnék jó csapatot produkálni! (Ez vonatkozik a magyar válogatottra is!)
Egy másik KSE-szurkoló
 
 Miért kellett a Somogyi utcai bölcsődét lebontani, volt rá igény. Marcalvárosban is két bölcsődét zártak be.
Nagyi
 
 Egy nem diák! A nyugdíjasok sem hülyék, hogy tömegben utazzanak, ha nem muszáj. Nem tudhatod, hogy pl. nem 8-ra kapott-e időpontot a rendelőben. Ettől még nem lesz „nyughatatlan személy"!
Egy nem nyugdíjas 
 
 
 Figyelővel ne foglalkozzatok, mert úgyis olyan túltanult, nagy tudású, hogy mindent megmagyaráz, és mindenkinél mindent jobban tud!
 
 Közel vagyunk a határhoz! 10 munkanélküliből 9 kint dolgozik! Aki segélyt kap, egy héten egyszer mehessen külföldre! Szerintem csökkenne a munkanélküliek száma!
 
 Ebben a bajnoki évben a klub hagyományaihoz méltóan szerepel a Mosonszentmiklós SE futballcsapata, ezzel sok helyi sportbarátnak szereznek örömet.
Somy 
 
 Shrek! Te tényleg nem érted, vagy lázítod az embereket?! Azért méltatlankodunk az ünnepnapi nyitva tartásért, mert az nem létszükséglet! Pusztán a pénzcentrikus világ eredménye.
Kereskedőfeleség 
 
 A kismamákat ösztönzik a munkára. Ha gyereked van, lenézően kezelnek. Nem nagy a választék munka terén. A gyes nevetségesen kevés.
Egy dolgozni akaró kismama
 
 Autóval közlekedők! Kapcsoljatok fényszórót nappal, lakott területen kívül, jó látási viszonyok mellett is! Tutul, jó a neved!
OCC 

 Köszönöm, hogy a Török István utcai üzenetemmel kiemelkedően foglalkoztak. Bejelentés a lakosság részéről valószínűleg azért nem történt, mert az elmúlt évek alatt volt bejelentés, mégsem változott semmi. Kérem, akinek van az ügyben véleménye, az egy SMS-sel nyilvánítsa ki. Nem hiszem, hogy csak nekem van rossz véleményem a helyzetről.
Leila
 
 Én nem értem a kereskedelemben dolgozókat. Mások is dolgoznak ünnep- és  hétköznap, sőt, még éjjel is, csak nem nyavalyognak.
K. Á.

 T. Gabi. Hála a jó istennek, hogy a megyében te egyedül gondolkodsz így USA-ügyben. Az emberekben megvan még az igazságérzet, szeretet és félelem a békétlenségtől. Kell az olyan ember is, mint te vagy, mert akkor kivel vitatkoznánk? Bár vitatkozni csak okos emberrel lehet!
Nixe 

 T. Shrek! Nem minden rendőr, katona diplomás! És a munkakör sem mindegy, nekem a rokonságban mindkettőből van. Nem mindegy:  a hideg utcán járőrözöl, vagy irodában, laktanyában ülsz, mert ott nincs túl  sok meló, de jó a fizu, meg itt a korai nyugdíj lehetősége + ha 40 felett vagy, szolgálati lakás (nem a fiatalokra értendő). Az orvos ehhez képest mit kap? Mert nem 25 éves orvosok vesznek körül minket, ők érdemelnék  meg a kedvezményeket, meg a keményen dolgozók!
K. 
 
T. Gabi! Kb. 100 éve nem az arabok szállták meg Angliát és az USA-t, hanem fordítva.
Bo-ká, Rajka
 
 A Szentlélek-templommal kapcsolatban egyetértek Tommal, hétvégén reggel 5-től félóránként harangoznak, én is szeretnék hétvégén legalább 7-ig pihenni.
Jucus 


 Ennyi gyesből hogyan lehet eltartani egy gyereket? Csak a pelenka kerül ennyibe! Megoldás: emeljék meg a gyest!
Vera
 
 Köszönet Horváth úrnak, hogy a csornai tekepályát barátságossá tette. Sok sikert neki és csapatának!
Teke
 
 Gabinak kívánom, ha leadta az ujjlenyomatát, védje a békét az USA-ban, ti meg ne foglalkozzatok annyit vele!
Zsuzsanna, Győr
 
 Egy távhős! Támogassák az összes rászorult nyugdíjast, vagy egyet se. Szívesen látlak, fűthetsz nálam télen.
Via 
 
 H. Zs.! Dolgoztál már gyárban gépsor mellett, 8 vagy sokszor 12 órát intenzív fizikai munkával eltöltve, 20 perc kajaidővel, úgy, hogy még WC-re is engedéllyel mehetsz el? Nem hinném!
Tonik  

 Ne szóljátok már le a fizikai munkásokat, soknak a végzettsége magasabb, mint 1–2 közalkalmazotté (pl. katonák – soknak nincs érettségije, mégse piszkálják őket), sok közülük többet melózik, mint közalkalmazott társaik, de ők sem most, sem korábban nem jutottak szolgálati lakásokhoz, korai nyugdíjhoz, csak azt akarják, vegyék őket is emberszámba.
Sz. 

 T. Shrek! Még olvasni sem tudsz. A rendőr, az orvos és még tényleg sokan dolgoznak ünnepnapokon, de ez így volt, mikor hivatást választottak. Egyébként a vásárlást lehet tervezni, a baleseteket és betegséget talán te sem szoktad.
Kati
 
 Egy távhős! Ki lehet számítani, mibe kerül 60 mázsa szén, 40 mázsa fa plusz fuvar, fűrészelés, berakás. Nálam is távhő van. A pincében a kazán.
Mamika 
 
 Kedves Dya! Maximálisan igazad van! Mi a fontosabb? A pénz. Az ember már nem érték! Csak eszköz, ez a baj! Kitartás, lesz még jobb is.
Luigi 
 
 Felháborító, hogy abban a városban, ahol lakástúlkínálat van és az embereknek egyre kevesebb a pénzük és a munkahelyük, örülni kell az új lakóparknak. Az épülő „Városrét" helyén egykor sok ezer munkásnak megélhetést jelentő Rába megszüntetése tragédia. A helyzet tragikomikuma: sok lakás és sok munkanélküli!
Hangya 

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Hétvégi műsor

PÉNTEK Tovább olvasom